Trenger du hjelp med drenering og isolering i Grimstad?

Drenering og isolering er viktig for å holde boligen tørr og fri for fuktskader. Legg ut jobben på Mittanbud og finn dyktige håndverkere i Grimstad som kan hjelpe deg med å drenere og legge isolering.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med drenering og isolering i Grimstad?

Drenering og isolering er viktig for å holde boligen tørr og fri for fuktskader. Legg ut jobben på Mittanbud og finn dyktige håndverkere i Grimstad som kan hjelpe deg med å drenere og legge isolering.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet drenering og isolering i Grimstad

Drenering og etterisolering av kjeller

4879GRIMSTAD

Ønsker drenering av kjeller (Ca. 20 meter) og etterisolering.

Drenering

4877GRIMSTAD

Hei, Noen som vil komme på gratis befaring å se om huset trenger drenering? Trenger også hjelp til hagearbeid: planere, støttemur og litt uteplass.

Drenering og isolering

4870FEVIK

Drenering og isolering rund huset.

Fasadeendring og ny planløsning av enebolig.

4885GRIMSTAD

Eneboligen er på to og en halv etasje, med grunnflate på mellom 130-140 kvm. Huset er fra 80 tallet og er arkitekttegnet. Først og fremst behøver vi hjelp til å få tegnet ny planløsning, samt få tegnet opp en modernisert fasadeendring av huset. I første omgang vil vi prioritere å få utført fasadeendringen, med etterisolering, skifte av vindu, dører og kledning. Drenering må også utføres. Vi er også interessert i å få satt opp en størrre garasje, men her må det nok gjøres mye med grunnen. Tomten bør befares.

Utbedring av lekkasje/ vanninntrengsel og råteskader ved inngangsparti

4876GRIMSTAD

Ønsker befaring og pristilbud for utbedring av lekkasje og råteskader ved inngangsparti / garasje. Huset er fra rundt 1930. Det ble i 2002 gjort en utvidelse av garasjen mot inngangspartiet, hvor deler av grunnmuren ble revet og byttet ut med en større ramme i leca. Såvidt vi kan se er det her vannet har trengt inn i ettertid. Det er oppdaget fukt/ vannoppsamlinger i bunnsviller, stendere, kledning, gulv, undergulv, gammel grunnmur og litt diverse. Vi har selv meislet opp betonggulvet og revet det vi er komfortable med å rive, men er fremdeles ikke sikre på hvor nøyaktig lekkasjen(e) befinner seg. Se vedlagte bilder for omfang.

Fukt slipper inn i garasjevegg

4887GRIMSTAD

Konstruksjonsfeil fører til at vann blir liggende langs garasjevegg og trekker inn i gulvet

Siste evalueringer
Drenering/isolering rundt bolighus

Jan Øystein Aanonsen har utført jobben på en meget tilfredsstillende måte. I tillegg til dreneringen har han bygget en bod i mur/betong med terrassedekke oppå, samt en luftebalkong ut fra soverommet vårt. Ifm sistnevnte fjernet han et vindu og satte inn en dør. Han satte også opp en støttemur i sprengt stein. Alt arbeidet er utført på en profesjonell måte - Jan Øystein er en dyktig, nøyaktig og hyggelig håndverker som jeg kan anbefale på det varmeste.

Okt. 2018
E

Erik om Jan Øystein Aanonsen

Fevik
Graving/drenering 52 m rundt hus

Lite fornøyd med kommunikasjonen. Men jobben ble til slutt bra.

Sep. 2018
B

Britt om GAUPERÅ NATURSTEIN AS

Fevik
Graving

Takk for flott og raskt utført arbeide Øystein. Takket være din grave jobb ble tomten min kjempefin med utearealer, parkering og drensgrøfter.

Feb. 2017
K

Knut om Jan Øystein Aanonsen

Grimstad
Riving av gammel støttemur og oppsetting av ny.

Veldig fornøyd med utførelsen av jobben. De ryddet også fint opp etter seg. Fikk de også til å sette opp en liten natursteinsmur, male et gjerde, legge en avløpsrør til takrenne og legge ferdigplen. På grunn av alt dette ekstra arbeidet ble jobben en del dyrere en hva tilbudet tilsa. Godt spesifisert faktura som indikerer kost for de ulike delene av jobben. God dialog under arbeidsprosessen. Bruker de gjerne igjen.

Mai 2016
K

Knut Terje om Agder Utemiljø AS

Grimstad
Grave grøft og steinlegging

Hansen Utemiljø gjorde en helt fantastisk jobb, han gravde en grøft med rør slik at overvann fra naboetomten forsvinner, det fungerer helt utmerket. Deretter bygget han murer og en trapp og ca 95 m2 i beleggingsstein på bølgete flat mark, Han har stått på hele tiden, jobbet hver eneste dag, det ble lange dager på han! Vi vil absolutt anbefale Hansen Utemiljø, vi er kjempefornøyd med jobben som er gjort!

Des. 2015
B

Berit Vik om HANSENS UTEMILJØ AS

Fevik
Grunnarbeid garasje

Grunnarbeid og støping av garasje gulv. Skikkelig arbeid utført til avtalt tid og prist. God informasjon underveis. Kan virkelig anbefales!

Aug. 2015
C

Carla om RISTØL MASKINUTLEIE

Fevik
Drenering rundt hus

Utførte en svært bra jobb og en del ekstra til avtalt tid. Hyggelig og enkel å ha med å gjøre Kan anbefales.

Mai 2015
K

Karl Anthon om VEGUSDAL ANLEGG AS

Fevik
Planering og drenering

Jobben ble raskt og effektivt til avtalt kost og tid

Mai 2015
B

Bjørn Rune om SG BYGG OG ANLEGG SIMEN GRØTAN

Grimstad
graving av drenering langs husvegg

Veldig flinke og fagstreke folk

Sep. 2014
M

Marit om FIÆRE ENTREPENØR AS

Grimstad
Opparbeiding av gårdsplass

Raskt og fint arbeid, anbefales på det sterkeste.

Mars 2012
T

Tom Andre Fosseng om Agder Fasade Teknikk

Halden
Beleggingstein og asfalt

Fikk svar fra 3 tilbydere men Ødegårdens Planteskole var billigst. De leverte også til avtalt tidspunkt, utførte arbeidet med glans og kan klart anbefales. Faktisk ble sluttresultatet bedre enn jeg kunne ha forestilt meg.

April 2011
J

Jarle om Ødegårdens Utemiljø AS

Grimstad