Drenering/Isolering - Tynset

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Tilpasse grunnmurplast

2500TYNSET

Tilpasse grunnmurplast og feste den ordentlige i toppen før tilbakefylling og finjustering av terrenget.

Drenere og isolere enebolig, + tilbygg sokkel

2500TYNSET

Bytte ut drenering (med alt som følger med av masse, grunnmursplast, rør, deler). I tillegg isolere mur ekstra på en langside + en kortside før drenering. I tillegg (opsjon): Sette opp en "carport" i mur i forlengelse av eksisterende dobbeltgarasje i sokkel. Må også beregne at drenering skal dekke denne. Carport'en skal kun bestå av mur på alle kanter og tak. Ingen port. Det skal senere legges terrasse oppå. Tilbudet må inkludere ferdig pussing av muren til carport'en.

* Fortsatt ledig: Bygge hus

2510TYLLDALEN

Skal bygge nytt hus som skal være i tynset kommune. Plantegninger: http://www.eplans.com/house-plans/epl/styles/new-american-house-plans/hwepl04926.html Alt av utvendig arbeid skal gjøres, fra grunnmur til tak. Innvendig arbeid skal vi gjøre selv. Dette er kun for å se pris, huset skal ikke bygges før om 3-5 år.

Utbedring av LECA-pilarer under hytte på fjellet

2500TYNSET

Ønsker å komme i kontakt med noen som har erfaring med utbedring av LECA-pilarer under hytte.  Pga for dårlig grunnarbeide er noen av pilarene blitt skjeve og har tildels gitt setninger på noen punkter under hytte i Estensmoen hyttefelt (Kvikneskogen/Tynset).  Det er behov for "jekking", noen nye pilarer og evt. isolasjon rundt pilarer for å redusere telehiv.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud