Ansvarlig kontrollerende - Bergen

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Ansvarlig kontrollerende i Bergen

VOIDAG VVS AS

- Vi leverer ganske enkelt det kunden vil ha, slik kunden vil ha det! - Vi kommer gjerne med forslag også. - Vi stiller store krav til oss selv. - Fornøyde kunder er avgjørende for vår suksess. - Vi blir gjerne med fra tegning til ferdig resultat! - Med seriøse samarbeidspartnere innen arkitektur, elektro, vvs, mur, entreprenør og maler har vi mulighet for å tilby totalentrepriser. - Ta kontakt for gratis befaring og et uforpliktende pristilbud. - Vi er alltid tilgjengelige for deg

Se mer

Kontroll av korrekt utføring av våtrom

"God kommunikasjon, fin å samarbeide med. Profesjonell."
M
Mats
Bergen, Sep. 2023
VOIDAG VVS AS

Andersen ventilasjonsrens AS

5.0 (5)

Andersen Ventilasjonsrens holder til i Bjørnafjorden kommune. Vi utfører service på alle typer ventilasjonsanlegg. Vi har spesialisert oss på rens av ventilasjonskanaler men vi tar også inspeksjons oppdrag med kamera, balansering av nye og eldre boliger/leiligheter. Serviceavtaler med borrettslag og sameier i alle størrelser.Alle våre oppdrag blir godt dokumentert med både video og bilde, det brukes oversiktlige skjema ved balansering og loggføring av dato for utført rens på adressen. All denne informasjonen blir tilgjengelig for deg som kunde dersom det skulle være av interesseLes gjerne vår hjemmeside for mer: www.andersenvent.no/Ta gjerne kontakt for en uforpliktende befaring.

Se mer

Rens av balansert ventilasjon ( rekkehus, 102 kvm).

"Meget fornøyd med jobben som ble utført. God oppfølging underveis og oversiktlig rapport av arbeidet."
F
Frank
Rådal, Nov. 2022

SOLHEIM BYGGRÅDGIVNING

Firmaet består av eier Waldemar Solheim , 51år. Har 25 års erfaring fra Arkitekt og ingeniørkontorer, god kompetanse på å gjennomføre både byggesaker og mindre arkitektoppdrag. Har jobber over hele Norge. Gir fastpris på de fleste oppdrag. Solheim Byggrådgivning tar som omtalt oppdrag over hele Norge, og har gjennomført oppdrag i eksempelvis i Oslo, Bærum, Asker ,Bodø, Trondheim, Bergen og Stavanger. Firmaet er hjemmehørende i Bergen har spesialisert seg på byggesøknader og mindre arkitekt oppdrag, og har meget god kompetanse på Pbl, SAK10 og TEK10/17. Avklarer også spørsmål mot offentlige myndigheter. Gjennomfører alle typer søknader eksempelvis, bruksendringer ,fasadeendringer, tilbygg ,påbygg, garasjer etc.. Når det gjelder arkitekt oppdragene tegner vi de ut i Revit. Ta kontakt ang. spørsmål rundt ditt oppdrag eller søknad ,så kan vi helt sikkert hjelpe deg videre frem til et ferdig resultat.

Se mer

Bruksendring - Ansvarlig Søker/Utførende

"Hjalp oss til å få saken løst."
E
Endre
Paradis, Juli 2022
SOLHEIM BYGGRÅDGIVNING

BERGEN OPERATING GROUP AS

Vi tilbyr skreddersydde totalløsninger for byggetjenester for både bedrifter og private. Målet er å gjøre byggeprosessen så enkel som mulig for våre kunder. Vi har samlet alle tjenester i en og samme bedrift, som inkluderer alle fagfelt som entrepenørtjenester, elektriker, VVS, maling, mur og betong, sprengning og tømrer. Når vi påtar oss et oppdrag, er vi opptatt av gode ENØK-tiltak og at det vi gjør er bra for miljøet

Se mer

Totaloppussing/seksjonering av leiligheter

"God jobb gjennomført, men noen endringer kom i tillegg til estimert pris."
N
Niclas Berlin
Oslo, Des. 2021
BERGEN OPERATING GROUP AS

OS HAGESERVICE AS

OS HAGESERVICE er rask og effektiv til riktig pris. OS HAGESERVICE har lastebil med grabb og kan levere sand, grus, jord og bark. Du kan også kjøpe ferdigplen og sedummatter, og leie maskiner hos oss. Sjekk hjemmesiden vår: www.oshageservice.no Følg oss gjerne på Facebook: facebook.com/oshageservice/

Se mer

Kontrollerklæring for to nymonterte peisovner.

"Effektivt utført Jobb. God kominikasjo. Godt arbeid."
E
Erling
Laksevåg, Nov. 2021
OS HAGESERVICE AS

ABATEC TAKSERING AS

Vi utfører takstoppdrag i Bergen og omegn for private og for næringskunder. Typiske oppdrag er boligtaksering, verditaksering, tomtetaksering, lånetakster, eierskifterapporter, skadetaksering, reklamasjoner og taksering av næringseiendommer og landbrukseiendommer.

Se mer

Uavhengig kontroll av våtrom

"Jobben ble gjennomført til avtalt tid og avtalt pris. Kommunikasjonen var upåklagelig underveis."
H
Hans Bjarne
Godvik, Feb. 2020
ABATEC TAKSERING AS
Siste registrerte jobber

Flytebrygge

5235RÅDAL

Har lagt ut flytebrygger, søknad er godkjent men får ikke ferdigattest da jeg ikke har ansvarsrett. Trenger noen som kan levere søknad og gjennomføre prosessen som trengs for at ferdigattest utstedes

Miljøteknisk grunnundersøkelse

5073BERGEN

I forbindelse med mindre gravearbeid på privat eiendom i Bergen krever kommunen at det fremlegges resultat av Miljøteknisk grunnundersøkelse. Jeg trenger hjelp sv fagkyndige med å ta en slik test.

Søke om bruksendring fritidsbolig til eneBolig

5111BREISTEIN

Jeg har en bolig som står registret som fritidsbolig, men har da behov for å få søkt på bruksendring til enebolig da jeg skal renovere hele boligen og bruke flytte inn til den.

Endre bærevegg

5109HYLKJE

Vi har en dobbel tredrager i stuen som vi gjerne vil endre. Trenger hjelp til både beregning og utførelse av dette, i tillegg til å se på bæreevne generelt i huset. Huset er fra midten av 40-tallet.

Berevegg?

5052BERGEN

Finne ut hvor berevegger er?

Utarbeide byggesøknad for innsetting av 3 større takvindu

5018BERGEN

Vi ønsker et foretak som er godkjent for ansvarsrett/sentralt godkjent og kan stå som ansvarlig søker ifm søknad til Bergen Kommune. Søknaden skal omhandle å sette inn 3 større takvindu.

Siste evalueringer
Byggesøknad påbygg til Bergen kommune

Vi var veldig fornøyd med arbeidet til Bergen Arkitektkontor. Vi fikk utarbeidet tegninger og søknad til kommunen om å bygge på rekkehuset vårt. Kan anbefales!

Juni 2019
Ø

Øyvind om BERGEN ARKITEKTKONTOR AS

Sem
Byggmester assistanse, befaring ny bolig

Oppdraget ble utført grundig og presist etter avtale både på tid og pris av byggmester Torgeir Wiig. Jeg er meget godt fornøyd med måten oppdraget ble fullført på.

April 2018
E

Eirik om BERGENHUS TAKST OG BYGGTEKNIKK AS

Laksevåg
Søke bruksendring kjeller

Jeg er veldig fornøyd med jobben som er gjort. Hyggelig dialog, god ekspertise og kjappe resultat. Anbefales.

Des. 2017
I

Inge om SOLHEIM BYGGRÅDGIVNING

Bergen
Trenger hjelp til å forsikre meg om at to vegger ikke er bæring

Kom til avtalt tid, fremstår veldig profesjonell i faget. Kommer med gode løsninger underveis og tar seg tid til å yte god service. En god opplevelse for meg som kunde. Anbefales på det varmeste.

Des. 2017
T

Thomas om TAKST 1 KNUT GUNNAR LUNDE GRAHL-MADSEN

Eidsvåg i åsane
Kontroll av toalett

Meget rask utførelse av hyggelig rørlegger

Okt. 2017
K

Kristoffer om RØRLEGGER BERGEN AS

Bønes
Påbygg og ny takkonstruksjon

Norsk firma og norske kontaktpersoner. Bruker også utenlandske i de videre byggearbeidene/prosjekt om det er nødvendig. Profesjonelle som kan regelverket for byggeprosessen gjennom dialog med kommunen. Frem til nå har alt gått knirkefritt. Vil mest sannsynlig bruke de videre i byggeprosessen.

Juni 2017
S

Schweigårdsvei 9 AS V/Arild om Heidrun Bygg Og Eiendomsdrift AS

Bergen
Deltagelse på visning/befaring av Håndverker/bygningskyndige

Meget profesjonelle da de var med på befaring av et oppussingsobjekt.

Mai 2016
M

Mikkel om VESTLANDSKE BYGGSERVICE AS

Bergen
Taksering av skade på skjeve gulv

Nesttun Taksering AS møtte til avtalt tid og var svært nøyaktig i sitt arbeid. Rapporten kom få dager etter befaring og var veldig grundig utført. Takstmannen som var hos oss var veldig hyggelig og kunne svare på de mange spørsmål vi hadde. Jeg vil på det varmeste anbefalle Nesttun taksering.

Okt. 2013
L

Lisa om Nesttun Taksering AS

Nesttun

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.