Drenering/Isolering - Lunner

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Redrenering eller reparasjon av drenering

2743HARESTUA

Det er synlig brudd på drenering på ett hjørne av huset, og sliten eller dårlig gjennomført drenering på et annet punkt på samme vegg. Det er ikke full kjeller rundt hele huset. En side mot garasje, en side mot ikke utgravd del/plate mot grunn. Det er kun målt fukt på siden det er tatt bilde av drenering. Her er det merkbart fuktig i kjeller. Befaring mulig. TIlbud ønskes på reparasjon/redrenering av nødvendige sider. Samt også utgraving til lyskasser ved 2 kjellervinduer. Ønsker tilbud på dreneringsjobb, samt gravejobb for drenering og lyskasser.

Ny innkjørsel

2740ROA

Har en innkjørsel på 76 kvm (ca. 7 x 10m) som vi ønsker at skal belegges med belegningsstein. Innkjørselen er nå lagt i grus (det er lite grus som ligger igjen) og dette må graves opp og kjøres vekk. I tillegg må det dreneres foran garasjen for å håndtere smeltevann.

Drenering og fuktsikring av hus

2743HARESTUA

Det pipler vann inn i kjellerrom gjennom murvegg, spesielt etter regnvær. Huset er bygget om fra hytte til hus på 90 tallet. Hyttedelen er fra 60 tallet. Huset ligger i en helling. Ny del fra 90 tallet har papp på grunnmur, gammel del har ikke og det virker som problemet kun er her. Ombygger mener det er lagt drensrør mot gammel del. Mesteparten av den gamle grunnmuren har krypkjeller, men et rom fra gammel del har 2 meter yttervegg på hver side av huset og 4 meter vegg mot krypkjeller. Det er ytterveggen øverst i hellingen og vegg mot krypkjeller hvor vann siver inn.

* Fortsatt ledig: Har behov for dreneringsrenne i innkjøring og/ eller mot huset

2742GRUA

Innkjøring er ned til huset. Regnvann og smeltevann renner mot huset og truer med å bygge seg opp mot grunnmur. Innkjøring 4-5 meter, mot hus ca 3-4. Begge steder bør det legges med varmekabel. Ser slike drensrør selges for DIY men trenger tilbud fra noen som kan dette.

Fundament drivhus, samt belegningsstein

2743HARESTUA

Vi skal til høsten sette opp drivhus. Det må derfor flyttes en god del jord som allerede er der drivhuset skal stå, samt lages et skikkelig fundament. Det skal være betong med drenering og eventuelt varmekabler. Det skal også legges belegningsstein rundt og ned til drivhuset, samt nedenfor en mur. Oppdraget må gjennomføres i slutten av september/begynnelsen av oktober.

Drenering

2743HARESTUA

Drenering ta kontakt mer info

Siste evalueringer
graving og drenering

Meget dyktige og hyggelige karer som jeg kan anbefale på det varmeste. Jobben ble fagmessig utført, og de var ikke vanskelige å ha med å gjøre når jeg kom med ønsker/tillegg underveis. Prisen på arbeidet som ble utført, var det ikke noe å si på, lå under andre i samme kategori.

Aug. 2016
G

Gro om LØVBRØTTE MASKIN

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud