Drenering/Isolering - Hol

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

* Fortsatt ledig: Graving og støping av såle

3580GEILO

Grave, støpe såle og legge dreneringsrør på ca 24 kvadratmeter. En liten del av sålen, ca 5 kvm skal ha varmekabler.

Grave/støpe såle til tilbygg - Estimat

3593USTAOSET

Hei, kan vi få et estimat for at dette utføres når dere har tid og mulighet. Adressen er Hovdestølvegen , 3593 Ustaoset 70kvm Graving Drenering Støpe såle Legge opp til vann og avløp Klar for bygging Forutsetning er at dere ikke trenger å sprenge osv.

Hallingskarvet Fjellgrend: Utsprenging, planering, natursteinsmurer, bunnledning & såle på tomt

3577HOVET

Hol Kommune, Hallingskarvet Fjellgrend, Sudndalen. Gnr42 bnr530 Råtomt ihht vedlegg Tilrettelegge 2 biloppstillingsplasser i bunn av tomt, oppkjøringsvei mot nord. Høye natursteinsmurer rundt disse. Planering av tomt, drenering, grøfter, bunnledninger. Støpt og isolert såle med oppstikk, radonduk og det som trengs. Hytta skal plasseres så lant frem mot/på natursteinsmur som mulig for redusere skjæring mot nordvest(bakkant)

Drenere rundt hus. Rundt 9m lange sider, skrå tomt.

3576HOL

Ønsker å få drenert og muligens isolert rundt grunnmuren på et hus fra 1956. Huset har like lange sider, på rundt 9-10 meter. Det er ganske trangt på oversiden av huset som følge av at det er satt opp en pynte/steinmur der. Den må nok også fjernes. På fremsiden av huset er det bed langs muren, en steintrapp samt asfalt. På baksiden er det hage/skrå plen. Det er også murt opp en liten veranda på rundt 10m2, den må nok også fjernes for å komme til og få drenert på innsiden. Fiber og strøm ligger i bakken på baksiden av huset, det samme med kloakk. Vann kommer inn på fremsiden av huset. Det er ikke tatt stilling til om det skal gaves ned rør som leder regnvann bort.

Renovering badrum och uppförande av bod

3580GEILO

Vi har en äldre hytte som vi behöver renovera badrummet i. Förutom det vill vi isolera en bod i direkt anslutning till hytten, flytta ytterdörren och uppföra en ny bod.

støttemur, utbedring drenering og påfylling av grus rundt hytte

3577HOVET

Jeg har en hytte i skrånende terreng der jeg har behov for en støttemur på ca 10x1 meter, med drenering og påfylling av drenerende masse i bakkant. Videre har jeg behov for å utbedre drenering fra taknedløp samt parkeringsplass( ikke store jobben,ca 10 meter drensrør totalt). Jeg har også behov for å utbedre markisolasjon rundt hytta med samt påfylling av grus/singel rundt hytteveggen(ca 15 cm på ca 30 kvadratmeter) Arbeidet ønskes utført før frosten setter inn, dvs snarlig! Jeg er tilstede på hytta 22-24 september og hadde helst gjennomført en befaring i tilknytning til dette.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud