Drenering/Isolering i Tønsberg

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Drenering/Isolering i Tønsberg

Multiservice Danielsen AS

Multiservice Danielsen har over syv års erfaring innenfor graving. Jeg har stor traktor med henger og 6 tonns gravemaskin. Jeg kan utføre følgende arbeid:- drenering - hage arbeid - graving til hus, garasje og parkering - kaste fyllmasse - hente jord og grus mm. Er det noe annet du lurer på så ta gjerne kontakt for en hyggelig prat!

Nov. 2023

Drenering og planering av tomt

"Arbeidet bestod i planering av tomt, drenering og grunnarbeid ifm tilbygg og garasje, samt muring av støttemur/grunnmur. Arbeidet ble utført kjapt og effektivt til avtalt pris. God veiledning og rådgivining underveis. Anbefales!"
M
Michael
Tromsø
Multiservice Danielsen AS

WIIK ENTREPRENØR AS

Wiik Entreprenør AS har vært i drift siden 2016, og våres ansatte har bred erfaring i faget.?Vi utfører:GravingDreneringStøttemurTransportBelegningssteinTrefellingOg merVi er opptatt av at du skal være fornøyd med jobben vi gjør, derfor har vi standard 5 års garanti på oppdrag vi utfører hos deg.?Ta gjerne kontakt for en uforpliktende befaring!?

Nov. 2022

Drenering

"Pent stykke arbeid, god pris, ryddige."
M
Mahdi Michael
Tønsberg

VESTFOLD VAKTMESTERSERVICE AS

Vestfold Vaktmesterservice AS utfører alt av vaktmester, reparasjons- og vedlikeholdstjenester for private, borettslag, sameier og næringsliv. Vi har Vestfold og deler av Telemark som kundeområde. Vi hjelper deg året rundt. Ta kontakt for spørsmål og mer informasjon!

Aug. 2021

Drenering

"Dreneringen ble aldri aktuell, men endte opp med å få hjelp til bytte av rekkverk panel, vannbrett, håndløpere på 4 balkonger++ i sameiet. Dyktige karer og god kommunikasjon underveis. Flott utført arbeid til avtalt pris og fremdrift! Anbefales!👍�..."Se mer
R
Runar
Barkåker
VESTFOLD VAKTMESTERSERVICE AS

Tolvsrød Graveservice AS

Tolvsrød graveservice AS er en bedrift i sterk vekst.Vi utfører graveoppdrag for private og næringsdrivende.Vi graver i alt !

Juni 2021

Drenering og skifte kjellervindu - Tønsberg

"Godt utført arbeid. God kommunikasjon hele veien. Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris."
E
Elin Lundstrøm
Tønsberg
Tolvsrød Graveservice AS

TERJE ELLEFSEN AS

4.9 (23)

Juni 2021

Drenering og etterisolering av to vegger i kjeller

"Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Jobben ble utført til god og avtalt pris. Hyggelige karer som kan det de driver med. Vil anbefale alle som skal drenere å bruke Terje og gjengen hans."
A
Aleksander Bonden
Ramnes

PÅL CHRISTIAN RASMUSSEN

5.0 (5)

Vi utfører det meste av anleggsgartnerarbeider med hovedvekt på steinarbeider og tilhørende grunnarbeid.Murer, trapper og faste dekker av betong, granitt eller asfaltEtter gravearbeider i hagen er ofte det meste snudd på hodet. Da kan det være godt å bruke en anleggsgartner, vi vet hva som kreves av forarbeider for å anlegge en hage. Er vi med fra starten av prosjektet kan vi ha fokus på hvordan de forskjellige arealene skal bygges opp i forhold til senere bruk, da unngår man dobbeltarbeider som...

Se mer
Mars 2021

Drenerings grøft

"Raskt og effektiv. Fikk bytta drenering, og planert uteområdet slik som avtalt. Kan trygt anbefales👍👍"
B
Bengt
Tolvsrød
PÅL CHRISTIAN RASMUSSEN

ØSTLI MASKIN AS

Østli maskin AS tar oppdrag for private og offentlig sektor.Vi har en moderne maskinpark med maskiner i forskjellige størrelser vi utfører det meste innen graving sprengning og transport.DreneringVann og avløpStøttemurerGårdsplasserAsfaltKantsteinBelegningssteinTomterTilbyggvåre ansatte har lang erfaring fra annlegsbransjen og vi har de nødvendige godkjenninger for en sikker og god gjennomføring av ditt prosjekt.vi hører gjerne fra deg for en gratis befaring og pris på arbeidet du ønsker utført.

Mars 2021

Drenering av bolig i Tønsberg

"God kommunikasjon, og løsningsorientert når det dukket opp litt uforutsette ting. Anbefales."
K
Kine
Stavern
ØSTLI MASKIN AS

FÆRDER BYGG OG GRAVESERVICE AS

4.2 (27)

Okt. 2020

Drenering og reparasjon av ringmur

"Grei nok, men ikke noe mer."
J
Jan Even
Vear

ALMENNING MASKIN

4.8 (46)

Vi er et lite firma i Vestfold som utfører alt innen graving med best mulig pris og løsninger. kontakt oss for uforpliktende tilbud på ditt oppdrag.

April 2019

Drenering grunnmur, oppgraving og fjerning av furuhekk langs nabomur.

"Godt gjennomført jobb så meget godt fornøyd. Innspill underveis ble godt håndtert og gjennomført."
F
Finn
Tønsberg
ALMENNING MASKIN

CMC MASTER AS

CMC Master AS ble startet tidlig i 2018. Vi samlet sammen kompetanse fra ulike yrkesgrupper for å kunne gi dere som kunde en best og mest mulig helhetslig løsning. CMC Master AS er en del av en totalleverandør pakke og vi kan bistå med utfasingen av gammelt anlegg samt innstallasjon av nytt anlegg. Våre samarbeidspartnere innen fornybare varmeløsninger har lang erfaring innen bransjen.

Nov. 2018

Fjerning av oljetank og drenering av ca 10m vegg.

"Gjorde en god jobb til en god pris! God kommunikasjon underveis."
J
John-Ivar
Tønsberg
CMC MASTER AS
Om Tønsberg

Tønsberg kommune ligger på vestsiden av Oslofjorden, like sør for Horten i Vestfold og Telemark fylke. Det bor i underkant av 57 000 innbyggere i kommunen, hvor de fleste er bosatt i og omkring byen Tønsberg, som har vokst sammen med Nøtterøy i Færder kommune til ett stort tettsted.

Tønsberg er en av Norges eldste byer, og i tillegg til mange arkeologiske kulturminner finnes det også blant annet godt bevart trebebyggelse fra 1800-tallet i sentrum. Store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Tønsberg, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett hva slags bolig du har eller hvordan prosjekt du planlegger, er det lurt å få hjelp av lokale håndverkere. De kjenner til hvilke byggeregler som gjelder der du bor, og har erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste registrerte jobber

Doffin - Klokkeråsen skole - Drenering og terrengarbeid

3110TØNSBERG

Anskaffelse med formål om å inngå kontrakt med entreprenør som skal bistå kommunen med drenerings- og terrengarbeid i henhold til vedlagte rapporter og geoteknisk notat.

Kjeller med fukt. Ønsker løsning.

3154TOLVSRØD

Har en kjeller med noe lukt av fukt. Skulle gjerne ha hjelp til å finne ut hvorfor og en løsning på problemet. Huset er drenert, men fortsatt lukt.

Drenering enebolig

3175RAMNES

Trenger å få drenert rundt en enebolig fra 1971.

Drenering og etterisolering av grunnmur

3124TØNSBERG

Trenger hjelp med å drenere rundt huset samt etterisolere av mur under mark. Totalt 34 løpemeter. Trenger hjelp til å rive eksisterende tilbygg i mur og kjøre bort massene etter dette.

Ny drenering rundt huset

3157BARKÅKER

Jeg ønsker pris på ny drenering rundt huset, og utført skikkelig. ta kontakt for befaring.

Drenering

3113TØNSBERG

Ønsker pristilbud på drenering og isolering rundt huset.