Ansvarlig kontrollerende - Bodø

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Beregne bæring

8003BODØ

Skal utvide åpning to steder i bærevegg i enebolig og trenger beregnet dimensjon av limtredrager og søyler for disse. Ønskelig med pristilbud.

* Fortsatt ledig: Måle fukt i kjeller

8003BODØ

Skal pusse opp en kjellerbod, trenger å få målt fukt der før jeg setter i gang med evt maling. Ønsker ikke kjøpe fuktmåler selv da jeg kun trenger den til dette. Betaler gjerne for at fagfolk kan komme innom og gjøre det, det bør være en ganske enkel og rask jobb:)

Bruksendring av areal

8019BODØ

Trenger noen som kan hjelpe meg å endre areal fra tilleggsdel til bruksareal. Tror alt er ok i forhold til krav men trenger hjelp til papirarbeidet. Ønsker en befaring og en pris

Energirådgivning

8074BODØ

Vi vil avdekke hvilke energitiltak vi bør gjennomføre i boligen vår på 200 kvm. Vi vil at en energirådgiver skal kartlegge tilstanden på boligen, gi den et energimerke og lage en plan med tiltak som vil redusere energibruken. Planen skal gjør det enklere for oss å vurdere hvilke energitiltak vi skal gjennomføre. Vi vil ha en grundig vurdering av boligens energitilstand, som gjør det lettere å prioriterer energitiltak. Vi ønsker derigjennom å sikre at tiltakene vi gjennomfører sparer oss for mest mulig energi og om mulig bidrar til at boligen får et bedre energimerke. Vi ønsker gjennom tiltaksplanen å få oversikt over hvilke tiltak som gir støtte fra Enova. Dere må derfor kunne dokumentere et av følgende kompetansekrav: 1. Dere tilfredsstiller kravene til ekspert i henhold til Energimerkeforskriften §18 for yrkesbygg og jobber i et registrert foretak med byggfaglig virksomhet. 2. Dere er tømrermester, byggmester, byggingeniør eller fagskoleingeniør med fordypning bygg og jobber i et registrert foretak med byggfaglig virksomhet. 3. Dere er tømrer og har gjennomført og bestått ett av følgende kurs: «Kurs i energieffektivisering av boliger», «Kurs i prosjektering av passivhus», «Arbeider på eksisterende bygg» (Byggmesterforbundet), «Energidesign og bygningsfysikk» (Fagskolen i Telemark). I tillegg må dere jobbe i et foretak som er godkjent for ansvarsrett for byggfaglig relevante godkjenningsområder. Ansvarsrett dokumenteres enten ved at foretaket har gyldig sentral godkjenning eller har erklært ansvarsrett til kommunen på blankett 5181 i løpet av de siste 12 månedene.

Brannprosjektering kontrollerende

8003BODØ

Jeg skal søke den lokale kommunen (Bodø) om omdisponering av loftet i privatboligen, som tidligere har vært tørkeloft, til boligformål. Rambøll AS er prosjekterende og har utarbeidet en brannrapport som følger vedlagt. Jeg ønsker tilbud på en konsulent eller firma som kan være kontrollerende i tiltaksklasse 2. Jeg kan sende tegninger, brannrapport fra Rambøll, etc.

Bytte støy-ventiler, kontrollere tilstand på vegger

8003BODØ

jeg ønsker å bytte ut eksisterende støy-ventiler på 3 rom, totalt 4 ventiler. Innerste del av ventilen har vært byttet, men det viser seg at fukt har trengt inn mellom ventilens innerste del og veggen Dette har ført til synlige lokale fuktskader rundt ventilen. Årsaken er at det kommer fukt inn ventilene når det blåser og regner samtidig. Dette har etter all sannsynlighet skjedd over tid. Det må derfor mistanke om fuktskader i veggen. Det må gjøres en vurdering av veggenes tilstand og hvorvidt større utbedringer må iverksettes.

Siste evalueringer
Råbygg

Veldig bra utført arbeid, godt informert av snekkerne under det hele. Så disse kan man trygt anbefale på det sterkeste!

Sep. 2018
V

Vegard om GUNVALD JOHANSEN BYGG AS

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud