Ansvarlig kontrollerende - Stange

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Bruksendring og ansvarlig for pigging av kjeller.

2312OTTESTAD

Jeg skal gjøre om kjelleren (ca 80kvm) fra råkjeller til bolig. Jeg skal derfor pigge gulvet (5cm betong uten armering + 25 cm steinmasse) for å bygge opp gulvet på nytt med pukk, radonbrønn, isolering, støp med vannbåren gulvvarme. Jeg gjør gjerne mye av jobben selv/dugnad. Men trenger fagfolk for å skrive søknad om endring til kommunen og ha ansvaret for prosjektet. Evt ta hele eller deler av jobben, alt ettersom hva som er greit for deg.

Doffin - 19/1008 Hoberg skole - Første byggetrinn

2336STANGE

Stange kommune innbyr til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med utbygging av Hoberg skole i Ottestad. Hoberg skole er i dag en 2-parallell barneskole for 1.-7. trinn med for lite kapasitet, og skal på sikt bygges ut til en full 3-parallell barneskole, hvorav denne anbudskonkurransen utgjør første byggetrinn, benevnt som fase 1. 

Tilbygg, tegninger og søknader

2312OTTESTAD

Vi skal bygge på er tilbygg til huset. To romslige rom, ca 40-60kvadratmeter tilsammen (tror vi). På tilbygget skal det være to vinduer og en dør. I tillegg ønsker vi å gjøre om to store soverom til ett. Vi ønsker å utvide vaskerommet (slå det sammen med rommet ved siden av)og sette inn et dusjkabinett, en do og en utslagsvask. Hvis vi får råd ønsker vi også å skifte kledning på huset og noen vinduer. Vi trenger også hjelp til tegninger og søknader til kommunen. Vi ønsker et prisoverslag.

Etablering av selvstendig boenhet - utleieenhet - foretak/person med ansvarsrett

2335STANGE

Vi søker person/foretak med ansvarsrett som kan bistå med søknad om godkjennelse av sokkelleilighet for utleie. Vi søker person/foretak som har erfaring med tilsvarende søknader, og vi ønsker i første omgang en besiktigelse av leiligheten med pristilbud for utferdigelse av søknad inkl. eventuelle utbedringer for at søknaden skal kunne godkjennes. Leiligheten har eget bad og kjøkken og er fysisk adskilt fra hoveddel. Det er gode lysforhold og alle oppholdsrom har vinduer av god størrelse.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.