Drenering/Isolering - Kristiansand

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Drenering/Isolering i Kristiansand

Vågen & Hansen Utemiljø

Vågen & Hansen Utemiljø AS eies og drives av anleggsgartnermestrene Sven Gunnar Vågen og Rune-André Guldhaug Hansen. Daglig leder, Sven Gunnar Vågen er utdannet anleggsgartnertekniker og mester, og har ca 20 års erfaring i faget. Er også utdannet produksjonsgartner. Rune-André Guldhaug Hansen har ca 13 års erfaring i faget. Vår erfaring er bred og allsidig, vi har utført komplette utomhusleveranser på skoler, barnehager, næringsbygg, privathager, veianlegg, torv osv. Vårt mål er at Vågen & Hansen Utemiljø AS skal bli en betydelig aktør i markedet på Sørlandet. Vi er også åpne for å ta på oss oppdrag andre steder i landet. Vi kan gjennomføre alt fra små private hagejobber, til store offentlige oppdrag. Vi har også solid kompetanse på vedlikehold av grøntanlegg. Vi holder til i nye og trivelige lokaler på Timenesveien 33 i Kristiansand.

Se mer

Drenere rundt halve huset. Resten av kjeller er over bakken.

"Flott"
T
Torstein
Mosjøen, Feb. 2024
Vågen & Hansen Utemiljø

EGENES SERVICE

4.9 (15)

Drenering to sider av hus + grunnarbeid tilbygg

"Gjennomførte som avtalt. Litt uheldig med ett benbrudd under oppdraget, men ble gjort det som trengtes for å få fullført resten av byggeprosessen"
E
Erlend
Kristiansand s, Des. 2023
EGENES SERVICE

Meko Sør As

Vi utfører:-Oppussing av bolig-Renovering av bad-Dører/vinduer-Kledning-mm-Drenering-Fjerning av fjell-Masse transport-Brøyting-Planering-mm

drenere

"Meko sør gjorde en kjempe god jobb hos meg til avtalt pris. Det ble en del ekstra arbeid på tomta . laget parkeringsplass og fylte ut slik at plenen blir større. Likt veldig godt at vi fikk prisen på forhånd av meko , før de begynte på arbeidet.. så ..."Se mer
R
ROY
Mosby, Nov. 2023
Meko Sør As

SR TOBIASSEN AS

12 år i bransjen. Ring gjerne for gratis tips og anbefalinger

Drenering av kjeller som legger vann gjennom mur

"Ryddig og bra gjennomført"
T
Torbjørn
Kristiansand s, Okt. 2023
SR TOBIASSEN AS

BRABO SØR AS

I 12 år har Brabo sør sørget for pene og funksjonelle uteområder samt fellesarealene inne for våre kunder. Vi utfører alt fra gartnertjenester, trefelling, snøbrøyting og avfallshåndtering. I tillegg holder vi fellesarealer rene og pene innvendig. Vaktmesteren sørger også for enkelt vedlikehold på bygningene. Vi drifter uteområder og bygninger for alt fra store bedrifter, offentlige anlegg, borettslag til små private hjem. Ingen jobb for liten, ingen jobb for stor! Vi har et mangfold av dyktige ansatte som står til tjeneste og stiller opp når det trengs. I tillegg har vi et bredt spekter av maskiner og utstyr, som gjør at vi til enhver tid kan levere ypperste kvalitet. Våre kunder skal være trygge på at jobben blir gjort - som den skal, og når den skal. Med Brabo sør på laget på laget, får du alt på ett sted. Vi skaper trivsel der du bor! - sommer som vinter!

Se mer

Drenere bort overvann

"Brabo leverer flott arbeid, på tiden og til avtalt pris. Anbefales."
G
Glenn Skare
Kristiansand s, Jan. 2023
BRABO SØR AS

Syd Utemiljø AS

Syd Utemiljø er et ny tenkende anleggsgartner firma på sørlandet.Med over 15 år erfaring har vi stor lidenskap for faget.Vi ønsker å gi våre kunder en god opplevelse av hele prosessen fra a-å.Sammen med våre kunder ønsker vi å skapedet perfekte uterom som passer deres ønsker og behov.Vi tar gjerne en gratis befaring og gir et uforpliktet tilbud.

Se mer

Drener bort vann foran garasje

"Bra jobbet,FINT RESULTAT."
H
Hans Gustav
Hornnes, Des. 2022
Syd Utemiljø AS

VENNESLA VAKTMESTER JONN ARVID BØRJESSON

4.2 (6)

Vi er nye på Mittanbud, men har over 10 års erfaring med graving, planering, betongarbeid, grunnarbeid, feie-arbeid, og mye mer, og kan vise til referanser. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål eller trenger hjelp. Med vennlig hilsen. Loyd Stedal & Jonn Arvid Børjesson Vennesla Vaktmester Telefon: 48397961 / 97073853

Se mer

Grave ut for isolering av yttervegg

"Pålitelig og ryddig. Jeg er godt fornøyd."
H
Harald
Kristiansand s, Juli 2022

Miljø Vindu AS

4.8 (26)

Ny fasade, isolering, kledning, vindu og døree

"Flinke og hyggelige."
O
Oda
Kristiansand s, Mai 2022

M.O ANLEGGSTRANSPORT & SERVICE AS

Dette er en bedrift som satser på å gjøre kunder fornøyde, og kan utføre jobber etter kundens behov. Driver jobber innen drenering, brøyting på vinteren med hjullaster, noe muring, reparasjoner av maskiner/traktorer og utstyr, hagearbeid, og div andre ting. Driver fortiden firmae alene, og er ikke redd for stå på når det gjelder, har erfaring innenfor anleggsvirksomhet i over 10 år. Ikke vær redd for å ta kontakt.

Se mer

Dreneringsjobb

"God forståelse av oppgaven, som ble utført perfekt."
H
Hans Martin
Kristiansand s, Mai 2022
M.O ANLEGGSTRANSPORT & SERVICE AS

Naturstein Sør AS

Naturstein Sør AS er et lite firma som tar på oss alle typer oppdrag innen anlegg og utemiljø. Ved å ha erfaring innen både anleggs arbeid og utemiljø gjør det at vi kan lettere se muligheter og løsninger ved å være med fra første til siste spade tak. Ved å komme tidlig inn i planleggingen har vi ofte kunnet komme med nye og spennende løsninger. Det kan hjelpe til å få en bedre utnyttelse av tomten med tanke på høyde forskjeller og murer. Som et lite firma kommunisere du også med oss direkte, som gjør det lettere å holde kontroll på prosjektet ditt. Vi kan tilby løsninger i mange forskjellige prisklasser. Vi har gravemaskin på 5 tonn og 15 tonn som passer til alt fra hagearbeid til større tomtearbeid og veibygging. Som anleggsgartner kan vi utføre trapper i Granitt, skifer, belegnings stein og ferdig plen bare for å nevne noe. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende og gratis befaring for å se på muligheter for ditt prosjekt! Igjennom våre samarbeidspartnere kan vi tilby massetransport, sprengning, asfaltering, betong arbeid og tømrerarbeid mm. Tilsammen har vi begge 15 års erfaring fra anleggs arbeid og utemiljø. Det gjør at vi kan tilby alt du måtte trenge til ditt prosjekt og vi tar gjerne en utfordring!

Se mer

Fjerne masse og drenere

"Veldig ryddig kommunikasjon og godt utført arbeid."
H
Harald
Kristiansand s, Mars 2022
Naturstein Sør AS
Siste registrerte jobber

Grunnarbeid & Drenering

4626KRISTIANSAND S

Trenger drenering & etterisolering langs en side av huset som er på 16m.

Drenering og isolering

4626KRISTIANSAND S

Trenger hjelp til å drenere rundt huset og isolere med 10cm xps plater og deretter puss.

Isolere vekk kuldebro i grunnmur.

4640SØGNE

2 etasjes bolighus fra 1968 med inngang nede. Murgulvet i kjelleren "er litt for langt" for huset, og fortsetter et stykke på utsiden av veggen. Vil tro dette skaper en enorm kuldebro inn til gulvet på innsiden, og gjør dette rommet svært kaldt? Kan det gjøres noe med dette? F.eks skjære en 5 cm bred slisse langs husveggen og fylles denne med isopor? Legg også merke til utvendig hovedstoppekran, som muligens vil komme i veien(?)

Graving/drenering

4617KRISTIANSAND S

Må ha skrapet av ca 60-70cm av terreng, klart til påbygg. Må også ha bort ett par små fjellknauser, og graving rundt hus. Der må det dreneres, og isodren, eller xps med knotteplast må etableres. Liten mur og bod av mur må også pigges bort.

Graver

4645NODELAND

Hei Trenger noen som kan hjelpe meg med graving rundt noe av huset i forbindelse med drenering som må gjøres snarest Vennligst kontakt meg på mobilen eller send meg sms

Drenere rundt halve huset. Resten av kjeller er over bakken.

4624KRISTIANSAND S

Jeg skal drene og etterisolere rundt kjelleren og trenger hjelp til graving og påfylling. Har dreneringskumm på plenen ved første etasje. Halve kjelleren er under bakken, og halve er over. Trenger derfor ikke grave frem hele.

Siste evalueringer
* Fortsatt ledig: Terrasse +Sette inn vindu+ drenering

Pålitelige og effektive! Seriøse håndverkere!

Jan. 2022
J

Joachim om Cn Entreprenør As

Kristiansand s
Drenering - fukt i kjeller

Engasjerte SR Tobiassen for å drenere rundt huset og for å planere tomten samt sette opp et par natursteinsmurer. Jobben ble effektivt og grundig utført og vi ble utrolig fornøyde med resultatet. Kjempehyggelig folk som det er svært lett å samarbeide med og som er løsningsorienterte og fleksible. Vi fikk også mange tips og gode forslag underveis i prosessen. Prisen på oppdraget var det heller ikke noe å utsette på. Anbefales på det varmeste.

Des. 2021
K

Kent om SR TOBIASSEN AS

Kristiansand s
Drenering

Grei kar :)

Des. 2021
M

Mergim om M.O ANLEGGSTRANSPORT & SERVICE AS

Kristiansand s
Grave opp langs grunnmur og drenere evt også isolere under bakken

Gunstig pris, ryddighet og pålitelighet.

Sep. 2021
K

Kjell Agnar om VIDAR KLUNGELAND TRANSPORT AS

Mosby
Graving og drenering.

Kjempe fornøyde med jobben som har blitt gjort. Kan sterk annbefales.

Juli 2021
D

Duc om Meko Sør As

Kristiansand s
Kjeller - lage beboelig rom

Jobben ble utført meget tilfredsstillende og kommunikasjonen var bra under hele prosjektet.

Mars 2021
Å

Åse om KRISTIANSAND BYGG & VEDLIKEHOLD AS

Kristiansand s
Drenering av endevegg hus

Kjempefornøyd med utført jobb. De hadde også et svært ryddig tilbud. Kom som avtalt og utførte en utmerket jobb - kan virkelig anbefale dette firmaet 👍

Jan. 2021
A

Arnfinn om B & E MASKIN AS

Kristiansand s
Grave bort fyllmasse og etterisolering

Vi er veldig godt fornøyd med jobben TR Service utførte. De fant kreative løsninger på våre utfordringer, som viste seg å være den mest effektive løsningen som sparte oss for arbeid med å rive verandaen. Jobben ble utført til avtalt tid og til avtalt pris.

Des. 2020
H

Heidi om TR Service AS

Kristiansand s
Drenere og islolere veggen litt

Jeg er kjempe fornøyd med B og E maskin AS. De kom på befaring. Fikk pristilbud neste dag og aksepterte det. Prisen var veldig bra. Arbeidet ble. Bedre enn de jeg hadde på befaring før mittanbud. Jobben ble gjort skikkelig og fort. De skulle egentlig begynne i desember. Men så hadde de tid å gjøre mitt med en gang. Dialogen mellom oss var bra under hele arbeidet. Og kunne ikke vært mer fornøyd. Anbefaler de på det sterkeste

Nov. 2020
K

Khanh Le om B & E MASKIN AS

Kristiansand s
Drenering og lage ny parkerings plass

Har gjort en bra jobb. Fikset problemer under veis. Alt i alt veldig fornøyd

Aug. 2020
k

kenny om SKARPEID ANLEGG AS

Mosby
Grave rundt hele huset

Utrolig grei og forholde seg til! Pliktoppfyllende Ryddig Og god kvalitet på arbeidet! Dette er en allsidig arbeider som kan anbefales på det sterkeste!

Aug. 2020
M

Morgan om EGENES SERVICE

Kristiansand s
Drenering av vegg - hus fra 2006

Flink entrepenør som hadde mange prosjekter på en gang. Ikke alltid like presis, men fikk gjort en god jobb

Juli 2020
E

Einar om HMT AS

Kristiansand s

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud