Drenering/Isolering - Nord-Fron

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Drenering enebolig

2640VINSTRA

Drenering rundt enebolig 41,6 meter rundt hele bygget. Ønsker totalpris på alt samlet. Foretrekker isodren på veggen.

Gravearbeid og bygge ny grunnmur

2642KVAM

1. Vannledning Det skal graves ned ny frostsikker vannledning fra brønn (75m vest for hytta) til hyttevegg. Den øverste ringen på brønner er sklidd ut, og må flyttes i riktig posisjon. 2. Avledingsgrøft Det skal graves en avledingsgrøft, ovenfor hytta for å styre vannet vekk. Det er en liten delvis ødelagt grøft/ bekk som går der i dag. Tanken er å grave denne dypere. Ønsker og at bekken utvides til en liten dam 1x2m mellom utedo og hytta. 3. Grunnmur Erstatte grunnmur på hyttas eldste del. Det er påbygd en bod på baksiden som trolig må fjernes eller heises vekk for å komme til denne delen av muren. Det skal dreneres og legges rør for taknedløp og isoleres rundt hele hytta. Ønsker at det støpes en platting foran utgangsdør ca. 1x1m med et søylepunkt i ytterste hjørne. Trolig trengs det også å graves ned en kum for drensrør og utslagsvann fra hytta. 4. Grunnmur under anneks Det skal støpes såle og grunnmur til anneks på ca 2x3m. Ønsker også at annekset flyttes nærmere hytta og snus 180 grader. Kan denne heises med gravemaskin? 5. Strømledning Strømledning til anneks (7m) og utdeo (15m) skal graves ned i bakken. 6. Planering Det er en del masse bak hytta som jeg ønsker at flyttes slik at terrenget blir like høyt rundt hele hytta. Tenker da en ca. 3m bred plan stripe på baksiden. 7. Veg Vegen opp til hytta skal utbedres ved å fylle på med grus. Mulig litt utbedring av grøft. 8. Parkeringsplass Parkeringsplassen skal planeres bedre. Ønsker at fjell ved parkering graves fram (ca 20 kvm), og at masse brukes til å planere/ utvide parkeringsplass.

Drenering/grunnarbeid

2642KVAM

Drenering rundt enebolig samt uttak av tomt til terrasse/carport.

* Fortsatt ledig: Oppussing av hytte

2643SKÅBU

Diverse arbeider ønsket utført på hytte på Skåbu. Se vedlagte anbudsdokumenter.

innvendig renovering av eldre tømmerbolig

2642KVAM

Isolering, legging av gulv, kjøkken og tilstandsrapport av klebersteinspeis.

Tilbygg hytte, Skåbu

2643SKÅBU

Vi ønsker å rive et eksisterende stenderverkstilbygg til laftet hytte, og bygge et nytt stenderverkstilbygg på ca 17m2, med bad. I tillegg kommer noen arbeider innendørs i eksisterende hytte, bla skifting av gulv og montasje av nytt kjøkken med røropplegg. Trenger fagfolk som kan stå som ansvarlig utførende, samt ansvarlig prosjekterende for konstruskjonssikkerhet og bygningsfysikk i tiltaksklasse 1. Det er utarbeidet tilbudsunderlag med tegninger. Det bes om at interessenter tar kontakt på mail for å få dette oversendt.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud