På utkikk etter elektriker i Enebakk?

Trenger du en elektriker i Enebakk til å trekke ledninger, montere stikkontakter eller utføre annet arbeid på det elektriske anlegget? På Mittanbud vil dyktige elektrikere i Enebakk konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter elektriker i Enebakk?

Trenger du en elektriker i Enebakk til å trekke ledninger, montere stikkontakter eller utføre annet arbeid på det elektriske anlegget? På Mittanbud vil dyktige elektrikere i Enebakk konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Planlegger du et nytt prosjekt i boligen eller på hytta, vil du ofte ha behov for en elektriker. Elektrikere utfører mange ulike tjenester, og kan hjelpe deg med alt fra å montere stikkontakter og sjekke det elektriske anlegget, til større oppussingsprosjekter og totalrenoveringer hvor mange ulike fagområder er involvert. Det er viktig å ansette en faglært elektriker til å utføre arbeid på elektriske systemer i hjemmet. Dersom du forsøker å gjøre dette selv, risikerer du i verste fall at det oppstår farlige situasjoner som elektrisk støt eller brann. Som regel vil ikke forsikringsselskapet betale ut erstatning dersom det kommer frem at det elektriske arbeidet ikke er utført av en fagperson. Uansett om prosjektet er stort eller lite, er det alltid lurt å legge en plan før du setter i gang. Når du vet hva du vil ha gjort, er det lettere å finne riktig person eller firma til å hjelpe deg med gjennomføringen. Ved å planlegge godt og velge kompetente håndverkere til jobben, kan du være trygg på at du får et velfungerende og varig resultat.
Elektriker-jobber i Enebakk på Mittanbud

Koble opp stikkontaker igjen på kjøkken

1914YTRE ENEBAKK

Stikkontaker med ledning er tatt av vegg. Kjøkken er renovert. Trenger hjelp til å montere stikk for hvitevarer og belysning. Har 6 kurser, 5 stk 16 ampere, 1 stk 25 ampere. Ledninger kom opp fra gulv under kjøkkensokkel.

Legge inn stikkontakt til vaskemaskin

1914YTRE ENEBAKK

Liten jobb, ser ut som det er lagt opp til stikkontakt. Trenger hjelp asap :)

El-arbeider i enebolig

1914YTRE ENEBAKK

1. Oppgradere til nye sikringer i sikringsskap for hybeldel. 2. Installere separat strømmåler for hybeldel i hovedsikringsskap. 3. Bytte gamle spotter til LED-spotter i gang (8 stk). 4. Bytte ujordede til jordede stikkontakter i stue + tre soverom (ca. 12 stikk). 5. Installere tre nye stikkontakter og ett uttak til takhengt lampe (inkl. bryter). 6. Installere en elektrisk avtrekksvifte i allerede eksisterende ventilasjonsluke på bad.

Utbedring etter EL kontroll

1911FLATEBY

2 punkter som utbedres: Utestikkontakt til varmepumpe Bytte stikkontakt til VVB til koblingsboks Ferdigmelde saken til EL tilsyn.

Elektriker til utbedring i Ytre Enebakk

1914YTRE ENEBAKK

Vi har fått følgende anmerkninger som må utbedres etter besøk fra Norgesnett - NB! Rettemelding må sendes av registrert el-virksomhet via deres elektroniske rettemeldingsystem. Påviste feil må rettes av installatør Vaskerom Anleggsnr. 231301242001 Inspektør Torgeir Rønning Rapportnr: 41742278 PIN-kode: 542433 Utskriftsdato 21.02.2024 Kontrolltype Inspeksjon/Periodisk 1. Utstyr/anleggsdel hadde varmgang. Jf. FEL § 22 Gjelder støpsel til varmtvannsbereder. Anbefaler fast tilkobling. 2. Utstyr/anleggsdel hadde varmgang. Jf. FEL § 22 Gjelder stikkontakt som er utsatt for varmgang fra støpsel til varmtvannsbereder. Anbefaler fast tilkobling. Soverom barn 2 etg 3. Stikkontakt manglet jordforbindelse. Jf. FEL § 21 Gjelder alle stikkontakter. Stue 2 etg 4. Stikkontakt manglet jordforbindelse. Jf. FEL § 21 Gjelder alle stikkontakter venstre side. Anmerkning: Varmtvannsbereder: Varmtvannsbereder var tilkoblet via stikkontakt og støpsel (plugg). Erfaringene viser at det ofte oppstår varmegang på slike stikkontakter og støpsler som utsettes for stor belastning over lang tid. På bakgrunn av dette anbefaler vi at varmtvannsberedere har fast tilkobling til det elektriske anlegget. En slik tilkobling må i så fall utføres av en registrert installasjonsvirksomhet.

Patching av datakabel

1914YTRE ENEBAKK

Jeg har 2 stk datauttak som det har blitt trukket cat 6 kabel til. Kabel ligger klar i sikringsskap og i datauttaket på rommene (lagt opp av elektriker) Det jeg trenger hjelp med er å patche kabel i sikringsskapet og i uttakene på to rom.

Siste evalueringer
Oppgradering av hovedsikring og legge opp kurs for lading av elbil

Veldig fornøyd

Jan. 2022
S

Sebastian Van om SOFIENBERG ELEKTRO AS

Flateby
Legge opp strøm i garasje

Jobben som ble lovet ble gjort.

Aug. 2021
M

Mikkel om Moderne Elektro As

Flateby
Ny kurs, kontakter og utekontakt

Godt utført jobb på tiden. Men når faktura kom var det overraskende dyre priser på materiale. Sikring som koster 500-700kr i butikken ble fakturert for 1700 pr stk.

Aug. 2021
J

Jorunn om ELEKTROINSTALLATØREN RÆLINGEN KRISTIAN ISUM

Enebakk
Bytte "down-lights" i gang og på bad

Topp effektivitet og kvalitet :-)

Aug. 2021
E

Espen om Ski Elektriske Installasjon A/S

Ytre enebakk
Koble på screens og utelamper

Punktlige, flinke og veldig hyggelige folk. Anbefales!

Juli 2021
T

Terje om VIKAN ELEKTRO AS

Oppegård
Forlengelse av kabel

God kommunikasjon, kom til avtalt tid, rask, effektiv og hyggelig.

Juli 2021
L

Linda om Ski Elektriske Installasjon A/S

Ytre enebakk
Utelys

Flinke fagfolk. Ypperste kvalitet av service.

Juni 2021
S

Shahin om KREATIV ELEKTRO SKI AS

Løvenstad
Ny kurs for varmtvannsbereder (300l-3KW) og montere tre stikkontakter

Jobb gjørt som avtalt.

Juni 2021
F

Feroz om Moderne Elektro As

Oslo
Sikringsskap og montering av billader

Meget raske gjorde bra jobb

Mai 2021
A

Anders Steen om Moderne Elektro As

Ytre enebakk
Legge inn varmekabler/ matte til et bad

Høflighet avtalte tid bra jobbet og meget bra pris..

April 2021
K

Kumaran om EMO ELEKTRO AS

Flateby
Koble til ny varmtvannsbereder torsdag 11.03.2021 på ettermiddagen

Hyggelig og proff elektriker

Mars 2021
J

Jenny Naomi om RETT ELEKTRO AS

Ytre enebakk
Montering av Easee Elbil lader i garasje

Han som var her og installerte må jeg si var en hyggelig og dyktig fyr. Jeg hadde ikke drømt om at det skulle gå an å legge opp en så stor og tykk og stygg kabel som trengs til 32A kurs til elbil-lader, på en så usynlig og fin måte. Er det noe som irriterer meg er det stygge elektriske installasjoner, og jeg må si at jeg gleder meg tilsvarende når noen tenker smart og legger det opp så skjult og pent som mulig. Nydelig!! Det var også god kommunikasjon underveis i arbeidet, han spurte hvordan jeg ønsket det. Jeg setter stor pris på god kommunikasjon, god pris og nøyaktig og fint arbeid. Takk for flott utført arbeid, dere anbefales! Mvh Bertel Lundgaard

Feb. 2021
B

Bertel om Moderne Elektro As

Ytre enebakk