Trenger du hjelp med drenering og isolering i Harstad?

Drenering og isolering er viktig for å holde boligen tørr og fri for fuktskader. Legg ut jobben på Mittanbud og finn dyktige håndverkere i Harstad som kan hjelpe deg med å drenere og legge isolering.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med drenering og isolering i Harstad?

Drenering og isolering er viktig for å holde boligen tørr og fri for fuktskader. Legg ut jobben på Mittanbud og finn dyktige håndverkere i Harstad som kan hjelpe deg med å drenere og legge isolering.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet drenering og isolering i Harstad

Drenering

9404HARSTAD

Har behov for drenering rundt 4-mannsbolig. Har hatt problemer med vanninntrenging ved mildvær under årets vinter. Fått beskjed av forsikring at dette bør utbedres.

Drenering av hytte på Alvestad, Grytøya i Harstad kommune

9420LUNDENES

Jeg har fuktinnslag i kjeller på hytta på Alvestad og har behov for følgende jobb utført: • Drenering komplett med utvendig isolering • OV grøft til terreng null • Husdrenskum i pukk Ønsker dette arbeidet utført i vår. Hytta er ca 9 x 8 meter i grunnflate. Mest sannsynlig holder det med drenering på tre av sidene, totalt 20 meter langs vegg på øverside og kortsider. Se bilde vedlagt.

Graving for drenering

9414HARSTAD

Trenger hjelp til graving rundt huset i forbindelse med fornyelse av drenering. Har allerede gravd opp en av veggene, og revet alt av terrasser, plattinger,trær osv på resterende vegger hvor det skal graves.

Oppgradering av drenering

9403HARSTAD

Dreneringen av huset mitt er oppgradert i 2014, men det er ikke effektivt og det er fukt i kjelleren. Jeg er ute etter å oppgradere den. den totale dreneringslengden er rundt 36m. Ta kontakt for en befaring.

Støpe ny såle i kjeller

9409HARSTAD

Har et prosjekt på gang med utgraving av kjeller. Må derfor få støpt ny sokkel, isolert og evt få tatt drenering.

Drenering av hus, evt se på setnings skader

9404HARSTAD

Har nylig kjøpt et hus som jeg ønsker å få tilbud på drenering og evt se på setnings skader samtidig. Huset er fra 70-tallet og har ikke blitt drenert siden den tid.

Siste evalueringer
Drenering husvegg, garasje og støttemur

Jobben ble utført til avtalt tid og avtalt pris. Gull maskin lever opp til slagordet sitt om at jobben ikke er gjort før kunden er fornøyd. Kommunikasjonen underveies er god og de er raske med å rette opp i småting hvis det skulle være noe. Vi er skikkelig godt forøyd med arbeidet og anbefaler Gull maskin til alle.

Juli 2022
L

Lars Eirik Dahlberg om GULL MASKIN AS

Ballangen
* Fortsatt ledig: Bygging av 2 naust

Prøver å få mer ut av deg enn avtalt. Greit nok. Men bruker laaang tid på å få avtalte ting ferdig. Priser er uklart, hva som inngår i avtalen er uklart (enighet I’m toetasjers bygning inkluderer ikke jobben med å lage to etasjer)? Utrolig, men sant. Jobben gjøres veldig bra, men måten jobben gjøres på? Og alt gjøres på dårlig engelsk… Sørg for svært detaljert kontrakt som tar med alle eventualiteter.!,

Sep. 2021
F

Frank om DW SNEKKERSERVICE AS

Oslo
* Fortsatt ledig: Drenering av gårdsplass

Utført jobb etter avtalt pris. Gikk grundig til verks. God komunikasjon

Mai 2020
S

Stig-Arne om GULL MASKIN AS

Sandtorg
graving og skifte avløpsrør

Alt ble gjort og det ser ut som det er veldig greit gjort. Det ble mer skader i hagen enn vi hadde trodd og det tok vesentlig lenger tid enn det vi var forespeilet.

Mars 2019
R

Rikke om FUHR ANLEGG AS

Harstad
Drenering rundt enebolig og oppgraving av oljetank

Veldig bra utført jobb. Pris som avtalt på forhånd til tross for at jobben var mer omfattende enn først antatt. Veldig fornøyd.

Mai 2018
J

JanneEilertsen om SIMONSEN GRAVING OG SÅNT AS

Harstad
isolering

Dyktige og pålitelige folk. Anbefales absolutt !!

Mai 2017
B

Bello om SIMONSEN GRAVING OG SÅNT AS

Harstad