Drenering/Isolering - Skien

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Drenering/Isolering i Skien
EDDIE AS logo
EDDIE AS
Markavegen 855, 3948 Porsgrunn
4.7(35)

Siste evaluering

Drenering rundt hus/skrånet terreng kjeller

"Vi var ute etter best pris/ best kvalitet/ levering til tida. 10/10 dyktige folk. Anbefales sterkt!"

B

Blend

Skien, des. 2023

Les flere evalueringer om EDDIE AS

ALMÅS ENTREPRENØR AS logo
ALMÅS ENTREPRENØR AS
Eikornrødvegen 22, 3713 Skien
4.9(43)

Siste evaluering

Reparasjon av grunnmur

"Svært fornøyd med utført arbeid. Pålitelig og hyggelige"

H

Helge

Skien, mars 2023

Les flere evalueringer om ALMÅS ENTREPRENØR AS

ENTREPRENØREN PER ECKHOLDT logo
ENTREPRENØREN PER ECKHOLDT
Østre Bjørntvedtveg 72, 3917 Porsgrunn
4.5(33)

Siste evaluering

Drenering

"Han var veldig hyggelig og nøyaktig."

U

UNKNOWN

Skien, mars 2023

Les flere evalueringer om ENTREPRENØREN PER ECKHOLDT

Reisverk AS logo
Reisverk AS
Løvenskioldsgate 10, 3916 Porsgrunn
4.9(15)

Siste evaluering

Isolering av tak i skjul (uthusdel) mot loft.

"Veldig fornøyd med utførselen av arbeidet, og pålitelighet, effektivitet, ryddighet og kommunikasjon. Kan trygt anbefale han."

M

Mona

Skien, feb. 2023

Les flere evalueringer om Reisverk AS

HERMANSEN ENTREPRENØR AS logo
HERMANSEN ENTREPRENØR AS
Krosnes Alle 26, 1622 GRESSVIK
4.9(8)

Siste evaluering

Drenering hus, 12.5 meter.

"Kjempe fornøyd etter oppdrag på ny drenering, rask å effektiv."

T

Trond

Skien, jan. 2023

Les flere evalueringer om HERMANSEN ENTREPRENØR AS

Vis flere selskaper
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Siste registrerte jobber

Graving og drenering rundt hus

3734SKIEN

Trenger å drenere rundt er 50kvm stort hus. komplett med graving, dreneringsjobb og plukkmasse 50cm fra husvegg. Samtidig ønsker jeg å grave vekk 70kvm plen 70cm ned, plukke, gruse, komprimere og klar til å støpe en 50kvm stor plate til bod.

Drenering

3738SKIEN

Drenering rundt huset . Trenger en befaring .

Gravearbeid for sjekk av drenering

3732SKIEN

Jeg må få sjekket om en drenering er lagt riktig. Det må graves ned på forsiden av huset, ca 50 cm ned til en treffer forgreiningsrørene. Det må graves ned på baksiden av huset, ned til dreneringen. Trenger derfor å leie en gravemaskin og fører. Jeg vil selv fungerer som hjelpemann og stå i grøfta med krafse og spade og hjelpe til. Planen er som følger 1. Grave ned på baksiden av huset, ned til dreneringen. Slik at firma som skal filme rør Bilde 1 2. Grave ned på forsiden av huset en ca 50-100 cm til en treffer på forgreiningsrørene. Jeg vet sånn ca hvor dette er. Denne gravejobben vil vi antagelig bli ferdig med før kl 12 3. Et firma jeg hyrer kommer for å filme og dokumentere dreneringen og sjekke om denne er i orden. 4. Dersom drenering er i orden vil det være å fylle masse tilbake etterpå. - Det kan være nødvendig å grave ned på hjørner av huset, dersom ikke kamera inspeksjonen for filmet rundt hjørner. - Det må også gravemeldes og innhentes nødvendig info til Kommunen. Her kan du se en video jeg har filmet rundt huset og hvor det skal graves. Filmen ligger på google disk. Bare lim inn url i nettleser: https://drive.google.com/file/d/1Jrpj1j8DVKV4cTEDyPmgn35yUrma9Urv/view?usp=sharing

Rørinspeksjon og drenering

3732SKIEN

Trenger å få sjekket om dreneringen på huset fungerer som den skal. Trenger derfor rørinspeksjon og spyling av drenering. Ønsker en pris på dette.

Betongsaging og montering av drensrist inne i garasje

3739SKIEN

Får problemer med vann inne i garasje. Ønsker å få felt ned en drensrist (cirka 2m) i garasjegulvet, med hull ned i bakken. Prøve å lokalisere den beste plasseringa av rista (laveste punktet). Det må skjæres i betong til rista, og borres noen få hull gjennom plata slik at vannet renner ut.

Drenering.

3729SKIEN

Det er en skråning som heller mot en tomannsbolig med feil/ dårlig utført drenering fra 2009. Det er ca 2 meter med plen mellom grøft og til husvegg. Det meste av graving blir å lage en ny grøft 2 meter fra husveggen, rette opp svank fra 4 takrenne-nedløp. Noe masse-utskift fra jord til grus. 1 bil ca. Noe av jord kan bare dumpes 10 meter unna. Strekningen på drenering er usagt. Blir baksiden av hele boligen , og gjerne ned på hver endevegg. Kan bli så mye som 100 meter med rør. Jeg har en liste over mangler på drenering fra kommunen, så disse punktene vil/må bli utbedret samtidig. Ser for meg at en 5 tonns graver passer. I bunn av skråning er det grov pukk, som ligger inntil plen. Om det så ligger drensrør i bakken så er de underdimensjonert , tette, og evt ligger for høyt. To fiberkabler ligger på tvers av plenen, ønsker disse gravd ned dypere. De er forlenget allerede.

Siste evalueringer
Drenering - Enebolig

Han gjorde drenering av huset. veldig hjelpsom og ressurssterk. Jeg anbefaler.

Des. 2020
S

Shailendra om ALMÅS ENTREPRENØR AS

Porsgrunn
Drenering av villa i Skien

Jobben gjort effektivt og med alle tidsfrister godt innenfor. Svært behagelig å samarbeide med. Finner gode løsninger og leverer godt arbeid. Kan virkelig anbefales.

Juni 2020
B

Bjørn Otto om POWELL AS

Skien
Grave ut til garasje + drenering

Litt Dårlig oppfølging etterpå

Mai 2020
S

Svein åge Pedersen om ENTREPRENØREN PER ECKHOLDT

Skien
Drenering og bytte rørinntak

Svært enkel å forholde seg til både under befarings og tilbudsfase. Fikk mange gode tips og råd. Kom til avtalt tid og viste fleksibilitet under jobben. Resultatet ble 100% og jobben ble gjennomført både raskt og fint. Rydding og asfaltering i etterkant var også godt innenfor det jeg hadde forventet. Vil absolutt anbefale Entreprenør Per Eckholdt

April 2020
V

Verner om ENTREPRENØREN PER ECKHOLDT

Skien
pris på drenering med isolasjon

Henrik er rydding og flink, kommer til å bruke han igjen 👍🏼

Mars 2020
K

Kristoffer om HENRIK HOLTSKOG

Skien
Drenering/Grunnarbeid

Han arbeidet raskt og nøyaktig og vi hadde god kommunikasjon underveis. Det var også en god pris. Veldig fornøyd! Kan anbefales!

Mars 2020
H

Heidi K. om Anders Stensrød

Skien
Drenering

Effektivt utført jobb. Konstruktiv dialog underveis. Ryddig.

Nov. 2019
G

Gry om ENTREPRENØREN PER ECKHOLDT

Skien
Drenering/tiltak mot fukt

Strålende gjennomføring fra A til Å, på en komplisert og omfattende jobb.

Nov. 2019
R

Ronny om LARSEN MASKINTJENESTER AS

Skien
Graving og drenering

Flinke gutter :-) til tross for litt feil kommunikasjon, er jeg godt fornøyd med utført arbeid. Drenering får testet seg nå i regnværet, ser bra ut.

Okt. 2019
K

Kyrre om OHNSTAD AS

Skien
Drenering og isolering mot grunnmur

Vi har vært veldig på fra start da huset å tomten er meget spesiell å storslått bygget av Bestefaren til selveste dronningen i Norge. Vi er så utrolig fornøyd med hele prosessen. Det har vært ryddig, kvalitet og en entreprenør som er pålitelig å forholde seg til. Per Eckholdt har også vist stor fleksibilitet da det ble endel endringer å tillegger underveis. Dette ble tatt på strakk arm. Har også lyst å nevne at vi fikk endel gode råd å ideer underveis fra Per som vi har satt stor pris på å blitt meget fornøyd med. Kan ikke annet enn å anbefaler dere videre, gjerne bruk huset som referanse vi har fått mye skryt fra forbipasserende. Noen av dem har til å med gått inn I hagen for å se.

Sep. 2019
C

Christian om ENTREPRENØREN PER ECKHOLDT

Skien
Kjeller tar inn vann

Gjorde en god jobb med graving og drenering rundt kjeller. Ryddig å forholde seg til.

Sep. 2019
S

Sondre om BREKKE MASKIN & UTLEIE AS

Skien
Drenering

Veldig fornøyd med brekke maskin og utleie. Godt utført arbeid og god kommunikasjon underveis. Arbeidet ble utført til avtalt pris.

Aug. 2019
A

Arthur om BREKKE MASKIN & UTLEIE AS

Skien

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud