Drenering/Isolering - Åmot

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Drenering/Isolering i Åmot
RSL Online AS logo
RSL Online AS
Nordåsvegen 10, 2382 Brumunddal
5.0(8)

Siste evaluering

Drenering

"Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Kommunikasjon har vært utmerket hele veien gjennom, kvaliteten på arbeidet var på topp og har vært fleksibel med gode løsninger når ulike ting dukker opp. Anbefales."

H

Henry E.

Rena, nov. 2022

Les flere evalueringer om RSL Online AS

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Gjenoppbygging etter brannskader

2450RENA

Fellesarealene skal bygges opp etter brann- og røykskade. Vi ønsker et totaltilbud på snekker- og elektrisk arbeid. Oppussing av fellesarealer i Peder Faldsveens vei 9 og 11, 2450 Rena. Se vedlagte bilder før og etter brannen. Ta gjerne kontakt for befaring på mob: 98 28 48 16

Remake the drenering

2450RENA

The job has done before but not properly, is no water damage in the basement but the drenering hasn’t been finished. The house size is 770x890cm. How much to redo everything would cost me?

Utgraving av tomt

2450RENA

Hei Kan du utføre følgende på rena. Olderveien Bortkjøring av røtter ikke jordmasser . vann, avølp overvann, strømm drenering, samt det som trengst inn i huset. Opp pokking av tomten 3 meter utom huset og garasje Oppfylling rundt husmur og parkerinsplass. Grovavretting med 0-16 mm grus Samt leveranse og bestiling av materiell som trengs Jeg tar finavretting og opparbeiding av plen. Komunens vann og avløp samt strømmskap står rett ved lyktestolpe sør vestlige hjørne av naboens garasje, inntegnet i sit kart Jeg kan få tatt noen bilder med det er mye skog og kratt på tomten Jeg avskoger tomten. Jeg har sikkert glemt noe også 😊 Jeg ønsker fastpris når dere har nokk info

Drenering

2450RENA

Har påbegynt graving, men det dukket mye mer arbeid på jobb fremover enn jeg trodde. Planen var først å få status på drenering og grunnmuren på oversiden av huset (nord, nordøst) også ble det visst gravd litt. Det mangler beskyttelse av grunnmur rundt den delen av huset som er bygget på lengst nord, og drenering er heller ikke tilstede. En del berg øverst mot nordside. Mesteparten av gravingen er gjort. Har behov for å dekke til grunnmur og lage drenering på overside av huset, mot inngangspartiet, og rundt hjørnet på motsatt side.

* Fortsatt ledig: Gjøre klart område for legging av platting

2460OSEN

Ønsker hjelp til å grave/gjøre klart for legging av platting. Området er bestående av litt myr/mykt underlag og gressvekst. Området er omtrent 3x3 meter. Ønsker evt strøssel for god drenering som blir liggende under platting. Ønsker hjelp til dette så fort som mulig!

Drenering og isolering sokkelhus

2450RENA

Enebolig fra 1971 må ha ny drenering. Vurderer også isolering av yttervegg samtidig. Huset ligger 8 km sør for Rena (Østre Åbuveien).

Siste evalueringer
Drenering og isolering av grunnmur

Hurtig utført og i henhold til avtale. Anbefales!

Feb. 2022
D

David om RENA BYGG OG RENGJØRING ROLANDAS JUCYS

Rena
Utvendig drenering

Hyggelig og effektiv! Bra arbeid.

Juni 2019
H

Håkon om RSL Online AS

Rena

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud