Ansvarlig kontrollerende - Lillehammer

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Åpning bærevegg

2618LILLEHAMMER

Åpne opp helt eller delvis mellom påbygg og opprinnelig bygg (1-2 steder). Hovedalternativet (Alt #0) er beskrevet sammen med flere andre alternativer. Ønsket er å åpne opp for å skape mulighet(er) for flere godkjente soverom og sammenhengene kjøkken/stue mot Sør. Kan arrangere befaring på kort sikt. Praktisk: Behov for selskap som kan være utførende og ansvarlig søker mot kommunen. Sikring av beregninger, gjennomføring og prosjektledelse.

* Fortsatt ledig: Sjekke/utbedre tilbygg

2608LILLEHAMMER

Har oppdaget noen hull inntill tilbygg på nylig kjøpt bolig. Virker som det er hult under (punkt støpt?). Tilbygg er skeivt og man kan fysisk se under.

Geoteknisk prosjektering

2609LILLEHAMMER

Oppføring av nytt tiltak, hus og garasje, som krever geoteknisk prosjektering med erklæring om ansvarsrett for ansvarsområdene geoteknisk prosjektering i tiltaksklasse 2. Vi søker et firma som kan ta på seg dette.

Trykktest i nytt hus

2619LILLEHAMMER

Ønsker trykktest i nytt hus på Lillehammer. Byggestart november 2019. Oppdraget utføres i andre kvartal 2020. Uavhengig kontroll av 4 våtrom i huset annonseres separat, men jeg vil gjerne motta tilbud for hele pakka (våtrom og trykktest) om noen utfører begge

Uavhengig kontroll av våtrom i 3 bad og 1 vaskerom

2619LILLEHAMMER

Ønsker uavhengig kontroll av våtrom i 3 bad og 1 vaskerom. Nytt hus på Lillehammer. Byggestart november 2019. Oppdraget utføres i første kvartal 2020. Kun firmaer med våtromssertifikat. Trykktest for huset annonseres separat, men jeg mottar gjerne tilbud for hele pakka, hvis noen utfører både kontroll av våtrom og trykktest.

Doffin - Nye Buvollen barnehage, tilbygg og ombygging

2626LILLEHAMMER

Deler av bygningsmassen etter Buvollen skole skal bygges om til den nye Buvollen barnehage. Den eldste delen av opprinnelig bygningsmasse er revet for å tilpasse planlagt tilbygg. Lillehammer kommune inviterer til åpen anbudskonkurranse for å inngi tilbud på et samlet prosjekt: Nye Buvollen barnehage, tilbygg og ombygging. Prosjektet inneholder: - Nytt tilbygg som inneholder bla. lekeareal, våtrom og personalareal. - Ombygging og oppgradering for deler av eksisterende bygningsmasse. - Rivning og tilpasning for deler av trappehus. - Koblinger og videreføring av eksisterende anlegg fra teknisk rom. - Utomhus arbeider inkludert utvendig bod.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.