Drenering/Isolering i Nesbyen

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Drenering av eldre hus 1928

3540NESBYEN

Ønsker tilbud på drenering av eldre hus. 3 av 4 vegger. Ca grunnflate på 100kvm. Stor flat tomt.

Lage septikk dreneringsfelt

3540NESBYEN

Vi trenger et lite drenneringsfelt fra septikk tank, men litt problematisk da det er liten tomt, men tenkte det kanskje kunne gå litt under et uthus. Det er på en hytta og vi er ikke helt klare om reglene. Hytta ligger ved Krøderen i Flå.

Gravearbeid + støp av 30kmv plate

3540NESBYEN

Planlegger et fritt bygg på 30 kvm bod/badstue med isolert plate. Tomt i skrått terreng, eksisterende hytte. Utgraving av masser, ikke behov for spreng, løst fjell. Opparbeidelse / flytte stedlige masser av område på ca 100kmv. Enkel tilgang til tomt med maskiner.

Ombygging hytte Nesbyen

3540NESBYEN

Vi eier en hytte som vi kjøpte brukt tilbake i 2009. Hytten har både kjeller og loft, men det ble ikke lagt mye arbeid eller penger i den innvendige konstruksjonen. Vi har nå også oppdaget kondens bak bordkledningen i kjelleren og tenker det er på tide med en skikkelig opprustning når vi først setter i gang med å fikse ting. Herunder ønsker vi å diskutere bl.a.: - utgraving, drenering og utvendig isolering av i alle fall en av kjellerveggene (der hvor vi har oppdaget utslag av kondens) - i forbindelse med utgraving også bygge en utvendig trapp ned til kjeller og sette inn en utvendig dør (lage tilgang til skibod i kjeller) - erstatte 3 kjellervinduer med litt større vinduer (ca + 25 cm ytterligere dybe) for å gjøre de godkjente for rømning - forutsetter litt utgraving for å lage større vindussjakt utenfor - ta ned innvending bordkledning (vegger og tak) i kjeller for å gjøre yttervegg kondenssikre og lydisolere innvendig - rive og pusse opp bad i kjeller - rive og pusse opp bad i 1. etg. - lydisolere mellom rom og etasjer i 1. etg og loft m.m. (vi kommer sikker på flere ting som bør gjøres)

Utbedring av grunnmur

3540NESBYEN

Hytte, 96 kvadratmeter. Står på Leca ringmur som er skadet og forskjøvet. Hytta må jekkes opp, deler av mur fjernes og ny isolasjon og mur bygges opp. Skurdalen, Geilo.

Tillbygg på hytte

3540NESBYEN

Ønsker utført tilbygg på hytte over 2 etasjer. Grunnflate ca 20 kvm. Tilbygget skal utføres i reisverk med panel ute og inne - samt isetting av vinduer, isolering, legging av torvtak m.v. Se vedlagt jobbeskrivelse.