Drenering/Isolering i Verdal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Drenering/Isolering i Verdal

RIKSVOLD AS

Lerfald & Riksvold AS har lang erfaring innen graving, grunnarbeid, steinlegging, natursteinbygging, betong, brøyting, vaktmestertjenester og transport. Vi har sentral godkjenning innen graving, grunn og betong, samt avfallshandtering i forbindelse med riving og miljøsanering. Vår markedsføring har i alle år vårt fornøyde kunder, det har gjort at vårt annonsebudsjett er så godt som kr 0,- hvert eneste år. Vi setter HMS, kvalitet, leveringsdyktighet og fornøyde kunder foran alt annet, derfor har ...

Se mer
Juni 2015

Utvidelse av parkeringsplass og forstøtningsmur

"Veldig fornøyd med arbeidet. Kom til avtalt tid å veldig grei på pris. Arbeidet er veldig bra utført og kvalitetsmessig. Takker for samarbeidet og kommer til å bruke dem flere ganger. Anbefaler dette firmaet på det sterkeste."
G
Gaute
Siste registrerte jobber

Drenering og isolering av grunnmur

7654VERDAL

Det skal graves my drenering rundt huset (ca 50meter), og etterisolerers på utsiden av grunnmur.

Drenering

7657VERDAL

Drenering rundt min bolig

Drenering/isolering på langside av huset, ca 16 meter

7655VERDAL

Hus bygd i 1982. Kommet inn vann i kjeller, har drenert kortsida av huset, der vannet kommer inn. Dette har ikke hjulpet. Skal nå drenere langsida på oversiden av huset. Ca 16 meter. Drenering der er fra byggeår. Jeg har lang og smal gårdsplass der det skal graves (ca 4,5 meter bred).

Drenering

7657VERDAL

Det er ille fukt lukt i huset. Det er ønskelig å finne ut en årsak til fukt samt hvor evt. drennering skal utføres( rundt hele huset eller deler av det). Det er ønskelig med en befaring først for å vurdere omfange av arbeid samt kostader for arbeid.

Drenering rundt hus 50m2

7660VUKU

Drenering rundt huset. Hus cirka 7x7 meter

Drenering rundt enebolig

7657VERDAL

Jeg trenger å få lagt ny drenering og grunnmursplast rundt enebolig. I tillegg trenger jeg to stk lysgrav til kjellervindu.