Drenering/Isolering - Ringebu

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Drenering/Isolering i Ringebu

RS Eiendomsutvikling AS

Vi er nye på Mittanbud, men vi har til sammen 55 års erfaring. Vi gjør mye forskjellig type arbeid, blant annet graving, drenering, betongarbeid, mindre type snekkerarbeid og mer. Vi har samarbeidspartnere på det meste av arbeid. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende gratis befaring! Med vennlig hilsen RS eiendomsutvikling AS Rune Solbakken 93481398

Se mer

Drenering og oppretting av hytte

"Meget ryddig og veldig bra gjennomført jobb. Klar kommunikasjon, og gode løsninger på utfordringer som oppsto."
P
Per Christian
Oslo, Okt. 2022
Siste registrerte jobber

Etterisolering av bolig

2634FÅVANG

Jeg ønsker å få skiftet kledning på og etterisolert enebolig fra 1963. Arbeid skal utføres etter en tiltaksplan fra energirådgiver. Vinduer og dører i første etasje skal skiftes ut. Det skal også blåses inn isolasjon i bjelkelag mellom første etasje og kjeller, og vegger i trapperom mot kjeller må isoleres. Samtidig skal det installeres ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning og et solvarmeanlegg, noe som også vil kreve ny varmtvannsbereder og noe omlegging av vannrør. Deler av grunnmuren bør dreneres på nytt og isoleres. Siden energirådgiver anbefaler å isolere synlige deler av grunnmur så antar jeg drenering kanskje er noe som bør gjøres først. Detaljert plan fra energirådgiver finnes i https://docs.google.com/document/d/10kxlcTW8FhmyjYP6jQMsdKmItKPfMaNBGvsKDB2Qih0/edit?usp=sharing Det er en fordel om bedriften har sentral godkjenning eller har tømrere med fagbrev eller mesterbrev.

Drenering og oppretting av hytte

2632VENABYGD

Hytte på venabygdsfjellet har behov for oppretting og drenering. Et inngangsparti har sunket noen cm og vi ønsker å få rettet opp og stabilisert dette. I tillegg har et hjørne av hytta sunket og vi ønsker også å få rettet opp dette. Videre skal det dreneres rundt hele hytta på en hensiktsmessig måte for å stabilisere bygget. (Beskrivelse av bilde: Røde linjer markerer området som har sunket, fargede tall angir "gulvhøyder" målt langs rette linjer med laser-water, feks viser de oransje tallene at gulvet har en topp på 2.1 cm under laser høyden litt til venstre for peis, mens det laveste punktet er 7 cm under laser høyden til høyre ved kjøkkenet. Altså så er avstand fra høyest punkt ned til lavest langs denne målelinjen 7-2.1 = 4.9 cm)

Rette opp en skjev Ål-Hytte

2634FÅVANG

Vår Ål-hytte står på "påler" -og en støpt pipe, og har sunket noen steder. Dette var status når vi kjøpte hytta for 5 år siden. Det virker ganske uforandret siden da, dog med noe ustabilitet fortsatt. Deler av hytta trengs rettet opp,- og jeg antar at det under eksisterende konstruksjon må legges en isolerende plate el.l. for å stabilisere. Jeg tror dette gjelder for 12 punkter/påler. Mulig vi vil også gå for noen ytterligere utbedringer,men først og fremst dette. Antar at en befaring er fornuftig. (Fåvang)

* Fortsatt ledig: Utbedre drenering, håndtere fuktutslag i stubbloft

2634FÅVANG

Jeg er i første omgang ute etter å få innspill på hva som må gjøres med de alvorligste manglene på dette salgsobjektet, samt et prisoverslag. Vedlegget viser de viktigste tingene. Fullstendig salgsoppgave fins på https://nextassets.eiendomsmegler1.no/document/MSEMLG/AB0A7EBF-3193-415A-BBAA-210FEB2BA3C0/721919577955280

Drenering og isolering av grunnmur

2632VENABYGD

Hytte på sør Fron 105 m2 (14mx7,5 m) trenger drenering og isolering av grunnmur. Enkelt å kommer til med maskiner rund hele hytta.

Drenering rundt hytte

2632VENABYGD

Vi skal drenere på tre sider av hytta, oversiden og begge kortsidene. Hytta er ca 7 m bred og ca 16 m lang. Det må graves, bytte ut masse, legge drensslange, isolere mot hytta eller knottpapp, isolere 1,20m bredde fra grunnmur. Det må graves 2-3 meter nedenfor hytta på begge sider og lage "et hull" med pukk der vatnet fra drensslangen skal renne. Vi vil også å ha jevnet litt på oversiden der vi skal bygge platting. Vi ønsker å få det utført i slutten av mai, begynnelsen av juni.

Siste evalueringer
Drenering rundt hytte

God forklaring på hvordan han ville utføre jobben med drenering rundt hytta og planering til platting i forkant. Vi ble veldig fornøyd med sluttresultatet.

Juli 2021
J

Jan Erik om Steen Entreprenør

Venabygd

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud