Behov for ansvarlig kontrollerende i Stavanger?

Leter du etter et foretak som kan stille som ansvarlig kontrollerende i Stavanger? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra bedrifter som kan være ansvarlig kontrollerende i byggeprosjektet ditt.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for ansvarlig kontrollerende i Stavanger?

Leter du etter et foretak som kan stille som ansvarlig kontrollerende i Stavanger? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra bedrifter som kan være ansvarlig kontrollerende i byggeprosjektet ditt.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet ansvarlig kontrollerende i Stavanger

Byggteknisk

4027STAVANGER

Hei, ønsker å finne ut om en vegg i huset ( vegg mellom kjøkken og stue, veggen markert med gul pil) kan fjernes eller om det er en bærevegg. Ønsker med andre ord kun byggteknisk innsikt fra en byggmester e.l med denne kunnskapen

Støymåling,

4019STAVANGER

Trenger å få målt støy ifb med bygging av ny sykkel stamvei. Trenger ulike målinger løpende over det neste året.

Søker kvalifisert energirådgiver for kartlegging og forbedring av boligens energieffektivitet

4044HAFRSFJORD

Hei, Vi er på utkikk etter en erfaren og kvalifisert energirådgiver for å gjennomføre en omfattende energikartlegging av vår bolig, med mål om å identifisere tiltak for å forbedre energieffektiviteten. Dette oppdraget er en del av et initiativ for å redusere vårt energiforbruk og miljøavtrykk, og vi ønsker å benytte oss av Enova sitt tilbud om støtte for energirådgivning. Arbeidsoppgaver: 1. Gjennomføre en grundig vurdering av boligens nåværende energistatus. 2. Utstede et energimerke for boligen i henhold til gjeldende regelverk. 3. Utvikle en detaljert plan med anbefalte tiltak for å forbedre energieffektiviteten i boligen, inkludert kostnadsberegninger og estimert besparelse. 4. Rådgive om mulige Enova-støttede tiltak og andre relevante insentiver. Kvalifikasjoner: • Energirådgiveren må oppfylle ett av følgende kompetansekrav i henhold til Enova og Energimerkeforskriften §18: 1. Jobbe i et registrert foretak med byggfaglig virksomhet og tilfredsstille kompetansekravene i henhold til Energimerkeforskriften §18. 2. Være tømrermester, byggmester, byggingeniør, fagskoleingeniør eller arkitekt med fordypning i bygg, og jobbe i et registrert foretak med byggfaglig virksomhet. 3. Ha svennebrev som tømrer eller annen relevant byggteknisk kompetanse, jobbe i et registrert foretak med byggfaglig virksomhet og ha gjennomført og bestått et av de kvalifiserende kursene. • Foretaket må være registrert med en byggfaglig relevant næringskode og bransjebeskrivelse i Brønnøysundregisteret, og virksomheten må tilby tjenester rettet mot boligeiere i privatmarkedet.

utleiedel i kjeller.

4042HAFRSFJORD

Bygging av Ny Utleiedel i Kjelleren: Skisser og Kommunesøknad Hei! Jeg jobber med et spennende prosjekt hvor jeg skal bygge en ny utleiedel i kjelleren. Målet mitt er å skape en funksjonell og moderne bolig som kan gi en ekstra inntektskilde samtidig som det øker verdien på eiendommen min. For å realisere dette prosjektet, søker jeg nå etter profesjonell hjelp med utarbeidelse av skisser og søknad til kommunen. Jeg er på jakt etter en dyktig person eller et team som har erfaring med å utforme slike boligløsninger og som kan hjelpe meg med å få prosjektet godkjent av lokale myndigheter. De viktigste aspektene jeg ønsker å fokusere på inkluderer optimal utnyttelse av plassen, gode belysnings- og ventilasjonsløsninger, samt bruk av materialer og design som skaper en behagelig atmosfære. Jeg tror på å skape en utleiedel som ikke bare er funksjonell, men også attraktiv for leietakere. Hvis du har erfaring med arkitektur eller byggesøknadsprosesser, og du er interessert i å være en del av dette prosjektet, vil jeg gjerne høre fra deg. Sammen kan vi skape en vellykket utleiedel som både oppfyller alle krav og bidrar positivt til eiendommens verdi. Ta gjerne kontakt med meg slik at vi kan diskutere detaljer, tidslinjer og eventuelle referanser du måtte ha. Jeg ser frem til å samarbeide med deg for å gjøre dette prosjektet til virkelighet! Vennlig hilsen, Bjørn Ketil

Utjevning

4020STAVANGER

Jeg vil gjerne jevne bakken for hagearbeid.

Byggingeniør/statiker til vurdering av vegg

4041HAFRSFJORD

Ønsker å rive en vegg mellom kjøkken og spisestue, og trenger vurdering av veggen for å vite at den ikke er bærende. Utførelse ønskes snarest.

Siste evalueringer
Kontroll av tidligere lekkasje i tak på bad. Kostnadsoverslag og rehabilitere tak med takplater

Halt greit utført

Juli 2018
J

Jørgen om M-Bygg As

Byggegodkjenning av leilighet

Veldig fornøyd med arbeidet og prosessen. Hurtig på tilbakemelding og kjenner godt til prosessen rundt byggegodkjenningssaker.

Aug. 2014
H

Håvard om FLYT ARKITEKTUR AS

Stavanger