Drenering/Isolering i Bømlo

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Drenering/Isolering i Bømlo

STEINTØFT AS

4.8 (5)

Liten entreprenør som har fokus på det lille ekstra som skal til for at kunden og resultatet blir perfekt:-)

Jan. 2021

Fjerne jord og annen løsmasse. Planere, drenere og klargjøre for asfaltering.

"God pålitelig kommunikasjon, gode råd om løsning, nøyaktig og god kvalitet på gjennomføringen."
D
Ditmar
Mosterhamn
STEINTØFT AS

Gsv AS

5.0 (1)

Feb. 2018

Drenering av kjeller

"Ryddigt og rask utførelse og god kvalitet på jobben."
Ø
Øyvind
Bremnes
Siste registrerte jobber

* Fortsatt ledig: Drenering

5440MOSTERHAMN

Vi må bytte drenering på huset, har en lang vegg og en kortvegg som må dreneres. Har også en kortvegg ved siden av carport vi vurderer og skifte drenering på, men er kanskje litt vanskelig og komme til på, mtp berg. Må sees. Vurderer også å etterisolere grunnmur. Huset er bygget i 1979.

Fjerne jord og annen løsmasse. Planere, drenere og klargjøre for asfaltering.

5440MOSTERHAMN

Areal ca 100-150m2. Fjerne jord og andre løsmasser. Lage drenering, planere og klargjøre området for asfaltering. Om mulig også asfaltere.

Isolering av tak. Haster.

5440MOSTERHAMN

Husets tak skal isoleres pga problem med kondens. Taket er nytt for noen år siden og kan brukes på nytt. Ønsker vurdering, hva som må gjøres og pris. Dette er et oppdrag som haster. Huset er ikke så stort. 10x4 m pluss inngangsparti.

Drenering av 2 vegger

5443BØMLO

Ønsker å få drenert og etterisolert 2 vegger, tilkomst er begrenset da en carport i støp står i "veien". Men ønsker å få denne revet i samme slengen, da jeg planlegger å sette opp garasje ved en senere anleding. Usikker på hva det er drenert med no, men bygge år på hus er 1967.

Drenering

5443BØMLO

Hjelp :( Vårt hjem trenger drenering.

Drenering - grunnmur - rundt eldre bolig

5420RUBBESTADNESET

Hei. Har et gammelt hus fra 1947 som trolig trenger drenering, grunnet fuktinnslag i kjeller. Hva kan noe slikt koste, dersom man ser for seg graving rundt huset - pukk / dreneringsrør osv. Huset står i utgangspunktet på fjellgrunn. Om det er nødvendig med «pigging» vites ikke ... Alle opplysninher om eiendommen ligger her - https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=121499888