Drenering/Isolering - Øyer

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Drenering/Isolering i Øyer

GUNSTAD MASKIN AS

4.8 (20)

* Fortsatt ledig: DRENERING V/GRUNNMUR/BOLIGHUS

"Effektivt og flott arbeid."
L
Laila Bodil
Tretten, Aug. 2021
Siste registrerte jobber

Drenering

2635TRETTEN

Graving, drenering og isolering rundt hus.

Drenering

2636ØYER

Er ingen grunnmursplast eller drenerende masse fra hjørnet og ned langs kortsiden på huset. Grave ned til såle, fjerne masse, jeg legger grunnmursplast, så må det fylles igjen med drenerende masse. Må stå på øverisiden av mur (se bilde), så kreves litt lengde på graverarm. Ikke langt ned å grave.

* Fortsatt ledig: Brostein, fjerning av oljetank, støttemur, trapp og drenering mot hus

2636ØYER

Vi har en eldre bolig som i dag har et større asfaltert uteområde på ca. 250m2. Vi trenger tilbud på en jobb med oppgradering og fiksing av dette uteområdet: 1. Fjerne asfalt 2. Grave ned ca. 1,5 meter langs mur og legge ned fuktsperre inn mot grunnmur 3. Fjerne oljetank som ligger på samme lokasjon 4. Legge opp drenering fra takrenner og gårdsplass rundt huset 5. Fylle opp 6. Legge brostein 7. Lage støttemur på ca. 20 meter på oversiden 8. Lage en trapp ned til kjellerinngang på siden av huset i samme stil med brostein ned Ønsker gjerne jobben utført i august om mulig.

* Fortsatt ledig: DRENERING V/GRUNNMUR/BOLIGHUS

2635TRETTEN

Ønsker gratis befaring vedr. TOTALT PRISOVERSLAG på graving + isolasjonsplater + grunnmursplast + pukk.

Grunnarbeider for oppføring av anneks/uthus

2636ØYER

Det skal oppføres et uthus basert på et standard anneks på 21m2 fra Saltdalshytta. Ønsker å få utført nødvendige grunnarbeider og drenering, samt støp av såle basert på tegninger fra Saltdalshytta. Uthuset skal ha strøm men ikke vann og avløp. Uthuset må plasseres på tomta etter nærmere avtale. Om ønskelig kan dere også gi pris på montering av byggesettet samt utførelse av elektriske arbeider. Trenger oversikt over hvor kabler ligger før arbeidet kan starte.

Påbygg og drenering

2636ØYER

Vi ønsker å bygge på gangen i huset vårt. Huset er fra 1991, og vi trenger å drenere og etterisolere en av langsidene og en av de korte sidene. Det er kjeller i hele huset, som er delvis utleid som leilighet, og delvis bod/vaskerom. Vi vil bygge på ca 6-8 m2 i 1.etg og tilsvarende i kjelleren, for å få vaskerom i kjelleren. Siden vi trenger å drenere ønsker vi å gjøre dette samtidig, når vi først graver rundt huset.

Siste evalueringer
Bygging av 20 m2 utebod med sauna

Det er en stor ære å gi Snekker Frank Jakobsen den beste evalueringen. Han fikk jobben med å realisere min drøm, nemlig en utebod med sauna og relax sone. Det er sjelden vare å oppleve en håndverker som jobber som setter kunden i fokus. Kvaliteten på jobben er fantastisk. Alt som ble lovet er mer enn levert. Jeg gir derfor Frank den høyeste anbefaling. Med hilsen Hans R. Holdener

Jan. 2017
H

Herr Hans R. om SNEKKER FRANK JAKOBSEN

Øyer

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud