Drenering/Isolering - Randaberg

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Drenering/Isolering i Randaberg

LEIF LENDE AS

5.0 (74)

Har holdt på med dette yrket i 35 år og har god erfaring innenfor alle typer arbeid hva gjelder alt fra graving til belegningsstein.Har maskiner til både store og små jobber og tar for oss alt ifra tomtearbeid, dreneringsarbeid, sprenging, kjellerutgravinger og div hagearbeid/belegningsstein.Holder til lokalt på Klepp i Rogaland, men er tilgjengelig for arbeid i alt fra Haugesund til Egersund.Bare å ta kontakt om det skulle være noen spørsmål vedrørende alle typer arbeid.Tlf: 93269700Mail: leif@e39.no

Se mer

Drenering

"Jobben ble gjort i henhold til avtale, ryddig og godt utført jobb:))"
A
Ahmet Selcuk
Helleland, Mai 2022
LEIF LENDE AS

TOR JONASSEN

5.0 (26)

Graving, drenering, støping av lysgrav, utskjæring av kjellervindu

"Kunne bare trykke alle positive kvaliteter! Veldig pent og ryddig og fort gjort, enkel kommunikasjon, ingen misforståelser! Kan virkelig anbefales!"
G
Guste
RANDABERG, Mars 2021

JAR&GO BYGG SERVICE

Isolasjon og gipsplater i hagestue

"Veldig rask, hyggelig, pålitelig og god kvalitet. Ble ferdig med arbeidet på noen timer og kan absolutt anbefale Jar&go Bygg videre."
T
Turid
Randaberg, April 2020
Siste registrerte jobber

Grav/legg av ny drens, isol. av mur, duk til sep. av jordmasser og singelav grunnmur på enebolig.

4073RANDABERG

Dette innbefatter oppgraving av eksiterende drenering, legging av ny dren med fiberduk mot ytre masse og på toppen av drensrør, isolering av grunnmur med 10 CM XPS Isoleringsplater, installering av vortepapp og og fylling av singel. Riving og støping av kjellertrapp.

Asfaltere, drenere og utvide gårdsrom

4070RANDABERG

Har to oppkjørsler vi ønsker å asfaltere. Den øverste oppkjørselen er bratt bakke ned mot huset, så må dreneres og lede vannet ned mot kummelokk på nederste nivå. Ønsker også å utvide oppkjørselen gjennom å grave bort deler av gress/hekk på sidene. Må nok inn med noe støttemur eller lignende for å gi kanter å asfaltere mot etterpå. Totalt, grovt regnet, rundt 150 m2 oppkjørsel som vi vil ha asfaltert.

Opparbeidelse av gårdsrom

4073RANDABERG

Ønsker å opparbeide & planere gårdsrom på oppside av hus og klargjøre for garasjebygging. Gårdsrom har i dag helning mot hus og drenering av område bør derfor inkluderes, med påkobling til drensrør som er nedgravd i hagen. Vi er åpne for evt. forslag til hvordan løse dette.

* Fortsatt ledig: Skifte til veggpanel pluss finne ut hvor det kommer fukt fra

4073RANDABERG

Litt mugg nederst ihjørnet. Saget av en del og veggen bak isolasjon har litt fukt. Dette må fikses. Jobben går ut på å legge veggpanel og sørge for at vann ikke kommer inn.

Hytte, riving, total renovering

4070RANDABERG

Har gammel hytte, kunne tenkt meg rive og bygge nytt. Hytten er pr i dag 50 kvm ønsker bygge maks 60 kvm. Trenger ny grunnmuren og ny reisning av ny, kun skrog. Ny septiktank....

Forbedre vann drenering under gress

4070RANDABERG

Hei, Det trenges vann drenering forbedring og nye gress. Mvh, Alex

Siste evalueringer
Ny drenering og opparbeiding av hage/uteområde

Jobben ble utført av KH Maskin til avtalt pris og innenfor avtalt tidsramme. Jobben gikk ut på å masseutskifte hele tomten og opparbeide ny drenering med tilhørende ny drenskum. Jeg var til stede når mesteparten av jobben ble utført, å etter min vurdering, ble alt utført både nøye og raskt. Vil i hvert fall anbefale KH Maskin for de som måte ha en dreneringsjobb som står og venter :)

Aug. 2017
G

Geir om KH MASKIN AS

Randaberg
Drenering

Kjempebra oppfølging. Meget oversiktelig tilbud og bra gjennomføring. Prisen ble som avtalt og det var god dialog hele veien fra start til slutt. anbefales!

Des. 2016
L

Lars om BYBERG MASKIN AS

Randaberg
Klargjøring og bygging av terrasse

Både gravearbeid og bygging av terrassen ble veldig godt gjennomført. De var flinke å spør underveis dersom det dukket opp noe og gjorde fint rent etter at arbeidet var ferdig. Kan høyst anbefale dem.

Mars 2015
R

Rigmor om Stein Systemer AS

RANDABERG

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud