Drenering/Isolering i Gol

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Drenering/Isolering i Gol

Gol Grave Og Barkservic

Gol Grave og Barkeservic startet opp i 2000 og tar på seg små og mellom store oppdrag innen graving transport av masser og salg av hagebark. Gol Grave og Barkeservic driver rundt 50 mil omkrets. Me tar oppdrag som va-grøft tomter, drenering, veg ut om hus alt i graving og transport. Vi leverer de fleste relaterte produkter til prosjektene. Me har lang erfaring innen graving.

Juli 2019

Graving

"Har bare positiv opplevelse med disse. Kan trygt anbefales."
T
Tor Erik
Gol Grave Og Barkservic
Siste registrerte jobber

oppusing

3550GOL

Jeg er interessert i en eiendom i Gol kommune som trenger totalrenovering fra drenering til flytting av ytre paneler, baderom og vinduer. Primærrom198 m² Jeg trenger lokale (Gol) entreprenører for å gi meg en prisoverslag og hvor lang tid det vil ta å fullføre arbeidet

Grunnarbeider og støping av såle

3550GOL

Komplett grunnarbeider, inkl vei, drenering og klargjøring for støping av såle med radonsperre, oppstikk for vann/avløp - strømkabel. Nødvendig frostfri grøfting for vann/avløp og strom/fiberkabel. Såle skal ha 30 cm isolasjon og nødvendig armering- grunnen og såle skal gjøres slik at setningsskader ikke forekommer.

Graving

3550GOL

Vi har en hytte på Golsfjellet ved Kvanhøgd som synker i ene hjørnet. Det trengs å grave ca 50 cm ned og stoppe synkingen. Det er fjell ca 50 cm ned. Grunnmur stikker ca 40 cm dypt. Tenker ca 6-7 meter langt langs ene siden som synker er nødvendig. Etter at videre synking er forhindret må hytta løftes i det hjørnet som har synket, vatres og sikres med riktig oppbygning mellom ringmur og hytte. Jeg ser for meg noe sånn. Grave ut, legge duk, pukk, xps og tilpasse med ei leca blokk mellom xps og ganmel mur før støping så kan en gå videre uten å måtte vente på at betongen skal herde. Det er en lafta tømmerhytte som står på ringmur. Ønsker pris på full jobb, samt kun graving med stansing av videre synking.

Drenering rundt bolig

3550GOL

Trenger drenering av bolig fra 1976. Enebolig med sokkelleilighet. Noe saltutslag er kommet på mur i kjelleren. Ønsker gjort vår, evt. sommer 2017.

drenering, isolering og nytt septisk tank

3550GOL

trenger å instalere nytt septisk tank. Samtidlig vår gammel hus må ha drenering og isolering rundt huset. Tomt er stor, lett tilgang med gravemaskin. Tre vegger må dreneres, fjerde kjeller veg er over bakken. Liten hus, ca 8 x 8 meter. Ligger i Hallingdal på Gol.

Garasje ringmur/graving av tomt. 50kvm.

3550GOL

Jeg trenger noen som kan grave ut tomt, planere, og tilrettelegge for en 50kvm garasje. For så å sette opp ringmur.