Ansvarlig kontrollerende - Sandefjord

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Bygge Hus

3218SANDEFJORD

Hat tomt , og trenger Tomrer/ Snekker som kan bygge og være ansvarlig for bygg av nytt hus?!

Oppussing, ombygging og tilbygg til hytte

3158ANDEBU

Jeg har ei lita hytte i Andebu, Vestfold, som jeg ønsker å få oppgradert. Jeg trenger noen som har nødvendige godkjenninger for ansvarsrett i forbindelse med søknadsprosessen hos kommunen. Og ja, det må søkes. På grunn av beliggenheten, nærhet til innsjø, må det søkes om dispensasjon fra reguleringsbestemmelsene. Det som tenkes utført har jeg fått hjelp av Re Arkitektur til å tegne forslag på. _Alternativ A er basert på eksisterende grunnflate men med omgjøring av bod på nordsiden til en fullintegrert del av hytta med full takhøyde. Det er tenkt full omgjøring av loft(fjerning av innertak) samt riving av eksisterende innervegger/peis/pipe. Det må gjøres endel grunnarbied med fuktsikring fra krypkjeller og nytt fundament på boden. Alt. B er tilsvarende, men med noen kvadratmeter ekstra tilbygg dersom det kan være mulig å få igjennom. Tanken er, dersom søknaden går igjennom, å gjøre en god del på egenhånd(slikt som egner seg til det), bl.a. riving og at vi blir enige om å gjøre byggearbeider ellers på timebasis, kanskje oppdelt i noen passende porsjoner. jeg legger ved PDF tegninger av planer og et bilde tatt fra øst mot vest og et utsiktsbilde. Eiendommen ligger i Sandefjord kommune(272/8) Ta kontakt for nærmere opplysninger eller for en nærmere samtale/befaring

Tak, Takvinduer og bygge ny leilighet i eksisterende bolig

3160STOKKE

Skal bygge en utleiedel i garasjen og legge om tak. Leiligheten skal bygges fra 1, etasje og opp i 2. etasje i eksisterende garasje som sitter fast i huset. Det skal prises med oppløft på en side. Bad, stue, soverom og opplegg for kjøkken. Utførende må kunne tegne, søke og stå ansvarlig for utført arbeid. Snekker, rørlegger, elektriker Ta kontakt for mer informasjon.

Nytt tak og inngangsparti på huset, bygge dobbel garasje med leilighet

3159MELSOMVIK

Vi trenger noen til å prosjektere, utføre, søke og stå ansvarlig for følgende jobb(er): Nytt tak på huset (fjerne gammelt tak og delvis løfte tak), Nytt inngangsparti med terrasse over. Bygge dobbel garasje med leilighet på toppen.

Oppmåling av privat eiendom /boligtomt

3244SANDEFJORD

Ønsker hjelp til oppmåling og tegning av tomt i Sandefjord.

profesjonelt målefirma

3158ANDEBU

Letter etter profesjonelt målefirma som kan tar høyder av eksist terreng på byggeplass (Andebu), opprette stikningsplan (SOSI )og sende til Sandefjord kommune.

Siste evalueringer
Bygge vaskerom og bad i kjeller

Dyktig, rimelig, rydder etter seg

April 2019
A

Andrea Elise Sørli om LARSENS BOLIGSERVICE

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud