Behov for ansvarlig kontrollerende i Halden?

Leter du etter et foretak som kan stille som ansvarlig kontrollerende i Halden? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra bedrifter som kan være ansvarlig kontrollerende i byggeprosjektet ditt.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for ansvarlig kontrollerende i Halden?

Leter du etter et foretak som kan stille som ansvarlig kontrollerende i Halden? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra bedrifter som kan være ansvarlig kontrollerende i byggeprosjektet ditt.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet ansvarlig kontrollerende i Halden

Doffin - Totalentreprise rehab fasader Storgata 7 - Wielgården

1751HALDEN

Åpen tilbudskonkurranse rehabilitering fasader Storgata 7 - Wielgården, bygg- og anleggskontrakt.

To byggesøknader med dispensasjon fra LNF

1764HALDEN

Jeg har to festetomter (0101-136/11/2 og 0101-136/25) ved Bunessjøen i Halden kommune. Jeg ønsker å bebygge tomtene med to rimelige hytter for salg. Byggetillatelsene løp ut i 2015. Området er uregulert og utenfor 100-metersbeltet fra tjernet. Jeg må søke om nye byggetillatelser, og samtidig dispensasjon fra formål LNF (rent LNF). Jeg har funnet noen nye laftehytter fra Baltikum, men da kvaliteten ser ut til å være lavere enn prisen, vurderer jeg å i stedet flytte to gamle tømmerhus til disse to tomtene. De gamle tømmerhusene har større bruksareal og høyde enn i de utløpte byggetillatelsene. De utløpte byggetillatelsene legger kanskje føringer på hva jeg kan få godkjent i dag. De tillot 46 BRA/68 BYA. Kommunen har retningslinjer for hytter i LNF-B, og slike skal visst være bare 50 kvm. Jeg ønsker tilbud på innsending av fullstendig søknad med argumentasjon for stort areal og byggehøyde. Hyttene bør vel ha innlagt vann og minirenseanlegg.

Energirådgivning

1777HALDEN

Har et hus fra 1948 som vi ønsker å etterisolere og bytte utvendig kledning på. Ønsker i den forbindelse å få energirådgivning i forhold til valg av nye energiløsninger som feks varmegjenvinning anlegg etc, samtidig med renoveringen. Ønsker pris på befaring og dokumentasjon på befaringen og tiltaksplan, slik at det kan søkes om tilskudd fra Enova, både for rådgivningen og tiltak som er optimale. Kun godkjent rådgiver vil bli kontaktet. Dokumentasjon på dette er ønskelig.

Endring i bærende konstruksjon Funkishus

1777HALDEN

Jeg har en gang på ca 4x3 meter. I Midten av rommet har jeg på tvers i taket en bærebjelke 4x4 tom på ca. 4 meter med en støtte på midten i 4x4 tom og 4x4 tom i begge ender. Mitt ønsker å fjerne bæringen i midten slik at jeg ikke har en stokk midt i gangen. I 2. etasje over bjelken er det korridor og soverom. Jeg har i dag en takhøyde på 259 og skal bygge ned taket slik at jeg kan skjule bjelken, men er usikker på hvilken dimensjon eller type bjelke som er best når jeg ikke skal ha støtte på midten? Har vurdert en HEB stålbjelke men hvilken dimensjon?. Trenger hjelp med beregning av dette og pris.

Doffin - Kjøp av prosjekteringsgruppetjenester demenssenter Bergheim

1771HALDEN

Halden kommune ønsker tilbud på prosjekteringstjenester gjeldende demensboliger på Bergheim. Følgende fagområder skal omfattes i gruppekontakten: • Prosjekteringsgruppeleder (PGL) • Arkitektarbeider (ARK), • Brannrådgiver (RIBR) • Støy/akustikk (RIA) • Landskapsarkitekt (LARK) • Interiørarkitekt (IARK) • Byggeteknikk (RIB) • VVS-teknikk (RIV) • Elektroteknikk (RIE) • Bygningsfysikk Se ellers utfyllende informasjon i konkurransegrunnlag.

Uavhengig kontroll ønskes på enebolig

1769HALDEN

jeg er da i planleggingsfasen på huset og arkitekten arbeider med tegningene og papir arbeid til søknadsprosessen. jeg trenger da skjemaer for uavhengig kontroll utfylt av et godkjent selskap som jeg kan sende inn sammen med byggesøknads papirene. ønsker da et tilbud fra dere. MVH Martin