Drenering/Isolering i Notodden

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Drenering/Isolering i Notodden

Telemaster AS

TeleMaster AS er ett lite firma som i hovedsak bygger master og mobil infrastruktur.I perioder med lite oppdrag tar vi på oss mindre oppdrag for private og næring, med graving og transport, opparbeiding av plen og gårdsplass, samt andre mindre oppdrag.Vi har minigraver og stor tipp henger, pluss flere gode samarbeidspartnere med større maskiner hvis behov.Trenger du en uforpliktende gratis befaring? Ta kontakt med oss!

Okt. 2023

Drenering

"Veldig fornøyd med Telemaster AS! Hyggelige folk med god kompetanse. God kommunikasjon undervis og til avtalt tid og pris. Anbefales"
A
Alexander
Notodden
Telemaster AS

BRYN BYDRIFT AS

Bryn Bydrift AS utfører alt innen utendørs vedlikehold – sommer som vinter.

Mars 2021

Drenering

"Jeg er meget fornøyd med jobben som er gjort på dreneringen. Jeg er også veldig fornøyd med trappen og arbeidet på skråningen nedenfor huset. Det tok to og en halv dag å drenere to sider av huset pluss fjerning av murtrapp og bygge ny tretrapp, og sk..."Se mer
H
Hilde Urdalen
Notodden
BRYN BYDRIFT AS

Øyvind Solaas

5.0 (1)

Juni 2019

Drenering

"Bra arbeid og kommunikasjon"
H
Hanne
Trondheim

NOTODDEN GRAVING OG TRANSPORT AS

vi er liten entreprenør som tar på oss de fleste typer oppdrag, ta kontakt for et uforpliktende tilbud og gratis befaring

Juli 2018

Drenering

"Vi var veldig fornøyde med guttene som var hos oss. De har kommet på avtalt tid og stått på hele tida. Når det hadde dykket opp et problem så kom dem med løsninger. Vi kan anbefale dette firma."
S
Sven
Notodden
NOTODDEN GRAVING OG TRANSPORT AS
Siste registrerte jobber

Drenering

3683NOTODDEN

Må drenere 8 m under en veranda. Verandaen er fjernet , då det er lett å komme til. Det er bygget en steinmur under verandaen ca. 4 m fra muren. Det har kommet vann inn kjeller rom, som er grunnen til at det må dreneres. Anbefaler befaring av jobben.

Drenering av nedgravd grunnmur - vurdering for reklamasjon

3681NOTODDEN

Det ble oppdaget moderat vannlekkasje til kjeller etter kraftig nedbør tidligere i høst. Huset var nettopp kjøpt, og skaden ikke dokumentert i takstrapport. Reklamasjonssak hvor jeg trenger en fagmessig vurdering av mulig årsak, omfang, forslag til forsvarlig forbedring, kostnadsomfang og bildedokumentasjon. Lekkasjen begrenser seg til ene hushjørnet. Søker fagmann med god kjennskap til grunnmur og drenering som kan gi en uttalelse om overnevnte. Potensielt en jobb i tillegg etter at saken er behandlet.

Drenering rundt gammelt hus

3677NOTODDEN

Det er behov for å drenere rundt et gammelt hus. Mulig huset må løftes opp for at det blir klarning til bakken.

Graving/drenering

3675NOTODDEN

Trenger å drenere 2 vegger av totalt 14 meter (hjørnevegg). Støtte opp en xa 30 meter lang skråning, med kultstein. Denne er allrede utgravd av forrige huseier. Eventuelt få alternativer til å gjevne ut gårdsplassen. Da bakken heller mot huset.

Drenere rundt hus

3681NOTODDEN

Vi ønsker å drenere rundt huset vårt før vi skal bygge et påbygg ved inngangen. Dette er det viktigste. Huset er fra 1939. I tillegg, om mulig med samme firma, har vi et ønske om å skjære ut en åpning i kjelleren for å lage en kjellerinngang, samt forlenge en mur ved innkjørselen og bygge en ny mur for å støtte et høyere nivå av hagen. Vi har prøvd å planlegge dette i mange måneder, men befaring eller å få tilsendt et overslag av kostnader, ser ut til å vente på seg. Vi ønsker seriøse henvendelser fra noen som har mulighet til å gjennomføre oppdraget denne sommeren.

Etterisolering loft blåsing

3684NOTODDEN

Ønsker å etterisolere loft i Andebu-hus fra 1976. Vil vite om det lønner seg/lar seg gjøre å blåse. Takstoler er w.