Ansvarlig kontrollerende - Råde

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

byggsøknad

1640RÅDE

Ønsker bistand til å søke kommunen om tilbygg Nabovarsel ferdig underskrevet foreligger. Det samme gjør enkel tegning av tilbygget.

Ansvarlig søker prosjekterende/utførende. Mindre hytteprosjekt.

1642SALTNES

Jeg vurderer å bygge en fritidsbolig på under 70m2 i Saltnes på egen tomt, med utgangspunkt i en eksisterende modulleilighet på 70m2 fra Moelven (TEK07). Arbeidet vil bestå av å bygge et nytt tak, og åpne opp deler av himlingen ut mot en takterrasse. (se vedlegg) Frakt, plassering og grunnarbeider er planlagt og vil være mitt ansvar. Utvendig/innvendig VA, og El, har jeg også kontroll på, og bygget få ikke noe energikrav. Tegninger er under produksjon. Anslår arbeidet til 150 – 300 000 ink. mva. avhengig av løsning. Jeg ønsker også at byggefirmaet er ansvarlig søker for boligen og prosjekterende/utførende for byggkonstruksjonen. Søknaden bør gjøres komgående. Frakt og plassering kan gjøres uten deres deltakelse. Modulene er tette, så arbeidet kan skje i løpet av høsten. Ønsker en rask tilbakemelding på om dette er interessant.

Tilbygg til garage - uisolert bod - mål 2 x 6 m

1640RÅDE

Ønsker pristilbud (fastpris) på oppføring av bod på ferdig støpt betongplate med leca ringmur som fundament. (som vi gjør selv) Se vedlagt grovskisse og foto. Følgende ønskes levert og montert: - 50 lm Bindingsverk - 48 x 98 millimeter - 40 lm Taksperrer av 48 x 148 - 15 m2 Undertak av 18 mill. OSB plater eller lign. - 15.m2 sort takshingel inkl. festemidler etc. - 25 m2 enkeltfalset utv. kledning 19 x 148 (skrues fast ) - 25 m2 vindtett folie - 15 lm vindskier og forkantbord 19 x 148 - 30 lm kledning til hjørnekasser 19 x 98 - myggnetting gesimskasse - 2stk. uisolerte boddører 80 x 210 med belistning utv. og enkel dørvrider og syl. lås. Disse monteres i hver sin ende (gavel) - Alle festemidler av skruer, stifter etc. I mengdene er det inkludert ca. 10 % for kapp og svinn. Strøm holdes av oss. Det er tilgang til toalett. Oppstart ønskes i starten av juni 2018. Det virker å være enkelt å videreføre taket med sperrer i samme vinkel som garasjen Adresse : Østre Tingvei - Råde

Søking og legging av VA

1640RÅDE

Vi søker firma som kan søke om etablering av VA anlegg inn på industritomt. Det er snakk om et bygg på 1500m2 VA skal tilrettelegges for. Firmaet skal også legge VA fra kommunalt anlegg og inn på eiendommen til koblingspunkt i kum. Ønsker fastpris på hele jobben.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.