Ansvarlig kontrollerende - Nordre Follo

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Bruksendring fritid til helårs

1425SKI

Har en søknad hos kommunen inne. Prøver at unngå ansvarig søker som kommuen ønsker, trenger kun noen som vet kravene enligt tek17 og kan hjelpe meg og gå igjennom disse.

Energirådgiver til å kartlegge energitiltak som grunnlag for søknad om støtte fra Enova

1412SOFIEMYR

Vi trenger en energirådgiver / rådgiver til å kartlegge tilstanden på enebolig fra 1978, før og etter etterisolering av bygningskroppen og utskiting til lavenergivinduer, og gi den et energimerke og lage en plan med tiltak som vil redusere energibruken. Rådgiveren må tilfredsstille Enovas krav til energidårgiver og rapporten skal danne grunnlag for søknad om tilskudd fra Enova.

Byggesøknad til kommune ang. ikke byggemeldt terrasse

1405LANGHUS

Jeg trenger et foretak som kan ta på seg utarbeide og sende byggesøknad: • Følgebrev til kommunen • Søknad om tillatelse til tiltak uten ansvarsrett • Opplysninger gitt i nabovarsel + kvittering + nabovarsel • Inntegnet situasjonskart • Plan-, snitt- og fasadetegninger • Estetisk redegjørelse Terrassen ses ikke på siste godkjente tegning (ble bygd sansynligsvis på 70-80 tallet - har ingen dokkumentasjon). Terrassen er over 0,5 m over terreng. Trenger helst fast pris helst inkl. kommunale kostnader, tegninger osv. Vil helst begynne jobben så fort som mulig.

Sjekke bæreevne i hus

1425SKI

Ønsker en statiker e.l. for å undersøke ny sprekkdannelse i innvendig mur og forslag til hva som evt. må utbedres.

god kjenning av Projekt av hus

1412SOFIEMYR

Vi har bygget ett hus og er ferdig men enterpnør blir konkurs.

Montering av ferdig elementer

1415OPPEGÅRD

Hei ! Vi skal kjøpe ferdig elementer til et hus , alt av grunn arbeid gjøres av oss. Vi trenger en tømrer som kan på ta ansvaret og stå som ansvarlig utførende . Vi er interessert i både noen som kan ta på seg hele monteringen eller noen som kan ta på seg ansvaret og følge opp under monteringen .

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud