Elektriker i Åmot

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Planlegger du et nytt prosjekt i boligen eller på hytta, vil du ofte ha behov for en elektriker. Elektrikere utfører mange ulike tjenester, og kan hjelpe deg med alt fra å montere stikkontakter og sjekke det elektriske anlegget, til større oppussingsprosjekter og totalrenoveringer hvor mange ulike fagområder er involvert. Det er viktig å ansette en faglært elektriker til å utføre arbeid på elektriske systemer i hjemmet. Dersom du forsøker å gjøre dette selv, risikerer du i verste fall at det oppstår farlige situasjoner som elektrisk støt eller brann. Som regel vil ikke forsikringsselskapet betale ut erstatning dersom det kommer frem at det elektriske arbeidet ikke er utført av en fagperson. Uansett om prosjektet er stort eller lite, er det alltid lurt å legge en plan før du setter i gang. Når du vet hva du vil ha gjort, er det lettere å finne riktig person eller firma til å hjelpe deg med gjennomføringen. Ved å planlegge godt og velge kompetente håndverkere til jobben, kan du være trygg på at du får et velfungerende og varig resultat.
Elektriker i Åmot

MINEL ELMONTASJE ELVERUM AS

Mars 2023

* Fortsatt ledig: Kurs til varmepumpe

"Rask og godt utført jobb"
E
Eivind
Rena
MINEL ELMONTASJE ELVERUM AS

RØINAAS ELEKTRO AS

Vi står på for at dere skal ha best mulig opplevelse av å benytte oss som elektroentreprenør til deres prosjekter, og at resultatet skal bli best mulig!

Aug. 2022

Ønsker tilbud på montering og oppkobling av Easee elbillader på hytte

"Effektiv og god kommunikasjon, god pris, utført til avtalt tid. Anbefales."
T
Thomas
Kjeller
RØINAAS ELEKTRO AS

BRAVIDA NORGE AS AVD HAMAR ELEKTRO

01.12.2016 Kjøpte Bravida firmaet Moelven Elektro! Nå har vi byttet navn til Bravida Norge Hamar. Vi utfører nye installasjoner i bolig, servicejobber og elektroinstallasjon på større prosjekter. Vi har rammeavtale på elektroinstallasjon hos flere næringskunder i tillegg til flere rammeavtaler med husleverandører i Brumunddal, Hamar og Elverum. Kontakt eller besøk oss i våre lokaler i gamle Nestle fabrikken på Hamar hvis du går med byggeplaner.

April 2022

Kurs og kabel til spabad på hytte på Furutangen

"Helt topp på alle måter."
O
Olav Alfred
Oslo
BRAVIDA NORGE  AS AVD HAMAR ELEKTRO

Innlandet Elektro AS

Vi er en ny etablert installasjonsbedrift med lang erfaring inne elektroinstallasjoner. Selskapet tar på seg små og store oppdrag innen elektro, automasjon og fiber. Vi er registrert i DSB og er medlem av Nelfo. Våre ansatte er montører med lang og god erfaring. Vi utfører også EL sjekk for eventuelt å avdekke feil og mangler.

Mars 2021

Bytte til automatsikringer i sikringskap

"God kommunikasjon, rask og hyggelig arbeid gjort på en måte som er svært tilfredstillende. Kommer nok til å bruke disse ved flere anledninger."
L
Laila
Oslo
Innlandet Elektro AS
Siste registrerte jobber

Bytte transformator, koble opp anlegg i et rom.

2450RENA

Har spotter som ikke fungerer mistenker transformator behøver og byttes fra halogen til led. Renovert rom. Behov for å koble sammen. Ledninger er trukket.

Et par kurser til vask og tørk

2450RENA

Trenger å legg opp et par kurser til vask og tørke maskin i kjeller. Tror det skal være en kurant jobb. Ønsker befaring

second floor instalation redo from the box

2450RENA

I want to redo all the electric instalation on the 2nd floor. the main box is on hallway second floor and the plan is to go up in the attic with everything and come back in the 3 rooms where is needed.

Utskifting av 1 automatsikring + Merking av sikringskurser

2460OSEN

Etter kontroll av elektrisk anlegg på hytte ble det avdekket at jordfeilbryter ikke løste ut ved bruk av prøveknappen på en av kursene. Det er også mangelfull merking i i kursfortegnelse. Se kommentarer fra kontrollør: Sikringsskap 1. Jordfeilbryteren løste ikke ut ved bruk av prøveknappen. Jf. fel § 21. Kommentar: Denne slår heller ikke ut på jordfeiltest ute i anlegget 2. Merking var ikke i samsvar med sikringskurser/vern. Jf. fel § 32. Kommentar: Gjelder mangel på kursfortegnelse i sikringsskap Ønsker pristilbud på utbedring av dette. Bilder ikke vedlagt da dette er inne i sikringsskap og ute i "strømskapet" på hytte fra 2020. Enkel tilkomst.

Oppbygging av fellesarealer - Elektrisk arbeid

2450RENA

Vi ønsker tilbud på elektrisk arbeid av fellesarealer Fellesarealene skal bygges opp etter brann- og røykskade. Vi ønsker et totaltilbud på elektrisk arbeid. Se vedlagte bilder før og etter brannen.

Elektriker: Nytt sikringsskap

2450RENA

Hytte med gammel sikringsboks, se bilde. Det er ikke mye plass - 20-25cm i bredden. Evt. monteres på utsiden av hytta?