Drenering/Isolering - Elverum

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Drenering/Isolering i Elverum

TØRMO MASKIN

Bedrift fra Kongsvinger. Vi utfører alt av steinlegging, gravearbeider, støttemurer, drenering og hagearbeider. Har 12 års erfaring innen bransjen. Vi gjør det vi kan for å løse ditt prosjekt på best mulig vis. Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Se mer

Drenering + isolering av kjeller.

"Her skulle jeg gjerne ha krysset av mer. Disse gutta gjorde jobben kjapt å effektivt. God kommunikasjon underveis. To tomler opp.. anbefales videre på høyt nivå."
T
Trine
Hernes, Des. 2021
TØRMO MASKIN
Siste registrerte jobber

Drenering rundt enebolig

2416JØMNA

Huset mitt trenger ny drenering på 2-3 sider da det tidvis siger vann inn i kjelleren på våren.

Drenering enebolig

2409ELVERUM

Vi ønsker å drenere rundt huset og isolere kjelleren. Total lengde som vi ønsker å få drenert er 54 meter. Isolering ønsker vi rundt kjelleren, 22 meter. Grunnen er av sant, flatt lende rundt huset. Enkelt å komme til med gravemaskin.

Tette grunnmur garasje

2414ELVERUM

Hei. Jeg har (siden kjøp av bolig for 2 år siden) sett større mengder vann i garasjen (som skal være tørr) etter en mildnatt. Jeg ønsker en befaring og et tilbud på å tette en slik grunnmur, slik at det ikke kommer vann inn. Det virker som det er leka som er lagt rett på asfalt.

Renovering / oppgradering av låve fra 1950-tallet

2410HERNES

Prosjekt: Renovering og oppgradering av låve Fakta om låven: - Fra 1950-tallet - 10 meter x 18 meter - Står på jord/leire/fundament (møkkakjeller) - Ca 50% av første etasje er støpt - Reisverk i greit stand - Kledning i dårlig stand - Taket er av blikkplater og er i det store og hele tett Prosjektbeskrivelse: - Renovere og oppgradere trelåve med blikktak med betonggulv, reisverk, innvendig etasjedeling og utvendig panel Delprosjekt 1: Riving/Graving og støping av grunnmur/ringmur og ny såle i betong. Fjerning av tidligere oppstøpte områder inne i låven - Sikre eksisterende reisverk - Graving inne i og utenfor låve for å forberede muring/støping og drenering - Legge isolasjon og fukt/radonsperre - Støpe ringmur og bytte/flytte bunnstokk på låve - Støpe såle og lage fester for reisverket Delprosjekt 2: - Rette opp skjevheter i reisverk - Bytte ut gammelt/råttent reisverk i selve låven og låvebru - Redusere antall stolper for å åpne opp første etasje så mye som mulig Delprosjekt 3: - Bytte utvendig trepanel

Drenering/grunnmurspapp

2407ELVERUM

Hus fra 1952. Ikke noen drenering eller grunnmurspapp. Ca 15 m lengde.

Drenering og isolering av enebolig

2409ELVERUM

Har utfordringer med vanninntregning i kjeller i en enebolig med byggeår 1994. Ønskelig å utbedre dette med drenering og isolasjon under terreng. Arbeid inkluderer utgraving av eksisterende masse rundt boligen, fjerning av knotteplasten, og evt nødvendig reprasjon av grunnmur. Etablering av ny drenering og nedlegging av synkekum på tomten. Utvendig isolering av kjeller, med Thermodren isolasjonsplater eller tilsvarende som er egnet for utvendig isolering under terreng. Fylling av drenerende masse, etablering av korrekt fall vekk fra boligen. Boligen er på ca 100m2. Av utfordringer som vil påvirke arbeidet er det tilknyttet vann og avløp, samt eldre septiktank i oppkjørselen til boligen nordøst. Fiberkabel nord. Trappenedgang til kjeller nord. Coax/kabel vest eller sør. Garasje ca 5 meter fra huset sørøst, Veranda sør. Inngangsparti øst. Da pågående oppgradering av kjelleren er stanset på grunn av vanninntregning, er det ønskelig å gjennomfører arbeidet så fort som mulig, eller før vårsesongen setter igang for fult. Er likevel fleksibel til at arbeidet deles opp i ulike perioder, hvis dette er hensiktsmessig for entreprenør, på grunn av andre oppdrag.

Siste evalueringer
Drenering rundt enebolig

Raske og effektive. God kommunikasjon.

Sep. 2021
J

Joakim om BRANDETT SNØ & JORD AS

Elverum
Graving rundt hus (drenering+isolering)

Bra jobb, veldig enkel og løsningsorientert.

Juni 2020
L

Lars om INGDAL GRAVESERVICE AS

ELVERUM

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud