Elektriker i Åfjord

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Planlegger du et nytt prosjekt i boligen eller på hytta, vil du ofte ha behov for en elektriker. Elektrikere utfører mange ulike tjenester, og kan hjelpe deg med alt fra å montere stikkontakter og sjekke det elektriske anlegget, til større oppussingsprosjekter og totalrenoveringer hvor mange ulike fagområder er involvert. Det er viktig å ansette en faglært elektriker til å utføre arbeid på elektriske systemer i hjemmet. Dersom du forsøker å gjøre dette selv, risikerer du i verste fall at det oppstår farlige situasjoner som elektrisk støt eller brann. Som regel vil ikke forsikringsselskapet betale ut erstatning dersom det kommer frem at det elektriske arbeidet ikke er utført av en fagperson. Uansett om prosjektet er stort eller lite, er det alltid lurt å legge en plan før du setter i gang. Når du vet hva du vil ha gjort, er det lettere å finne riktig person eller firma til å hjelpe deg med gjennomføringen. Ved å planlegge godt og velge kompetente håndverkere til jobben, kan du være trygg på at du får et velfungerende og varig resultat.
Siste registrerte jobber

Elbillader

7178STOKKØY

Trenger elbil lader på hytta.

ELEKTROINSTALLASJON

7170ÅFJORD

Vi pusser opp huset vårt og ser etter noen til å installere nytt sikkerhetsskap, bad, kjøkken, stue, 3 soverom, gang og vaskerom. ca. 123 m² er boligdeler som trenger tjenester. dimmingmontering ca. 8 stk termostatt 2 stk for bad og gang downlightmontering ca 30 stk andre belysning montering 6 stk stikk ca 40 stk Vi skal selv kjøpe inn belysning, termostater og dimmere.

* Fortsatt ledig: Strømmåler

7177REVSNES

Sette inn strømmåler til 3 leiligheter. Hver enhet har sitt eget sikringskap. I dag er alt på ett strømabonnement, og ønsker å separere til 3.

* Fortsatt ledig: Rådgiving + montering "Ring hytta varm"

7170ÅFJORD

Jeg ønsker rådgivning og montering av løsning for å ringe hytta varm + kamera for å kunne sjekke værforhold og status.

* Fortsatt ledig: Koble til utendørs boblebad til hytten. Oppsett av ny sikring, kabel etc.

7181ROAN

Vi får et boblebad levert på hytten førstkommende fredag. Vi har behov for å koble til denne og alt det medfølger. Er usikker på hva vi har behov for og hva vi allerede har, dette må dere evt se på når dere kommer. Men tror vi har behov for 20 amb treg c sikring + 7-10m kabel

* Fortsatt ledig: Diverse elektrikerarbeid

7170ÅFJORD

Ønsker tilbud på følgende arbeid i fritidsbolig i Åfjord: 1. Tilkobling strøm til varmepumpe. Utvendig. Type Mitsubishi Kaiteki 6600. 2. To utvendige stikkontakt. En for robotklipper og en for diverse. 3. En innvendig stikkontakt på toalett for panelovn.