Drenering/Isolering i Kongsberg

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Drenering/Isolering i Kongsberg

HOLTEFJELL AS

Din lokale entreprenør - 40 år med godt håndtverk!

Mars 2022

Drenere og bytte vann/avløp enebolig

"Veldig fornøyd med Holtefjell gjennom hele prosessen. Ryddig kommunikasjon og enkelt å komme med endringer underveis. Anbefales :)"
C
Chris Robin
Kongsberg
HOLTEFJELL AS

ØDEGÅRDEN GRAVESERVICE

4.8 (19)

Juni 2022

Drenere

"Fornøyd med utførte arbeidet. Mennesker som kan jobben sin.Hyggelig å kommunisere med."
S
Svetlana
Kongsberg
ØDEGÅRDEN GRAVESERVICE

VARDE VVS AS

4.9 (31)

Rørleggerbedrift som tilbyr rørleggertjenester til private og bedrifter i Buskerud-Viken.Vi påtar oss det meste innen rørleggerfaget, med 15 års erfaring i faget gir det deg som kunde trygghet for at du har valgt en rørlegger med solid utdanning og praksis i faget.Vi spesialiserer oss på disse rørleggertjenestene:- Bygging og reparasjon av varmeanlegg i nybygg eller ved rehabilitering av eldre bygg.- Nybygging og rehabilitering av sanitæranlegg.- Rørleggertjenester i forbindelse med nybygg eller...

Se mer
Nov. 2021

Total oppussing av 50-talls bolig

"Svært flink, hyggelig og fleksibel rørlegger, svarer raskt og gjør en glimrende jobb! Anbefales på det sterkeste!"
D
Dler
Kongsberg
VARDE VVS AS

Bakken Bygg Og Anlegg AS

Bakken Bygg og Anlegg er en totalentreprenør som påtar seg alt av utomhus og innendørs arbeider, vi arbeider med utearealer på sommeren, og innendørsarbeider på vinterstid.Vi utfører oppgradering av gårdsplass, steinlegging, drennering, støttemurer, vi har spesifisert oss på støttemurer i sprengstein, denne utføres i 3 størrelser og kan stabbles i 3 høyder (se bilder på hjemmesiden)Vi påtar oss også gravearbeider og utgraving av trange kjeller.Bakken Bygg og Anlegg har en rekke samarbeidspartner...

Se mer
Juli 2021

Drenering rundt enebolig og fjerning av oljetank

"En ryddig og smertefri gjennomføring av prosjektet. God kommunikasjon underveis, og uforutsette hindringer ble profesjonelt håndtert. Tommel opp!"
F
Frode
Kongsberg
Bakken Bygg Og Anlegg AS

G. JOHANSEN MASKIN AS

5.0 (7)

Aug. 2018

Fjerning av Oljetank og evt. drenering

"Godt fornøyd. Fjerning av oljetank ble gjort til avtalt tid og pris. Anbefales :-)"
L
Line
Kongsberg
G. JOHANSEN MASKIN AS

CRISTEA SERVICE

4.5 (15)

Vi er en liten bedrift i Kongsbergområdet som legger stor vekt på effektivitet og kvalitet i vårt arbeid. Vi bestreber oss på å holde konkurransedyktige priser men ikke på bekostning av kvaliteten av vårt arbeid eller underbetaling av våre arbeidere. Vi legger vekt på at alt arbeid vi gjør skal gjøres tilfredstillende og tar ikke på oss arbeid eller oppgaver vi ikke mestrer å utføre pga mangel på kompetanse eller pga tidspress. Vi ønsker å være ærlige overfor våre kunder og sier fra om oppdraget...

Se mer
Nov. 2016

Diverse opppussing

"De er veldig billige og gjør en bra jobb. Litt trøbbel med å få varmekabler godkjent, men det ble ordnet til slutt."
K
Knut Ivar
Kongsberg
CRISTEA SERVICE

ØH Maskin Øyvind Hotvedt

Okt. 2015

Utgraving og reparere drensrør/takrennerør

"Veldig fornøyd med utført jobb! Jobben viste seg å være en del vanskeligere enn antatt, men utfordringen ble tatt på strak arm. Opptatt av at kunden er fornøyd. Kan absolutt anbefales."
S
Svein Tore
Kongsberg
Siste registrerte jobber

Drenering og isolering av hus i Kongsberg

3615KONGSBERG

Vi har kjøpt et hus fra 1977 som trenger ny drenering og isolering utvendig på kjeller. Det er ca 46 m rundt huset. Ønsker også en lysgrav til et vindu i kjeller. I tillegg ønskes det å planere til på tomta slik at det er klart til å kunne bygge en dobbeltgarasje. Må nok også opp med en støttemur mot nabo. Vi tar ikke over huset før til våren, så jobben kan ikke gjøres før til våren. Legger ved bilder av huset utvendig så man kan se omfanget av jobben. Verandaen skal vi rive selv

Skadetakst ifbm fuktskader i kjeller.

3615KONGSBERG

Det er avdekket fuktskader i kjeller i rekkehusleilighet. Hovedsakelig sentrert rundt 1. rom slik det fremstår nå. Fukt i gipsvegger, stenderverk, bunnsville og sikkert mer. "God" forekomst av sølvkre og andre småkryp. Ekstrem sur kjellerlukt etter gipsvegg ble åpnet/fjernet for å inspisere skadene. Uenigheter med borettslag/boligbyggelag om hva årsak er. Flere rom i tilknytning har fått revet en del innvendig. Borettslag skylder på et vindu som er montert av en tidligere andelseier, men det er mer fukt enn hva som kan komme fra et vindu alene. Vindu må uansett byttes, og nytt installeres. Det må antageligvis dreneres utvendig, samt bygge opp 1-2 rom på nytt innvendig. Ønsker skadetakst så fort som mulig.

Drenering 20 m rundt et hus.

3612KONGSBERG

Det er en kjeller etasje som skal dreneres og isoleres. Det skal byttes ut masse nærmest huset med drenerende masser. legge drensrør i bunn av gropa.

Hytteoppgradering

3648PASSEBEKK

Hytten ligger på fjell og i en skråning . Ønsker pris på følgende : - Felle ett tre. - Grave vekk jord fra fundamenter ,pluss lage en sti til forsiden av hytte. - Lage en 50 cm mur som stopper vann fra terreng fra tre sider. - Montere drypp stopp under terrasse. - Forskale og støpe rundt noen dårlige søyler. - lage spor i fjell som leder evt vann bort fra søyler. - Slemme værutsatte søyler.

Ønsker hjelp til å lage avløpsrist utenfor garasje

3610KONGSBERG

Det er litt fall inn mot garasjen som gjør at smeltet snø renner inn i garasjen. Ønsker en rist foran garasjen, så vannet kan renne ned i grunnen. Garasjeporten er ca fem meter lang.

Installasjon av avfukter

3616KONGSBERG

Ca. 70 kvm stor kjeller med fuktproblematikk hovedsakelig som følge av dårlig drenering. Kjelleren benyttes ikke til opphold. Ønsker pris på installasjon og evt leveranse av rotoravfukter.