Drenering/Isolering - Sykkylven

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Drenering/Isolering i Sykkylven
NORTRAX ENTREPRENØR AS
Raffelgarden 16, 6030 Langevåg
4.3(7)

Siste evaluering

Støttemur og dreneringsgrøft

"Oppdrag utført etter avtale. Grei kommunikasjon underveis. Pris som avtalt."

D

Dagfinn

Hundeidvik, okt. 2023

Les flere evalueringer om NORTRAX ENTREPRENØR AS

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Drenering rundt deler av hus

6220STRAUMGJERDE

Dreneringsrør er tette/ødelagt og må legges på ny. Etter vanninntrengning i huset nå så må det graves og lede vannet bort fra huset. Det gjelder ikke rundt hele huset, men fra ene bakre hjørnet og fremover langs siden og nye rør ned vekk fra huset og grave og legge ned nytt rør på andre siden av huset.

Støttemur og dreneringsgrøft

6224HUNDEIDVIK

Bak huset vårt er det en skråning der det er for dårlig drenering. - Grave eksisterende dreneringsgrøft dypere og kople et nytt rør til det gamle røret (Ø 100 mm). Det må nok senkes noe, da det trengs mer helling på grøfta enn jeg har nå. - Mure opp en støttemur, betong eller stein. Lengde ca 23 m. Høyde ca 1 m. Bruke en relativt liten gravemaskin. Tilkomst ved siden av huset, etter jeg får hugd ned noen trær. Mulig adkomst fra begge sider. På høyre side er det en smal asfaltsti og et avløpsrør fra lenger opp i skråninga, men som ikke tar med seg noe vann... Vil ikke skade asfaltstien. På venstre side er det en vannstoppekran, som en må ta hensyn til. Kanskje få lagt en maskinvei ovenfor det og ned gjennom skogen til veien. På fyllinga kan en dumpe jord og stein.

Behov for drenering samt etterisolering enebolig

6230SYKKYLVEN

Har behov for snarlig bistand for drenering og etterisolering av enebolig, 300 kmv boligstr. Pågående vannlekkasje til kjeller pga antatt dreneringssvikt. Hus bygd 1980. Ønsker befaring og et prisestimat før jobb evt startes

Drenering av husmur

6220STRAUMGJERDE

Ønsker anbud på drenering av murvegger rundt huset

Drenering av eldre privatbolig, fjerning av masser ovenfor huset

6220STRAUMGJERDE

Hus i skråning 60 meter fra hovedveg. Byggeår 1961, halv kjeller. Takvann og overflatevann må føres bort, evt i en grøft som må lages ved tilkomstveg. Ingen offentlig kloakk, bare gammel septikk som skal bli. Masser ovenfor huset må graves bort, så lage en dreneringsgrøft.

Drenering eldre hus 1963

6230SYKKYLVEN

Hei, ønsker å drenere opp på to sider av et gammelt hus da det er saltutslag i kjelleren. Det er antydning til knotteplast på 2 av sidene men regner med at den eksisterende dreneringen er for dårlig. Det kommer og overflatevann ved siden av 2 trær som står ved oppkjørsel.

Siste evalueringer
Isolere og pusse grunnmur

Well done👍👍👍

Sep. 2022
J

Jonas om MURPUSS OG MALING AS

Ikornnes
Drenering av eldre privatbolig, fjerning av masser ovenfor huset

Klokkehaug maskin har gjennomført en omfattende jobb med drenering av hus i skråning pluss flytting av masser. Det vart avtalt fastpris på forehånd, og tilleggspris til utskiftning av septiktank. Dei var serviceorientert heile veien og kom med problemløysinger. Nå er heile tomten drenert, og det er kjekt å ha på Sunnmøre. Vi vil takke for arbeidet og kan trygt anbefale KM vidare.

Mai 2022
M

Martin om KLOKKEHAUG MASKIN AS

Straumgjerde

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud