Drenering/Isolering i Sarpsborg

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Drenering/Isolering i Sarpsborg

GRAVING TRANSPORT & BUDBILTJENESTE PRELJEVIC AS

4.8 (12)

I GTB har vi opparbeidet oss bunnsolid erfaring innen grave og anleggsbransjen. Siden 2004 har vi gjennomført utallige prosjekt og alltid med fokus på at vi skal være stolt over jobben vi gjør, vi skal tilby konkurransedyktige priser og klienten skal alltid være fornøyd med resultatet. Dette er tre søyler vi setter fremfor alt og noe vi ikke gjør kompromiss på. Vi jobber hardt med å bygge og beholde et godt rykte som en aktør i grave og anleggsbransjen som kunder på Østlandet stoler påVi tilbyr ...

Se mer
Nov. 2023

Utbedre drenering

"Kjempefornøyd med jobben og hele prosessen. God informasjon både før, underveis og etter jobben var utført og prisen var som avtalt."
J
John
Sarpsborg
GRAVING TRANSPORT & BUDBILTJENESTE PRELJEVIC AS

HERMANSEN ENTREPRENØR AS

Utfordringer? – Vi har løsningene! Hermansen Entreprenør ble orginalt etablert i mai 2008, reetablert i 2014 og registrert som aksjeselskap i 2022. Vi tilbyr totalløsninger for bygg og anlegg, og tilpasser løsningene etter våre kunders behov. Vi hjelper til med: -Graving -Drenering -Planering -Renseanlegg -Vei-vann og avløp -steinlegging -små støttemurer - beplantning -veiledning For små og store oppdrag, ta kontakt!

Nov. 2023

Drenering rundt eldre bolig

"Veldig fornøyd med en godt utført jobb. Suveren kommunikasjon og løsningsorientert med kunden i fokus. Vi føler absolutt at vi fikk mye igjen for pengene og skal uten tvil benytte oss av Hermansen Entreprenør AS igjen."
P
Per-Kristian
Varteig
HERMANSEN ENTREPRENØR AS

Tomas Langvik AS

Vi er nye på Mittanbud, men har 20 års erfaring i bransjen. Bedriften består av to godt erfarne karer, med ADK sertifikat og generelle godkjenninger som trengs for å utføre arbeid. Vi gjør det meste innen maskinentreprenør - Graving - Drenering - Massetransport - Opparbeiding av utomhus arealer - Fjerne oljetank - Sprengning - Riving av bygg og mye mer Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Mai 2023

Husdrenering bytting av bunledning!

"Stilte opp til avtalt til og gjennomførte jobben ryddig og meget bra! Veldig fornøyd :-) Anbefales!"
A
Arton
Sarpsborg
Tomas Langvik AS

Mikkelsen Graving AS

Sentral godkjent selskap i vekst Gode evualering og bredt lag med kunnskap for å kunne hjelpe deg med dine oppdrag

Jan. 2023

Drenere

"Mikkelsen Graving AS. God arbeid gjennomført! Drenerte kjeller og de ble ferdige ganske fort. Anbefales!"
M
Murid
Grålum
Mikkelsen Graving AS

KNUT RASMUSSEN BYGGSERVICE

4.9 (14)

Vi er en liten byggmester bedrift med fagarbeidere og lærlinger.Har over 30års erfaring innen nybygg og rehab av alt fra eneboliger til større borettslag.Gode samarbeids partnere innom Murer, elektrikere, rørlegger, graver, maler og blikkenslager.Kan påta oss små og store prosjekter.Gode referanser fra privat kunder og borettslag.Besøk også vår hjemmeside http// rasmussenbyggservice.no

Des. 2022

Noe isolering og utvendig belistning.

"Rask og effektiv, fagmessig godt utført arbeide. Fant gode løsninger til redusert kostnad. God kommunikasjon og pliktoppfyllende både iforhold til avtalt tid/oppmøte og gjennomføring."
J
Jon H.
Borgenhaugen
KNUT RASMUSSEN BYGGSERVICE

NAVESTAD MASKINTJENESTER V/MARKUS NAVESTAD

5.0 (12)

April 2019

* Fortsatt ledig: Masseutskiftning og drenering av gårdsplass ca 170kvm

"Raskt billig og bra arbeid"
K
Kent Jøran
Skjeberg
NAVESTAD MASKINTJENESTER V/MARKUS NAVESTAD

Lande Bygg AS

Lande Bygg As er et byggefirma i Sarpsborg som utfører alt innen tømrer- og snekkerarbeid. Vi har lang erfaring innen bransjen og kan hjelpe til med feks. nybygg, tilbygg, oppussing og rehabilitering, garasjeporter, tak, fasader, maling, steinlegging, graving/drenering, flislegging m.m. I tillegg kan vi være behjelplige med byggesøknader og tegninger. Vi utfører stortsett oppdrag i Sarpsborg distriktet, men hele Østfold og syd i Akershus er også et aktuelt område! Ta kontakt for gratis befarin...

Se mer
Aug. 2020

Drenering

"Det har vært en veldig god virksomhet med kvalitet, snill kommunikasjon og tillit, og jeg er veldig glad"
F
Faraj Ali
Skjeberg
Lande Bygg AS

ANLEGGSGARTNER SIGURD JOHANNESSEN AVD. ØSTFOLD AS

5.0 (5)

Vi har en lang tradisjon med kvalitet i arbeidet og fornøyde kunder. Derfor ser vi at de kundene som engasjerer oss blir hos oss i mange år, og bestiller flere oppdrag.

April 2020

Sette opp ny støttemur ute

"Firmaet satt opp støttemur. Jeg er meget fornøyd med både resultatet og prosessen underveis. Flott resultat. God kommunikasjon underveis. Jeg vil anbefale å bruke firmaet til andre."
S
Sigrun Hagen
Skjeberg
ANLEGGSGARTNER SIGURD JOHANNESSEN AVD. ØSTFOLD AS

HUSTAD MASKIN

Nov. 2018

Utbedring av drenering

"Møtte opp til avtalt tid og utførte avtalt oppdrag."
O
Ole Johan T.
Yven
HUSTAD MASKIN
Siste registrerte jobber

Drenering rundt eldre bolig

1735VARTEIG

Vi har hatt en større vanninntrenging i kjeller og har behov for ny drenering raskt. Det er en eldre bolig fra 1936 hvor eksisterende drenering mest trolig er tett. Vi opplever nå at vann kommer inn i kjeller etter kortere perioder med regn og det begynner å haste.

Utbedre drenering

1723SARPSBORG

Huset ble drenert originalt i 2016. I forbindelse med oppussing av kjelleren tidliger i år ble det tettet igjen et vindu på siden av huset. Her ser det nå ut som at dreneringsplasten har sklidd ut fra veggen og må festes og kanskje "lappes".

Drenering langs 2 husvegger

1721SARPSBORG

Ønsker pris og evt befaring på drenering langs 2 husvegger, tilsammen ca 16 meter. Huset er fra 1946 og er en kjedet enebolig. Vi ønsker at dette skal bli gjort denne høsten.

Drenering og isolering av grunnmur.

1738BORGENHAUGEN

Drenering rundt hus med isolering av grunnmur.

Separere Spill og Overvann

1726SARPSBORG

Vi har fått pålegg av kommunen å separere avløpsledninger til spillvann og overvann. Dette er en vertikalt delt tomannsbolig byggeår 1952, vi vet ikke hvordan rørene ligger. Dersom det må graves, så er det snakk om ca 10 m fra grunnmur til kanten av tomta på det korteste. Hvis vi likevell skal grave, så vet vi at drenering og isolering av grunnmur er noe som også burde gjøres, men om vi tar dette nå er helt avhengig av prisanslag.

Graving /Drenering

1712GRÅLUM

Trenger tilbud på graving Ca 2 meter ned og 15 meter lengde. Inntil gavlvegg på hus. Ut til stoppekran. God plass og fin ankomst. Bortkjøring av masse + tilkjøring av pukk.