Drenering/Isolering - Vennesla

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Drenering/Isolering i Vennesla

Siste evaluering

Grave og legge drenering samt isolasjon

"De ga et tilbud uten moms uten å fortelle kunde om dette. De gjorde en fantastisk jobb med å drenere og isolere grunnmur under bakken."

J

Jan Egil

VENNESLA, jan. 2023

Les flere evalueringer om VENNESLA VAKTMESTER JONN ARVID BØRJESSON

Siste evaluering

Drenering og mulighet for å rette ut en plen

"Tipp kar, hyggelig og lett å snakke med ang endringer underveis. Samt å finne eventuelle ting man kan gjøre som egeninnsats ol. Skal ha ett større prosjekt senere også og da er det en selvfølge å ha han inn igjen."

T

Thomas

Vennesla, sep. 2022

Les flere evalueringer om LØVDAL SERVICE AS

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Utføre nødvendige grunnarbeider for husbygging på tomt

4715ØVREBØ

I forbindelse med at vi skal bygge hus på tomten vår ønsker vi å innhente tilbud på å utføre nødvendig grunnarbeid for å få tomten byggeklar. Tomteforhold: Berggrunn under et lag med lyngskau, kanskje 1 meter på det dypeste. Relativt flatt platå der vi ønsker at huset skal stå, som skrår nedover mot elv og nabotomt. Er fra før av utført noe grunnarbeid som graving og avskoging. På det dypeste er det gravd ca. 4 meter og man møter da på leire og vann, men dette er langs bunnen/kanten av berg-platået som huset skal stå på. Må muligens fylles/sprenges noe. Det er også nødvendige å grave ned rør for vann og avløp. Det skal være tilrettelagt for dette av kommunen, under veien som går forbi tomten. Avløp skal kobles til felles renseanlegg ca 55 meter unna, men det skal , så vidt vi har forstått kun være nødvendig å grave fra tomt til vei og ikke grøft langs veien. Dette avklares eventuelt med kommunen. Vi har også vurdert å legge inn bergvarme, men ettersom vi skal bygge et relativt nøkternt hus, så ikke sikkert at lønner seg for vår del. På forhånd takk.

Isolasjonsplate

4706VENNESLA

Trenger å legge isolasjonsplate for å dekke tre bite som stikke inn i korstein. Se på bildet Anbefaling fra KBR.

* Fortsatt ledig: Bygge garasje

4708VENNESLA

Jeg trenger en snekker til å bygge garasje på rett under 50 kvadrat. Med delvis pølsekledning. Har godkjent tegninger på garasjen. Trenger også grunnmur på denne.

Grave og legge drenering samt isolasjon

4708VENNESLA

Dette er betong vegger under terreng. Ønsker å få fjernet masse og justert terreng langs disse to veggene med fall ut fra vegg der det er mulig. og drenere rundt de samme veggene samt føre ned løp ut i drensrøret. Ønsker også å etter isolere disse 2 vegger av kjeller på en enebolig. Og fylle pukk inn mot vegg.

Drenering

4708VENNESLA

Drenering av 2/3 av huset. Eldre hus fra ca 1920. Grunnmur kan være litt porøs. Ukjent stand. Huset står på fjell, jordmasse som skal fjernes. Vannledning skal graves inn som ligger 5m fra. Betong terrasse som skal fjernes. Muligens begrenset tilgang med større maskiner(smale pasasjer).

* Fortsatt ledig: Drenering

4700VENNESLA

Skulle hatt dreneringsrist foran 4 carporter. God tilgang til påkobling til takrennevann.

Siste evalueringer
Drenering av vegg. Senking av terreng langs vegg

Veldig godt fornøyd med Storhei AS. De kom til avtalt tid og utførte meget pent arbeid raskt og effektivt. Vi hadde litt smådetaljer som ikke var helt avlart før oppstart men det var ingen problem å kommunisere fra dag til dag og tilpasse etter hvert som vi fikk bestemt oss :-). Ryddet pent opp etter seg ved utført arbeid.

Sep. 2020
O

Ole Gunnar om MASKINENTREPRENØR STORHEI AS

Øvrebø
Drenering

Veldig bra, kan anbefales

Des. 2019
C

Christopher Somm om SR TOBIASSEN AS

Vennesla
Graving

Helt topp kommunikasjon, gjennomføring og pris.

Mai 2019
F

Finn Håkon om EVENSEN GRAVESERVICE AS

Vennesla

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud