Drenering/Isolering i Rakkestad

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Drenering/Isolering i Rakkestad

Strand Maskinentreprenør AS

Mai 2021

Utvidelse av innkjøring

"Ryddig, effektiv og god kommunikasjon. Tipp topp!:)"
S
Sara-Elisabeth
Rygge
Strand Maskinentreprenør AS

PAUL WOLD AS

4.8 (6)

Mai 2022

Drenering rundt huset

"god kommunikasjon og bra utført jobb"
J
Jon
Rakkestad

UNDRUM ENTREPRENØR AS

Undrum Entreprenør as er et firma som tilbyr tjenester som : TrefellingDreneringFjerning av olje tankerUtgraving av tomterSteinleggingHage arbeidTREFELLINGVi fjerner trær sikkert og effektivt på ulike måter alt etter forholdene. Undrum Entreprenør A/S er dekket med fullverdig ansvarsforsikring.FELLING VED ROTDer vi vurderer felling ved rot som ett sikkert alternativ er dette det enkleste og rimeligste fellemetoden. Mindre skade på undervegetasjon/plen kan ofte forekomme. LIFTI mange tilfeller st...

Se mer
Sep. 2014

Drenering rundt hus.

"Pålitelig, punktlig og helt utmerket utført jobb :-) Kan anbefales!!!!"
K
Kjell Gunnar
Rakkestad
UNDRUM ENTREPRENØR AS

Glenn Lie

Glenn Lie Graveservice er en liten maskinentreprenør med base i Mellomdalen i Rakkestad kommune. Maskinparken består av en 5 tonns graver med tiltrotator og pigghammer og en Scania 164 dumperbil. Bedriften er et enkeltpersonforetak eid og drevet av Glenn André Lie. Som innleid teknisk konsulent ved behov brukes Jan Lie, med ca 40 års erfaring fra vei og anleggGlenn Lie Graveservice er en liten maskinentreprenør med base i Mellomdalen i Rakkestad kommune. Maskinparken består av en 5 tonns graver ...

Se mer
Sep. 2012

Drenering av hus

"Glenn Lie Graverservice utførte en bra jobb på drenering av vårt hus i Rakkestad. Han ga en fornuftig pris , og ga god service i form av at han ordnet et par ekstra for oss på tomten. han var rask og effektiv. absolut en vi kan anbefale."
C
Christoffer Holm
Rakkestad
Glenn Lie
Siste registrerte jobber

Drenering av enebolig

1892DEGERNES

Drenering rundt enebolig, ca 52m rundt bolig. asfalt med fjell under på østside av hus, fjell ligger ca 1.5m under overflate. Her ligger det også fiber i bakken på husets Sør-østre hjørne. Resten av området er gressplen. V/A ligger på vest/nordvest side av bolig.

Befaring sprekk i grunnmur og drenering

1890RAKKESTAD

Vi har et par sprekker i grunnmuren som vi ønsker å få sett på for å finne ut hva vi må gjøre med dette. Kjøpte huset for et år siden, og har oppdaget at dreneringen er dårlig eller eventuelt bare mangler topplist. Dette ønsker vi også hjelp med da vi merker en god del fukt i kjeller og mur.

Grave-drenering rundt huset.

1890RAKKESTAD

Drenering rundt huset. Er også ett fall inn mot huset der det trengs å rettes opp.

Utvidelse av innkjøring

1890RAKKESTAD

Trenger utvidelse av innkjøringen,men det er en kum som vet må flyttes og vannet må dreneres.Utvididelsen er mellom stenen til venstre på bilde og den svarte bøtta. Jobben er i ett hytteområde, med smale og bratte veier. Ønsker i utgangspunktet en lokal aktør.

Drenering

1892DEGERNES

Drenering av enebolig. 20-25 løpemeter. Hele jobben må gjøres. Graving, isolasjon, kjøre vekk avfall ect. Muligens fjerning/sanering av oljetank samtidig.

Ny drenering rundt huset.

1894RAKKESTAD

Vi har behov for å grave ny drenering rundt huset. Huset har en grunnflate på ca.100kvm. Flat tomt, lett adkomst. Vi ønsker å fjerne gammel og legge ny drenering. Massen som graves opp skal ikke kjøres bort.