På utkikk etter elektriker i Gran?

Trenger du en elektriker i Gran til å trekke ledninger, montere stikkontakter eller utføre annet arbeid på det elektriske anlegget? På Mittanbud vil dyktige elektrikere i Gran konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter elektriker i Gran?

Trenger du en elektriker i Gran til å trekke ledninger, montere stikkontakter eller utføre annet arbeid på det elektriske anlegget? På Mittanbud vil dyktige elektrikere i Gran konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Planlegger du et nytt prosjekt i boligen eller på hytta, vil du ofte ha behov for en elektriker. Elektrikere utfører mange ulike tjenester, og kan hjelpe deg med alt fra å montere stikkontakter og sjekke det elektriske anlegget, til større oppussingsprosjekter og totalrenoveringer hvor mange ulike fagområder er involvert. Det er viktig å ansette en faglært elektriker til å utføre arbeid på elektriske systemer i hjemmet. Dersom du forsøker å gjøre dette selv, risikerer du i verste fall at det oppstår farlige situasjoner som elektrisk støt eller brann. Som regel vil ikke forsikringsselskapet betale ut erstatning dersom det kommer frem at det elektriske arbeidet ikke er utført av en fagperson. Uansett om prosjektet er stort eller lite, er det alltid lurt å legge en plan før du setter i gang. Når du vet hva du vil ha gjort, er det lettere å finne riktig person eller firma til å hjelpe deg med gjennomføringen. Ved å planlegge godt og velge kompetente håndverkere til jobben, kan du være trygg på at du får et velfungerende og varig resultat.
Elektriker-jobber i Gran på Mittanbud

Etablere kurs til varmepumpe

2760BRANDBU

Etablere ny kurs og utestikk (enkelt) til varmepumpe. Gjennomføring gjennom vegg er klar. Ca 8meter kabelstrekk. Har to ubrukte automater (se bilde) som kan brukes.

Renovering av sikringskap

2760BRANDBU

Sikringer, 10 kontakter, 3 brytere og en bryter for vifte Bilde av skap vedlegges. Bilder av resterende, kan fås ved etterspørsel.

Trenger ny el-kurs i garasjen

2750GRAN

Trenger å få lagt opp en kurs til garasjen. Bør være være 32amp med tanke på det jeg har/skal ha i garasjen. Ønsker også et lite fordelingskap i garasjen Kabel må trekkes over loft, men lett tilgjengelighet. Ønsker også fastpris på dette oppdraget

El-bil lader

2770JAREN

Hei ! Ønsker montering av Tesla gen 3 lader(Wall Connector har innebygget RCD Type A + DC 6 mA. Fordelen med denne beskyttelsen er at jordfeilbryter Type-B ikke er påkrevd ved installering av tredje generasjon Wall Connector) . Ønsker terminering/montering av strømtilførsel/sikring og overspenningsvern, trekker ledning ca 30 meter selv. 40A hovedsikring, trenger ikke mer enn 16-20a kurs til laderen da den ikke brukes max Vh Tom

Sette opp ladeboks

2770JAREN

Jeg har stikkontakt med 10A, har ladet på 10A hele tiden til nå og syns det fungerer bra, så ønsker ikke grave ny kabel. Jeg ønsker pris på å sette opp ladeboks til el-bil på den kursen jeg har.

Montere lamper og bytte kontakter

2770JAREN

Montere/henge opp 2-4 lamper og bytte 4 kontakter. Kanskje mer..

Siste evalueringer
Skifte sikringsskap

Effektiv, pålitelig og godt utført arbeid.

Sep. 2020
E

Else Synøve om M CARLSEN & SØNN AS

Brandbu
Nytt stikkontakter og en pop up stikkontakt på kjøkenbenken

Raskt utført arbeid. Avtalt tider ble holdt. Hyggelig kontakt med mellom firmaet og oppdragsgiver

Des. 2019
P

Paul om KINDBERG ELEKTRISKE AS

Jaren
* Fortsatt ledig: Nye kurser i kjøkken

Solid firna som gjør det de skal på profesjonelt vis til svtalt pris

Okt. 2019
Å

Åse Bjarthild om M CARLSEN & SØNN AS

Jaren
Skifte av stikk/brytere på hytte

Meget fornøyd.

April 2019
H

Hogne om M CARLSEN & SØNN AS

Hønefoss
Elektrikkerarbeid

Jobben ble utført av meget hyggelige og flinke elektrikkere. Oppdraget ble oppstarten til avtalt tid. Avtalt pris ble overholdt. Anbefales på det sterkeste.

Aug. 2018
H

Helge om KINDBERG ELEKTRISKE AS

Båstad
Ombygging/renovering av noen rom i enebolig

Godt fornøyd med disse gutta. Vi har benyttet de til å bygge om 3 soverom og litt av en gang.Flytte/rive noen vegger og legge gulv,veggplater og lister. De leverte godt arbeid og jobbet raskt. Vi kommer til å benytte dem igjen til flere prosjekter i huset. S.R.Odden

Mars 2018
S

Svenn R om BYGG & RENHOLD NELKE

Gran
Varmekabler i gulvet virke ikke

Rask og effektiv, holdt avtale. Veldig fornøyd.

Mars 2018
P

Paul om T PETTERSEN AS

Jaren
Bytte av termostatbryter til varmekabler (bad)

Raskt og godt utført!

Nov. 2017
J

Jon Magnar om M CARLSEN & SØNN AS

Gran
Bytte kjøkkenvifte, to taklamper og to lystbrytere

Rask på plass og fikk jobben gjort

Sep. 2017
S

Svein om KINDBERG ELEKTRISKE AS

Gran
Bytte til automatsikringer

Vi er kjempefornøyd med arbeidet Paulsen Elektro utførte i vår enebolig på Jaren. Elektriker kom til avtalt tid, var hyggelig og utførte jobben smidig, pluss noen småfeil han oppdaget underveis. Anbefales på det sterkeste videre!

Juli 2017
E

Emil om Paulsen Elektro AS

Jaren
Snekker og elektriker arbeid

Vi hadde et stort prosjekt med oppussing av kjøkken, gang og stue. Gjøvik v og s utførte jobben til avtalt tid og pris. Nye vegger, nytt tak, tetting av vegger,downlights og varmematter samt annet elektrisk arbeid ble utført på en strålende måte. Trivelige karer som jeg trygt anbefaler til dere andre! Trond Osland Jaren

Mars 2016
T

Trond Arne om GJØVIK VEDLIKEHOLD OG SERVICE AS

Jaren
Renovering av sikringskap alternativt nytt skap. + ny 16A kurs

Flott utført arbeide til god, avtalt pris. Framtidsrettet løsning i opplegg for el-bil. Samlet sett utført arbeide, service, løsning og pris: over mine forventninger.

Des. 2014
J

Jan om KINDBERG ELEKTRISKE AS

Brandbu