Ansvarlig kontrollerende - Malvik

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Er veggen bærende?

7562SAKSVIK

Jeg overtar en leilighet 2. april. Har ønsker om åpen stue/kjøkkenløsning, og da må en vegg ned. Er den bærende? Må vegg erstattes med limtrebjelke eller ståldrager?

* Fortsatt ledig: Energirådgiver godkjent hos enova.

7560VIKHAMMER

Ønsker kontakt med en energirådgiver som er godkjent av enova til å komme å vurdere enegitiltak.

* Fortsatt ledig: Erstatt bærebjelke og stander med limtre el stål

7562SAKSVIK

Vi pusser opp kjøkkenet og vil åpne opp mot stua. Veggen er bærende så her må vi in med limtre eller lignende for å fjerne stander, samt søknad til Malvik kommune. Kjøkkenet er fjernet og paneler på veggen er revet så konstruksjon er enkelt tilgjengelig. Vanskelig å beskrive tydelig og kort i tekst men enden av ene veggen møter kanten av en muret vegg. Hvis mulig ønsker vi å fjerne siste stabeln av stein for å på så hvis få en mer naturlig åpning mot stua. Kommer an på hvor det enklest la seg gjøres. Siste viser hvordan åpning mellom spiserom og stua ser ut og vi se for oss noe lignende. "Pyntingen" klarer vi selv, men trenger hjelp med konstruksjon. Prosjektet er redo for oppstart.

* Fortsatt ledig: Nybygg (3 nye boliger)

7562SAKSVIK

Ønsker å komme i kontakt med firma som kan være interessert i å kjøpe 2/3 deler av eiendommen (tomta er på ca. 960 kvm). Det skal være mulig å bygge 3 eneboliger på tomta. Plan på overordnet nivå blir: 1. Firma kjøper 2/3 av eiendommen 2. Firma river ned eksisterende bolig og bygger 3 nye boliger 3. Salg av 2 enheter som firma sitter igjen med dekker også byggekostnader til alle boligene. Grovt estimert, kan hver enhet ha en salgspris rundt 7 mill. Eksisterende eiendom har en verdi på rett under 7mill, der 2/3 deler kjøpes av firma.

Prosjektering og ansvarlig søker for tomtefradeling, Hommelvik.

7550HOMMELVIK

Vi søker etter noen som kan ta seg av prosjektering og være ansvarlig søker for tomtefradeling. Prosjektansvarlig må sikre at reguleringsplan, nabovarsel o.l blir fulgt, og må også ordne med tegninger og evt. annet som kreves ifht søknaden for fradeling av tomtene. Vi ønsker at vedkommende har god kjennskap til og erfaring med prosessen.

Doffin - Prekvalifisering for begrenset anbudskonkurranse

7550HOMMELVIK

Det skal prosjekteres og bygges en ny ungdomsskole til 425 elever på Vikhammer. Ungdomsskolebygg skal også inkludere kulturskole og ungdomshus. Romprogram er vedtatt i kommunestyre. Skoletomt er regulert i Områdeplan for Vikhammer sentrum. Det skal oppføres i alt ca. 6500m² (BTA). Plassering av skolen er ikke avklart. Forslag til plassering forutsettes utarbeidet i samspillsfase. I tillegg til skolebygg skal det bygges en idrettsbane som erstatning for nåværende idrettsbane. Malvik kommune er en kommune i vekst, og har satt høye miljøambisjoner knyttet til å redusere energiforbruk og CO2 avtrykk. Klikk her https://permalink.mercell.com/96923288.aspx

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud