Drenering/Isolering - Surnadal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Bygge ny veranda

6643BØFJORDEN

Vi ønsker å rive eksisterende veranda og bygge en ny, større veranda med tilhørende trapp og blomsterkasser. Det må støpes støttebjelker da verandaen er ca. 1 meter fra bakkenivå. Vi lurer også på om vi bør drenere rundt huset når vi først river verandaen da vi har noe tilsig på baksiden av huset.

* Fortsatt ledig: Åpen brønn og drenering

6652SURNADAL

Vi har et hus fra 1949 med åpen brønn i kjelleren, denne vil vi gjerne ha tømt og tettet. I tillegg tror vi det er svikt i drenering. Og vinduene trenger å skiftes ut. Vi ønsker også å sjekke ut mulighetene for å lage bruksrom i kjelleren.

Mugg i kjeller

6650SURNADAL

Har en kjeller der det har vært en del mugg, mye i hvit farge med en skumaktig fasong. Ønsker å finne ut av hva dette er og hva som evt kan gjøres med det.

Påbygg til enetasjes hus med nesten flatt tak

6650SURNADAL

Ønsker å bygge på huset en inngang over en støpt mur. Det må tas hull for dør fra gang og inn i stue. Gangen blir ca 2, 0 X 2,5. Jeg vil også bygge på huset på motsatt side. Da ca 17 - 18 kvm. Grunnarbeid og riving av yttervegg til stue. Det skal være verandadør og to vindu på påbygget, samt inndeles i to rom. Det ene skal være soverom. Det andre skal utvide eksisterende stue. Taket blir litt skrått, i en retning.

Hytte , Masse små jobber. Litt her og der på hytta.

6652SURNADAL

jeg fikk god respons p&aring; jobben jeg la ut p&aring; med bolig'en min hjemme i telemark, <br/> Jeg har en hytte i surnadals&oslash;ra ( Ligger i surna )<br/> Der skulle jeg ha gj&oslash;rt en del sm&aring; jobber, Alt fra WC , Dusj , kledning p&aring; noen yttervegger, noe eleketrisk. 2-3 vinduer,&nbsp; en utgangs d&oslash;r.<br/> tatt vekk ett tree, legge noe fliser etc p&aring; uteparti som vi er mye p&aring;, grill plass..<br/> <br/> Jeg skal opp p&aring; hytta rundt starten av august, Fint om du som kontakter meg legger igjen nr og mail s&aring; ringer jeg deg opp avtaler tidspunkt som vi kan m&oslash;tes der oppe om noen er villig til &aring; ta slike jobber :)<br/> <br/> /John.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud