Trenger du hjelp med drenering og isolering i Oslo?

Drenering og isolering er viktig for å holde boligen tørr og fri for fuktskader. Legg ut jobben på Mittanbud og finn dyktige håndverkere i Oslo som kan hjelpe deg med å drenere og legge isolering.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med drenering og isolering i Oslo?

Drenering og isolering er viktig for å holde boligen tørr og fri for fuktskader. Legg ut jobben på Mittanbud og finn dyktige håndverkere i Oslo som kan hjelpe deg med å drenere og legge isolering.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet drenering og isolering i Oslo

Renovere låve/Rive låve/Bygge ny låve

0662OSLO

Ønsker å renovere en låve. Det kan godt hende den må rives for så å bygges på nytt. Tror også det må dreneres rundt låven

Drenering ved kjellerinngang. Samt reparasjon av mindre støttemur/stentrapp ned til kjellerleilighet

0283OSLO

Etter stort regnfall i høst sviktet avrenning foran inngang til kjellerleilighet. Vi har grav vekk sand og jord og avrenning er ok nå. Jobben er å 1) definere hva mer som forskriftsmessig kreves for å sikre avrenning fremover. 2) Tilbakestille området foran kjellerinngang med sikker avrenning. Hvor mye stein må fjernes? Hvilken løsning er forskriftsmessig for å sikre at avrenningen er åpen gjennom vinter og stort regnfall. 3) Rist - hva finnes og hva er alternativene? 4) trengs varmeledning ved isdannelse? 5) Støttemur øverst i trappen ned mot kjellerinngangen har gitt etter. Området må utbedres. 6) dreneringsrør fra takrenne og rundt huset er tett - røret ligger dypt. Vurdere hva som må gjøres. 7 ) Montere Biltema Entretak over inngang (Liten snekkerjobb) JOBB 2: Bytte vindu og etablere bedre ventilasjon i kjellerleilighet.

Etablering av hybelleilighet på Kjelsås

0495OSLO

Vi ønsker å etablere en hybelleilighet i et rom under vår bolig som pr i dag fungerer som verksted. Arealet som skal bygges er ca 20 kvm på grunnplan. Bygg/konstruksjon: Gulvet i det eksisterende rommet må fjernes og støpes nytt for å gi større høyde under taket. Under det eksisterende gulvet er det en kulvert som er fylt med ukjent fyllmasse, og under dette fjell med varierende hardhet. Det er to yttervegger en vegg som går inn mot ikke utgravd område under hus, den siste veggen går mot eksisterende leilighet. Det kan bli behov for å forbedre drenering, da en yttervegg ligger under terreng. Noe etterisolering vil trolig bli nødvendig på enkelte punkter, særlig mot den eksisterende leiligheten, og noe mot boligen i etasjen over. Endring av fasade må utføres da det er behov for et større vindu på en yttervegg. Mulig ønske om å sette opp en ny yttervegg i leca eller lignende. Denne veggen er allerede godkjent hos plan og bygg, men har ikke blitt oppført. Behov for utskiftning av tre mindre vinduer og etablering av ett nytt vindu samt ny inngangsdør Generelt skal det ikke gjøres fancy, men enkelt og anvendelig. Elektrisk: Pr i dag ligger det flere 3-fas 32A kurser til arealet. Disse skal flyttes og legges til et nytt sted. Deretter må det etableres egne kurser, og settes opp en egen strømskap for hybelleiligheten. Det skal være et lite kjøkken og varmtvannsbereder, og ellers nødvendige strømuttak og belysning. Vann/avløp: Det er vann i den andre leiligheten og et bad vegg i vegg hvor man bør kunne koble seg til. Avløp må trolig utbedres og kapasiteten økes da det pr i dag kun er en enkel vask i det aktuelle rommet. Det skal etableres toalett og dusj/bad. Vi ønsker kun tilbud/estimat fra godkjente firma fortrinnsvis tilbud med og uten materialkostnad

flomfare vurdering.

0663OSLO

Det planlegges bruksendring i kjeller og 1.etasje av en bolig på i Nittedal kommune. Tomta ligger nær en bekk som utgjør en potensiell flomfare. Det ønskes derfor en detaljert flomfare vurdering.

Bytte avløpsrør i hage

0382OSLO

Trenger og bytte avløpsrør fra husvegg til kommunal påkobbling. Alt ligger i egen hage. Ønsker totalenterprise som inkluderer: Graving Bytte av rør Ønsker og at diskutere ytterliggare gravearbeid så som drenering under potentiell befaring. Ønsker arbeid utført siste halvdel av September

Ønskes Drenering og fugtmåling på underetasje. Også 3 nye bad/toalette

0680OSLO

Hei, Vi har kjøp nytt hus på Svenskerudveien og Ønsker følgende: 1) Nye toaletter/bad på alle 3 etasjer. 2) Drenering rundt hele huset ca. 36 meters. 3) Nye Vinduer og laging av et ekstra søverom på forste etasje. 4)

Siste evalueringer
Bathroom main drainage seems to be clogged and it drains very slowly

Very professional and helping

Feb. 2024
V

Vikas om HADELAND RØRSERVICE AS

Oslo
Drenering av enebolig og isolering av grunnmur

Forstår godt hvorfor Lasse har blitt nominert til årets hyggeligste håndverker flere ganger. Lasse og gjengen er flinke til å kommunisere, pålitelige, effektive, og svært dyktige i jobben de gjør. Guttene har høy kompetanse på det de driver med, og i mitt tilfelle drenerer de et hus fra 70-tallet, samt legger isodren på veggen under bakken. I tillegg pigger de bort teglstein fra grunnmur og planerer litt her og der. Lasse er ekstremt på tilbudssiden og fikser alle oppdukkende "problemer" på en god måte. Skal du drenere eller trenger gravere til en jobb, hadde jeg ikke vurdert noen andre enn den gjengen her. De er i tillegg konkurransedyktige på pris, som også er av vesentlig betydning.

Jan. 2024
G

Gabriel om Oslo Grunnarbeid AS

Oslo
Utbedring av knotteplast

Avtalt arbeid med utbedring av knotteplast ble effektivt utført, det kunne vært noe høyere fokus på finish etter jobben, men jeg er fornøyd med utførelsen og kan anbefale å jobbe med selskapet igjen.

Jan. 2024
J

Jørgen om TEAM TELEMARK EIENDOM AS

Oslo
Drenering ifmpPlasserte lyskasser

Tett og god dialog både i tilbuds- og gjennomføringsfasen. God kvalitet i arbeidet og fin dialog i etterkant også. Jobben ble utført til avtalt tid og pris. God samhandling med berørte naboer. Anbefales!

Des. 2023
T

Terje om Oslo Hage Graveservice AS

Oslo
Dreneringstiltak

En mann med kunnskap.

Des. 2023
G

Gurjot om Thoralf Nilssen AS

Oslo
Drenere hus 3 vegger.

Bra

Des. 2023
J

Joachim om BJØRN TERJE LAINGEN

Horten
Fuktskade u etg hus

Bra kommunikasjon underveis, og ryddet opp da sluttfaktura ble høyere enn avtalt

Des. 2023
S

Steinar om OSLOSAMARBEIDET AS

Oslo
drenering av enebolig

Utrolig effektiv og proff i gjennomføringen. 3 mann, 1 gravemaskin, 1 lastebil, 2 spesialbiler med moderne inspeksjonsutstyr: alt fungerte perfekt. Meget fornøyd med gjennomføringen.

Nov. 2023
D

Dan om Oslo Grunnarbeid AS

Oslo
Mindre dreneringsjobb hus fra 1999 + utenomhus arbeider

Idar-Egil gjorde en super jobb for oss i Planetveien. Utfordringen var en noe mangelfull drenering i krevende terreng. Dette ble fikset raskt og effektivt, samtidig som arealene omkring ble bedre enn før dreneringen. Idar-Egil tok deg også tid til flere befaringer, for å tilpasse mot både spesielt husmor omgivelser. Summa sumarum: komplisert jobb for oss som ble løst bekymringsløst for oss. Anbefales.

Nov. 2023
C

Christopher om IDAR EGIL FINSTUEN

Oslo
Drenering rundt hus

.

Nov. 2023
H

Heidi Jakobsen om IDAR EGIL FINSTUEN

Oslo
Utvide kjellervindu nedover og lage lysgrav

Super type. Effektiv, fleksibel og hyggelig. Best på pris også!

Sep. 2023
S

Svend om BYGGVINDU AS

Oslo
Fukt i vegg i kjeller

Veldig fornøyd med dreneringsjobben Finstuen gjorde. Det ble gravd opp til under sålen (ca 3 meter), påført vanntett smøremembran på nederste halvmeter, lagt ny grunnmursplate og nye drensrør. Finstuen fulgte opp flere ganger daglig, informerte om hva som ble gjort og i tillegg hva som burde gjøres for å få det 100%. Hadde god kontakt med arbeiderne og, som var svært serviceminded og flinke. Skade på vannledning ble reparert omgående, og pga smuss i ledningen måtte rørlegger bytte armatur, på Finstuens regning og uten diskusjon. 5 års garanti på dreneringen er og viktig å merke seg. Er veldig fornøyd. Og han er en hyggelig person. Litt kort frist på å betale faktura er det eneste.

Sep. 2023
M

Morten om IDAR EGIL FINSTUEN

Oslo