Drenering/Isolering - Ørsta

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Drenering

6155ØRSTA

Ønsker og få drenert rundt 2 eller 3 av veggane på huset då det er høg luftfuktigheit i kjeller. Er ikkje full kjellar på huset.Kun en liten på eine hjørnet av huset.Ca 10 kvadrat.

Isolering og plating av dobbelgarasje

6156ØRSTA

Ønsker tilbod på isolering og klede garasja invendig, og evt montering av portopnarar asap

Pris på drenering

6170VARTDAL

Ønsker pristilbud på rep av drenering utfor husvegg. Se bilder

Drenering,tak, vaskerom

6152ØRSTA

Ønsker tilbud på drenering av hus, med noko bratt tilkomst ned til hus. Huset er frå 1959 og har normal storleik, løpemeter rundt hus er omlag 48m. Hovudsakleg trengs drens på tre av sidene ca 33m. (Teikningar foreligg ikkje) Det trengs nytt tak grunna mose på tak. Har vore lekkasje inn ved pipe, treng sjekk av undertak. Takstein frå 90 tallet. Ei lengd på tak er 12,1 m (teikningar foreligg ikke) Vaskerom manglar varmekabler, treng oppussing, nytt gulv med riktig fall til sluk samt modernisering av veggar. Ny varmtvannstank og regulert utlufting.

Drenering + isolering Ørsta

6150ØRSTA

Betonghus frå 1936 treng drenering og isolering. Drenering rundt heile huset, samt isolere i bakkant. Heile underetasje i bakkant ligg under bakkenivå og ein må nok ca 3 meter ned for å kome under grunnmur. En god del halling i terreng og litt kronglete å kome til. Grave vekk masser på venstre side av huset slik at en får mindre bakkenivå og kan sette inn større vindu i underetasje. I framkant ligg heile underetasje over bakkenivå. Eksisterande Betongtrapp m/ støttemur skal rivast på venstre side. Eksisterande trapp på høgre side skal fjernast. På oppside er ein gamal natursteinsmur som ligg 2,5 meter frå husveggen. (Er usikker på om denne kan fjernast pga. terrenget) Ta kontakt for meir informasjon.

* Fortsatt ledig: Grunnmur/Såle Hagestue

6156ØRSTA

Skal bygge en vinterisolert hagestue på ca 18m2. Lurer på hva det koster å støpe grunnmur/såle med gulvvarme på ca 20m2.

Siste evalueringer
* Fortsatt ledig: Drenering rundt husmur, ca 40 m.

Veldig fornøyd med jobben. Stor jobb med drenering, flytting av kloakk og vannledninger, opprusting av inngangsparti, planering av grunn for terasse og hagestue. Etter dreneringjobben ble alt ryddet opp og plen var klar til å så på ny. Tilbudet var veldig godt spesifisert. Ledelsen og medarbeidere i firmaet var svært hyggelige og imøtekommende hele veien. Prismessig vant dette firmaet i konkurranse med andre. Vi kan absolutt anbefale Urke Maski

Juni 2018
T

Tove om URKE MASKINSERVICE AS

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud