Drenering/Isolering - Oppdal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Grave ned drensrør

7340OPPDAL

Ca 15 meter drensgrøft ca 2 mtr dyp. Vannledning fra brønn er eneste hinder som jeg kan se. Samtidig ca 15 meter grøft til strømkabel fra fordelingsboks til hytte!

Drenering

7340OPPDAL

Komplett drenering rundt hus med isolasjon. Huset er ca 9x12m. Byggeår 1952. Det er ikke blitt drenert tidligere.

Drenering

7340OPPDAL

Drenering av hus og fjerning eller fylling av krypkjeller.

Drenering/isolering rundt hus

7340OPPDAL

Hei ønsker befaring og pris på å få drenert og isolert rundt huset mitt. 3,5 sider av huset som må graves rundt. Huset er på ca 8x13meter langt, hvorav begge kortsidene er må graves. I tillegg ligger en oljetank som ikke har vært brukt på noen år, som kanskje kommer i veien, da denne ligger på langsiden av huset, som er under jorda. Mener dette er en 1500l tank. Hva vil en slik jobb koste meg, og er det noen som har mulighet til å gjøre dette i vår/sommer?

Drenering rundt bolig

7340OPPDAL

Jeg vil til våren drenere rundt vår bolig og legge utvending isolasjon. Samtidig vil jeg grave opp en gammel oljetank som er tømt, men som befinner seg under bakken. Samtidig vil vi også total renovere kjeller med et bad og varmekabler og soverom. Dette kan være en separat jobb eller slåes sammen

Utgraving, drenering og støping av såle Oppdal.

7340OPPDAL

Ønsker tilbud på utgraving av ca 20m3 masse for å etablere drenert byggegrop og støpe 20m2 isolert betong-såle til utebod ved siden av hytte. Ønsker også utgraving, drenering, pukking og avretting av ca 6m2 område langs hyttevegg (klargjøring til støping av mur for svalgang). Ukjent om det er nødvendig med sprengning eller ikke. Se oversiktskart for utfyllende informasjon eller ta kontakt med undertegnede.

Siste evalueringer
Drenering/isolering rundt hus

Litt miskommunikasjon til å begynne med. Noe som kan skje alle og enhver. Men makan til oppfølging og de gjorde en knaillgod jobb. God service, meget bra utført arbeide og ryddet godt opp etter seg. Jeg vil trygt anbefale TE Entreprenør til andre som trenger en gravejobb utført.

Sep. 2021
L

Lillian om TE ENTREPRENØR, SALG OG SERVICE TELLUGEN

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud