Drenering/Isolering - Melhus

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Drenering/Isolering i Melhus
EPS FUKTSIKRING MIDT-NORGE AS logo
EPS FUKTSIKRING MIDT-NORGE AS
Sluppenvegen 1, 7037 Trondheim
4.9(14)

Siste evaluering

Drenering av mur på enebolig

"Anbefales....fin gjeng og ryddig"

G

Gaute

Gimse, sep. 2022

Les flere evalueringer om EPS FUKTSIKRING MIDT-NORGE AS

Siste evaluering

Drenering rundt lite hus

"Flott utført arbeid, til avtalt tid og avtalt pris. Kan virkelig annbefales til alle som skal ha utført utbedringer på sin bolig. I vårt tilfelle var det snakk om graving og drenering av enebolig. Dette ble utført med absolutt kvalitet. Tror egentlig man får det lille ekstra fra dette firmaet."

K

Ketil

Melhus, aug. 2021

Les flere evalueringer om Helge Høgsteggen

AM-SERVICE AS logo
AM-SERVICE AS
Industriveien 13, 7072 Heimdal
4.8(32)

Siste evaluering

Drenering og planering av hage/plen

"Veldig godt fornøyd helt fra befaringen og til ferdig utført jobb. God kommunikasjon hele veien, og alle avtaler ble overholdt i forhold til både tidspunkt for utførelse og den faktiske utførelsen, og naturligvis prisen. Er storfornøyd med resultatet, anbefales på det varmeste."

R

Roy W.

Melhus, aug. 2020

Les flere evalueringer om AM-SERVICE AS

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Drenering av hus

7232LUNDAMO

Vi må legge ny drenering rundt huset vårt. Har også en oljetank som må saneres, og vurderer å grave den opp eller fylle den igjen.

Befaring for drenering

7227GIMSE

Ønsker befaring på drenering. Helst førstkommende Mandag 29.01, Tirsdag 30.01 eller Onsdag 31.01.

Drenering, Etterisoler av ytterveggen og nytt støttemur.

7227GIMSE

Drenering, etterisolering av yttervegg og ny støttemur Ser etter et firma som kan installere ny drenering og isolasjon av kjellervegger og bygge en støttemur ute slik at jeg får plass til å sette større vinduer i sokkelen. Ny drenering trengs på 3 sider av huset. Det kan bli utfordrende å grave på baksiden av huset da det er lite plass, så det kan være en fordel å ha liten gravemaskin tilgjengelig. Mens det jobbes med drenering ønsker jeg også at ytterveggene i kjelleren isoleres med murpuss. Ønsker også å grave ut en del foran huset og sette opp støttemur slik at jeg kan ha fri rømningsvei fra nye vinduer som skal settes inn i sokkelen. Ta kontakt dersom du trenger mer informasjon, kan også gjerne møtes for videre diskusjon Drenering, etterisolering av yttervegg og ny støttemur Ser etter et firma som kan installere ny drenering og isolasjon av kjellervegger og bygge en støttemur ute slik at jeg får plass til å sette større vinduer i sokkelen. Ny drenering trengs på 3 sider av huset. Det kan bli utfordrende å grave på baksiden av huset da det er lite plass, så det kan være en fordel å ha liten gravemaskin tilgjengelig. Mens det jobbes med drenering ønsker jeg også at ytterveggene i kjelleren isoleres med murpuss. Ønsker også å grave ut en del foran huset og sette opp støttemur slik at jeg kan ha fri rømningsvei fra nye vinduer som skal settes inn i sokkelen. Ta kontakt dersom du trenger mer informasjon, kan også gjerne møtes for videre diskusjon

Oppretting av veranda, nye fundament og inngangsparti

7228KVÅL

Veranda er presset fremover av setting i jord/leir masser bak huset og ned mot støttemur under veranda. Dette har løftet verandahjørnet bakerst noe og skjevstilt søylene. Ønsker fjerning av masse og utbedring av søyler og fundament slik at dette ikke skjer igjen.(prosjekt 2) støttemur ved garasje (prosjekt1) må delvis rives og settes opp på nytt. Steinlegging fra støttemur og opp til hundegård. Steinlegging trappes opp mot eksisterende trapp. Ta kontakt for pdf med bilder og mer beskrivelser.

Drenering og Isolering av grunnmur samt planering av gårdsplass

7224MELHUS

Ønsker å få drenert og isolert rundt hele huset. Planert rundt hus og gårdsplass for ferdigplen og asfat.

Graving for drenering rundt hus

7212KORSVEGEN

Arbeidet gjelder gravemaskinarbeidet nødvendig for drenering og kan deles i to bolker: 1. Graving av 46 m drensgrøft hele veien rundt huset med utløpsgrøft til isolert pukkile på egnet sted på tomt. 2. Fylling av drenerende masser (pukk/singel) i drensgrøft. Mellom 1. og 2. vil vi selv legge fiberduk, drensrør, isolasjon og knottplast langs grunnmur. Vi er opptatt av å få gjort drensjobben ordentlig og rimelig; vi ønsker en partner som kan være fleksibel slik at vi kan gjøre en vesentlig del av dreneringsjobben som egeninnsats. F.eks. kan bolk 1 utføres før en helg, slik at vi kan arbeide i helgen, før bolk 2 fortsetter etter helgen. Se også i sammenheng med den andre gravejobben vi har lagt ut. Tomten har enkel adgang for gravemaskin, ingen terrasse og trapp ved inngangsparti vil demonteres og fjernes før arbeidet starter. Muren står høyt over jorda rundt mesteparten av huset slik at det er relativt mindre graving nødvendig. Gjerne kom med innspill på plan, så vi kan finne en god løsning sammen!

Siste evalueringer
Drenering av eneblig

Vil skrive en omtale av dreneringsjobben som ble utført av Kleveland's Utemiljø på vår enebolig på Melhus. Alt fra befaring, til pris, tid og service var helt suverent. Meget dyktig, seviceinnstilt og behjelpelig ved spørsmål. Alt ble gjort til avtalt pris og tidspunkt. Vil skryte ekstra av Inge som utførte jobben, meget hyggelig kar som jeg absolutt anbefaler til andre som trenger å få drenert tomta si!! Klveland's Utemiljø anbefales

Sep. 2018
J

Jan Kåre om Kleveland's Utemiljø As

Melhus
Graving og pukk for drenering og parkering

Veldig hyggelig og holder avtaler. Topp utført jobb til den beste prisen av de som var på befaring. Anbefales:-)

Feb. 2017
N

Nils Berge om GARBERG ANDERS

Trondheim
Grave drenering

Meget god kommunikasjon. Presist og utført som avtalt. Var noe småtteri, men god kommunikasjon her også og alt ble ordnet opp i. Alt i alt godt fornøyd og til en meget gunnstig pris.

Mars 2016
S

Svend om Kleveland's Utemiljø As

Melhus
Steinlegging av gårdsplass

Bra inntrykk ved befaring av jobben, fikk et bra tilbud. Jobben ble utført veldig bra, effektiv og veldig hyggelige ansatte. Slutt resultatet ble veldig bra og til forventet pris. Ved en senere anledning vil jeg velge samme selskap. Anbefales!

Juli 2014
C

Christian om ANLEGGSGARTNERMESTER JOHN A SIVERTZEN AS

Melhus
Ønsker tilbud på drenering.

Kom som avtalt, arbeidet profesjonelt utført, fikk god veiledning underveis.

Juni 2013
P

Piia om ANLEGGSTEAM AS

Kvål
Drenering

De gjorde jobber ferdig på kort tid, og til avtalt pris.

Aug. 2011
H

Hilde om GM Graveservice As

Melhus

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud