Drenering/Isolering i Askøy

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Drenering/Isolering i Askøy

BOLSTAD AS

Etablert i 2006. Bolstad AS utfører alt innen grunnarbeid (stein, jord og fjell). Vi har gravemaskiner i ulike størrelser fra 8 til 28 tonn samt lastebil til transport av masser. Vi har også borerigg og komprimeringsutstyr. Bolstad AS utfører arbeidet til fastpris eller på time- og mengdebasis, - etter avtale med kunden. Vi gjør jobben pent, solid og fagmessig. Bolstad AS har moderne satellittbasert måleutstyr og kan stikke ut tomter, veier, grenser, hushjørner osv. med millimeter-nøyaktighet. S...

Se mer
Nov. 2023

Drenering garasje og innkjørsel

"Jobben ble utført meget bra til avtalt pris. Hyggelige folk som holdt meg informert underveis i arbeidet."
F
Frode
Andenes
BOLSTAD AS

Techno Trading Bergen Frode Løkkås

Graving, berg-sprekking (skyting), drenering og planering. Vi har spesialisert oss på oppdrag der det er vanskelig/trang adkomst. Dyktige maskinførere og moderne velutstyrt maskinpark gjør at vi er effektive og konkurransedyktige på pris.. Vi har også samarbeid med flinke murere og snekkere.

Juli 2021

Drenering, fjerne hekk, sette opp port, asfaltere

"Fikk god oppfølging underveis med muligheter for å gjøre justeringer innenfor avtalt fastpris, eller med påslag i pris."
E
Erika
Hauglandshella
Techno Trading Bergen Frode Løkkås

SPRENGING AS

Når det gjelder alle typer grunnarbeid, kan Sprenging A/S være rett valg .Vi vet hva som finnes av materialer, produkter, løsninger, og hjelper deg med ågjøre de riktige valgene. Her får du mange gode råd og ideer.(ta kontakt tidlig i prosjektet da kan du spare penger og få en bedre løsning, vi kommer ofte på banen for sent i prosjektene).Prisene er konkurransedyktige, men viktigste årsaktil å velge Sprenging AS skal alltid være kvalitet, og ikke pris.Fornøyde kunder er vår beste markedsføring...

Se mer
Mars 2021

Drenering og isolering rund huset

"Billig og kjapp."
M
Marina
Kjerrgarden
SPRENGING AS

EIDSVÅG HAGESERVICE AS

4.8 (31)

Vi er et lite firma som tar på oss det meste innen uteområde. Vi kan oppgradere hagen ved å bygge små støttemurer i betong eller naturstein, legge ferdigplen og belegningsstein. Trenger du å lage flere parkeringsplasser eller grunnarbeid til garasje/ anneks, kan vi ordne det også. Vi har godkjenning for vann og avløpsgraving. Vi fjerner fjell ved hjelp av ekspanderende mørtel og hydraulisk kiling. Dette kan også gjøres nært hus og inne i kjellere. Graving, planering og drenering. Vi tar også job...

Se mer
Des. 2020

Utgraving til drenering

"Lagde ny drenering på den ene siden av huset. - Veldig god dialog gjennom hele prosessen - Veldig fleksibel. Vi kunne ikke ta inn lastebil med ny masse pga at belegningssteinen ville fått hjulsporet, de fikset det med tipphenger i stedet. Dette ble ..."Se mer
R
Rikke Torset
Erdal
EIDSVÅG HAGESERVICE AS

NORMIS BYGG AS

5.0 (9)

vi er et lite selskap, vi er engasjert i forskjellige prosjekter. Interiørverk, vinduer, dører,kjoken fasadeutskiftning, maling, takutskifting og reparasjon, mange flere ... Tidligere klienter for kommentarer Hilde Bjerkvik t.97561300 Atle Meier t. 93231754 Tor Atle Lønningen t. 90571338

Aug. 2020

Bygge isolert utebod

"Veldig fornøyd med det arbeidet som ble utført på mitt prosjekt med å bygge ny isolerer utebod med takterrasse og flytting av eksisterende trapp. Ettersom det var ulike utfordringer/hensyn knyttet til jobben, løste Normis Bygg dette veldig godt! Norm..."Se mer
R
Richard
Kleppestø
NORMIS BYGG AS

LAMBACH MASKIN AS

Lambach Maskin AS- Graving- Støping-Trefelling- Brøyting og salting- Beskjæring trær og busker- vedlikehold grøntareal- Rullegress ( Ferdigplen )- gråsteinsmurer- belegningssteinErik Lambach: 45267470Tobias Finne : 97478196Vi har bred erfaring fra tidligere arbeidsoppdrag og kan sammen med deg finne gode løsninger for ditt prosjekt.Vi har mye nytt utstyr og kan således utføre arbeidet på en trygg og effektiv måte.Vi setter kunden i fokus og ser frem til å høre fra deg og ditt prosjekt.

Okt. 2019

Graving langs grunnmur

"Et par småting som trekker litt ned, men ellers greit. Fine folk å ha med å gjøre. Svarer fort og greit på henvendelser."
B
Bjørn Åge
Follese
LAMBACH MASKIN AS

JS MASKIN OG ANLEGG AS

4.8 (13)

Mars 2019

Drenering

"Vi er svært fornøyd med jobben som JS Maskin og anlegg AS har gjort hos oss. De er pålitelige, hyggelige, ryddige og hadde god kommunikasjon da uforutsette ting oppstod! Anbefales på det sterkeste!"
M
Marthe Bakke
Florvåg
JS MASKIN OG ANLEGG AS

SOLBERG ANLEGG AS

Vi utfører div transport oppdrag, gravejobber og har en del utstyr til utleige. For eksempel beltegående trillebår, jordfreser, containere, maskinhenger, luftpresse og div annet. Vi kan levere alt av masser som Soldet jord, grus, sand, stein, singel og div fyllmasser.

Feb. 2018

Dreneringsrør

"Er superfornøyd med responstid, pris og utførelse. Kan anbefales"
K
Kay
Erdal
SOLBERG ANLEGG AS

Gravdal Hage & Anlegg

Garvdal Hage & Anlegg AS er en anleggsgartnermester bedrift med ca 25 ansatte.Vi tar på oss oppdrag for private, firmaer og kommuner innen utomhusarbeid.Våre flinke fagfolk er spesialisert innenfor:*Naturstinsmuring*Kanter og murer*Skifer og belegg i betong og granitt*Grøntanlegg, nyanlegg og vedlikehold*Opprusting av lekeplasser*kontroll av lekeplasser*Graving og derenering*Brøyting og strøing

Juli 2016

tilkjørt jord og planering av denne i hage

"Godt utført jobb til avtalt pris og tid. Svært profesjonelle og flinke til å følge opp ved spørsmål. Anbefales!!"
H
Harald
Erdal
Gravdal Hage & Anlegg

KRANFØRERAKUTTEN AS

4.8 (16)

Okt. 2015

Grave grøft og legge drensrør

"De kunne raskt stille med folk til å utføre arbeidet. Arbeidet ble utført til avtalt tid på tross av vanskelige adkomstforhold på tomten. De var et perfekt selskap for oss da vi hadde behov for kranbilen deres som løftet 27 bigbags over hustaket."
S
Siw Marielle
Strusshamn
KRANFØRERAKUTTEN AS

ALINS HÅNDTVERKERE FLORIN ALIN CHIRICA

4.7 (28)

Alins håndtverkere holder til i Bergen. Vår spesialitet er betongarbeid og maling.Vi påtar oss oppdrag ute og inne.Lager nye bad med "Tetti" våtromsplaterplater, membran, støper gulv, setter opp gipsplater/sponplater, sparkler og maler.

Juni 2015

Støping av innvendig støttemur og åpning til ny dør. New supporting wall in basement with lowerd floor.

"Gjorde en grundig og god jobb til avtalt pris og tid. Skal benytte firmaet igjen på større og mindre jobber. Kan anbefales."
S
Sigve
Strusshamn
ALINS HÅNDTVERKERE FLORIN ALIN CHIRICA
Siste registrerte jobber

Drenering garasje og innkjørsel

5300KLEPPESTØ

Det renner vann inn i garasjen og innkjørselen av grus renner bort. Ca 1 meter i høyde med jord etc presser mot baksiden av garasjen. Kommer store vannmengder derfra.

Grave opp drenering

5310HAUGLANDSHELLA

Har et hus på 181 kvm Skal grave opp og fikse drenering rundt huset. Ønsker tilbud

Grave drenering langs vegg. Store steiner må fjernes.

5306ERDAL

Jeg har fått vann inn i kjeller langs lecavegg. Store steiner er lagt langs vegg og terasse bygget oppå der igjen. Må ha hjelp til å fjerne steiner å grave å legge ny drenering. Kan være mulig å få inn en liten gravemaskin men må da fjerne litt lecamur. Terassen fjerner jeg selv.

Drennering av grunnmur

5305FLORVÅG

jeg trenger hjelp med drennering av areal på 3 mr lang, rund husset ,

Rehabilitering av innkjørsel

5307ASK

Hei. Vi ønsker å rehabilitere innkjørsel vår som består av belegningsstein. Det har komt litt nedsynk merker på plassen som trenger å utarbeide. Steinen er av fin kvalitet og den ønsker vi å bruke forsatt. Vi ønsker å legge ned dreneringrist også. Oppsummert ønske : Ta opp og forbedre underlag. Legg belegningsstein tilbake og tilføre ei dreneringsrist.

Skjære asfalt og legge dreneringsrenne ved garasjeport

5308KLEPPESTØ

Sameiet har en felles garasje hvor vi sliter med at det samler seg vann på parkeringsplassene nærmest porten. Vi ønsker å få ordnet en dreneringsrenne ved porten slik at vannet ikke samler seg i garasjen.