På utkikk etter elektriker i Skien?

Trenger du en elektriker i Skien til å trekke ledninger, montere stikkontakter eller utføre annet arbeid på det elektriske anlegget? På Mittanbud vil dyktige elektrikere i Skien konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter elektriker i Skien?

Trenger du en elektriker i Skien til å trekke ledninger, montere stikkontakter eller utføre annet arbeid på det elektriske anlegget? På Mittanbud vil dyktige elektrikere i Skien konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Planlegger du et nytt prosjekt i boligen eller på hytta, vil du ofte ha behov for en elektriker. Elektrikere utfører mange ulike tjenester, og kan hjelpe deg med alt fra å montere stikkontakter og sjekke det elektriske anlegget, til større oppussingsprosjekter og totalrenoveringer hvor mange ulike fagområder er involvert. Det er viktig å ansette en faglært elektriker til å utføre arbeid på elektriske systemer i hjemmet. Dersom du forsøker å gjøre dette selv, risikerer du i verste fall at det oppstår farlige situasjoner som elektrisk støt eller brann. Som regel vil ikke forsikringsselskapet betale ut erstatning dersom det kommer frem at det elektriske arbeidet ikke er utført av en fagperson. Uansett om prosjektet er stort eller lite, er det alltid lurt å legge en plan før du setter i gang. Når du vet hva du vil ha gjort, er det lettere å finne riktig person eller firma til å hjelpe deg med gjennomføringen. Ved å planlegge godt og velge kompetente håndverkere til jobben, kan du være trygg på at du får et velfungerende og varig resultat.
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Elektriker-jobber i Skien på Mittanbud

Stikkkontakt

3735SKIEN

Har fått ny varmtvannsbereder som har vanlig stikkontakt. Forrige var koblet direkte med strømledning. Trenger å få satt opp egen stikkontakt til denne eller om det er mulig å direkte koble med eksisterende kabel? Vegg som stikkontakt settes på er betong.

Montere elbillader

3719SKIEN

Montere elbillader på hus eller garasje. Har en trefas på yttervegg på hus. Kan den brukes?

Elektro

3731SKIEN

Legge opp pr kabel og stikkontakter på soverom. Mulig også en ny kurs i sikringsskap

Legge opp strøm til ute bod

3713SKIEN

Eg trenger en eletriker til å legge opp eit sikringsskap i eit stabur/ utebod ønsker eit ekstra skap der da vi har en del planer for hagen som trenger strøm. Fra skapet til boden er det ca 15 m Trenger og opkobling av stikkontakter og lys i taket.

Elektrisk anlegg

3732SKIEN

Har behov for en elektriker som kan fikse det elektriske anlegg og termostat for varmekabler. Trenger en som kan gjøre jobben raskt i løpet sv uken. Ta kontakt på telefon eller Mail.

Montere 4 nye utelamper

3716SKIEN

Ta av eksisterende og montere 4 nye utelamper

Siste evalueringer
Elektriker

Fikk raskt svar på anbud og elektriker hjalp til med tips om hva som burde gjøres. Jeg er veldig fornøyd med denne bedriften.

Des. 2023
M

Monica om FOSS ELEKTRO AS

Skien
Oppsett strøm uinnredet kjellerstue - stikk, Ventilasjonsvifte og varmefolie/plater

Meget ryddige, profesjonelle, hyggelig og ikke minst til en meget god pris. Kan varmt anbefales 😀

Nov. 2023
K

Kjetil om INGENIØR IVAR PETTERSEN AS AVD SANDEFJORD

Skien
SKIFTE TIL AUTOMATSIKRINGER ++

Telerør Elektro AS var effektive både i kommunikasjon og arbeid. De var punktlige på tid, og utførte jobben raskt og ryddig.

Nov. 2023
Å

Åse om Telerør Elektro AS

Skien
Stikk og Lampe

Bra gjennomført

Nov. 2023
R

Robin om JOHANSEN ELEKTRO AS

Skien
Befaring av garasjeanlegg m/ tilbud

Hadde de inne hos sameiet vårt for en jobb som tok halvannen dag. Fikk et veldig godt inntrykk av de fra første stund. Svarte raskt på alle våre spørsmål, var punktlige og fremsto som generelt veldig dyktige folk. Pris på arbeidet var også ingenting å si på. Kvalitet på arbeidet var upåklagelig. Kan trygt anbefales!

Okt. 2023
E

Espen Tordal om INGENIØR IVAR PETTERSEN AS AVD SANDEFJORD

Skien
Legge om en stikk kontakt

De var kjappe og fikk jobben gjort.

Sep. 2023
B

Bård om FOSS ELEKTRO AS

Skien
installasjon av elbillader i garasjen

Konge

Sep. 2023
K

Kristoffer om INGENIØR IVAR PETTERSEN AS AVD SANDEFJORD

Skien
Gjennomgang elektrisk opplegg leilighet i blokk

God kommunikasjon og profesjonelt utført jobb. Enkel å samarbeide med.

Aug. 2023
M

Marianne om Telerør Elektro AS

Skien
Elektriker

Jobb utført på en god måte iht avtaler gjort underveis

Juli 2023
H

Hege Iren om Telerør Elektro AS

Skien
Skru opp 12 taklamper

Kjempejobb

Juli 2023
A

Anne om Telerør Elektro AS

Skien
Montering av elbillader

Kom til avtalt tid og gjennomførte oppdraget slik vi avtalte. Prisen var rimelig ift konkurrenter og ingenting å si for kvaliteten👍

Juni 2023
M

Metin om Telerør Elektro AS

Skien
* Fortsatt ledig: To elektriske småjobber som haster

Veldig fornøyd

Juni 2023
J

Judith om FOSS ELEKTRO AS

Skien