Trenger du hjelp med drenering og isolering i Lier?

Drenering og isolering er viktig for å holde boligen tørr og fri for fuktskader. Legg ut jobben på Mittanbud og finn dyktige håndverkere i Lier som kan hjelpe deg med å drenere og legge isolering.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med drenering og isolering i Lier?

Drenering og isolering er viktig for å holde boligen tørr og fri for fuktskader. Legg ut jobben på Mittanbud og finn dyktige håndverkere i Lier som kan hjelpe deg med å drenere og legge isolering.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet drenering og isolering i Lier

Drenering på deler av enebolig

3425REISTAD

Vi ønsker å fornye dreneringen på deler av eneboligen som ligger i skråning. Det ene hjørnet av eneboligen må fornyes på grunn av vannlekkasje inn i huset.

Gravearbeider for enebolig

3427GULLAUG

Hei. Vi ønsker pris på gravearbeider for en ny enebolig samt tilbygg på nabohuset ned drenering.

Graving, grunnarbeid, isolering

3425REISTAD

Bare for seriøse, profisjonelle og med gode referanser og god kapasitet Jeg bor på reistadbakken i Lier. Bak huset mitt er det et område dekket med grus Her ønsker jeg å lage en parkeringsplass og koble den til veien som er ca 10 meter unna Prosjektet krever graving av jordmasse på ca 1 meter høyde og tre meter bredde og fjerne jordmesse og isolasjon og drenering og tildekning med grus for å lage vei som passer for at personbil kjøre over og parkere på bakside av mitt hus

Drenering, utgraving, tilbygg 40 kvm

3413LIER

Vi vurderer å drenere og etterisolere rundt huset og i samme forbindelse etablere et lite tilbygg. Huset er bygget med kjeller på en skrånende tomt. Tilbygget vil bli en del av kjelleretasjen på den laveste delen av tomten med veranda på toppen. Gulvet vil ligge ca 40 cm under bakkenivå. Vi ønsker å diskutere konstruksjonsmetode med en grunnentreprenør, og videre identifisere de store kostnadsdriverne og et samlet kostnadsestimat.

drenering rundt huset

3409TRANBY

Hei, Jeg skriver for å be om hjelp med å fornye drenering rundt huset mitt. Etter å ha lagt merke til noen tegn på fuktighet, tror jeg det er på tide å ta tak i dette. Kan vi avtale en tid for å diskutere prosjektet nærmere og få et estimat på kostnadene? Takk på forhånd!

Påkobling til offentlig kloakk og muligens drenering

3410SYLLING

Vi har pålegg om å koble oss på offentlig kloakk. Vi har i dag en betongtank. Vi grenser til en skole som vil bli nærmeste påkoblingspunkt. Naboen i Svangshavna koblet seg til på skolen i 2019 med pumpe på egen tomt. Det er også en mulighet for at vi kan koble oss på denne pumpen, men da må vi bytte ut til en større pumpe som er dimensjonert til flere husstander. Det beste hadde vært et alternativ som ikke involverte en kloakkpumpe, men vet ikke om dette er mulig. Vi har også nylig kjøpt Svangshavna som er koblet til samme betongtank som oss. Dette huset har også pålegg om å koble seg på det offentlige avløpsnettet. Vi ønsker derfor å koble på begge husene samtidig. Dreneringen på huset vårt er også langt på overtid og vi vil også gjerne ha pris på hva dette koster i tillegg. Da må vi også fjerne en oljetank som er knyttet til huset vårt. Ganske sikker på at det ikke er en glassfibertank. Denne er koblet fra huset og ikke i bruk mer. Vi ønsker helst å ta kloakken og dreneringen samtidig men vet ikke om vi har råd til begge deler.

Siste evalueringer
Utvide bolig med dobbelt garasje i skråning mot vei

Snekker Kim tok jobben seriøst og sto på hele tiden med et godt faglig nivå. Utfordringer som ble gitt underveis ble tatt på strak arm. Proff og trivelig.

Jan. 2017
H

Harald om TENGS BYGG AS

Lier
Drenering rundt hus og utgraving til garasje ca70kvm.

godt fagmessig utført jobb. hyggelige folk kan anbefales

Okt. 2016
P

Philipe Hage om RONNY KARLSEN GRAVING OG TRANSPORT

Lier
Drenering

Arbeidet bestod av drenering, samt planering av tomt og montering av kjellervindu. Veldig godt fornøyd med utført arbeid og kommunikasjon underveis - noe som er veldig viktig på denne type oppdrag! Seriøst gravefirma som jeg kan anbefale på det varmeste!

Sep. 2016
S

Sondre Køhn om Bakken Bygg Og Anlegg AS

Oslo
Drenering av enebolig

Jeg er meget godt fornøyd med pris, innsats, kvalitet på arbeid, kommunikasjon underveis og oppfølging etterpå. Arbeidet ble utført på tiden, de var fleksible og løsningsorienterte. Ville brukt de igjen uten å nøle, og de har mine varmeste anbefalinger!

Aug. 2016
P

Peter om Bakken Bygg Og Anlegg AS

Lier
drenering og planing

S. B.AS har hatt arbeid med drenering ,planering og grunnarbeid for garasje.mye bort kjøring av masse ,henting pukk og singel .jobben var stor og krevende,hatt god dialog lett å snakke med. veldig fornøyd med resultatet anbefaler på sterkeste S.B.AS.

Okt. 2015
U

UNKNOWN om SENTRUM BLOMSTER AS

Lier
Drenere og isolere halvparten av en tomannsbolig

Vi ble veldig fornøyd med jobben. De kom raskt og utførte jobben på tre dager. Kan anbefales.

Juni 2015
C

Camilla om HANS JØRGEN JØRGENSEN

Lier
Drenering av enebolig (grunnflate på ca. 92 kvm)

Vi er veldig fornøyde med dreneringsjobben som ble gjort, og vi opplever Team Telemark som seriøse, flinke og serviceinnstilte. De var prisdyktige, gikk kjapt igang med jobben og var flinke til å holde oss oppdaterte. Det skjedde noen små arbeidsuhell underveis, men disse ble raskt og proft ordnet opp i. Vi anbefaler absolutt Team Telemark til andre!

Mars 2013
R

Randi om TEAM TELEMARK

Lierstranda
Graving og drenering på to sider av enebolig

Firmaet gjorde jobben som avtalt til avtalt pris. Hyggelige og serviceinnstilte medarbeidere. Jeg anbefaler gjerne denne bedriften til andre.

Mai 2012
M

Morten om HANS JØRGEN JØRGENSEN

Lier