På utkikk etter elektriker i Aure?

Trenger du en elektriker i Aure til å trekke ledninger, montere stikkontakter eller utføre annet arbeid på det elektriske anlegget? På Mittanbud vil dyktige elektrikere i Aure konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter elektriker i Aure?

Trenger du en elektriker i Aure til å trekke ledninger, montere stikkontakter eller utføre annet arbeid på det elektriske anlegget? På Mittanbud vil dyktige elektrikere i Aure konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Planlegger du et nytt prosjekt i boligen eller på hytta, vil du ofte ha behov for en elektriker. Elektrikere utfører mange ulike tjenester, og kan hjelpe deg med alt fra å montere stikkontakter og sjekke det elektriske anlegget, til større oppussingsprosjekter og totalrenoveringer hvor mange ulike fagområder er involvert. Det er viktig å ansette en faglært elektriker til å utføre arbeid på elektriske systemer i hjemmet. Dersom du forsøker å gjøre dette selv, risikerer du i verste fall at det oppstår farlige situasjoner som elektrisk støt eller brann. Som regel vil ikke forsikringsselskapet betale ut erstatning dersom det kommer frem at det elektriske arbeidet ikke er utført av en fagperson. Uansett om prosjektet er stort eller lite, er det alltid lurt å legge en plan før du setter i gang. Når du vet hva du vil ha gjort, er det lettere å finne riktig person eller firma til å hjelpe deg med gjennomføringen. Ved å planlegge godt og velge kompetente håndverkere til jobben, kan du være trygg på at du får et velfungerende og varig resultat.
Elektriker-jobber i Aure på Mittanbud

Lys og strøm i uteboder

6699KJØRSVIKBUGEN

Ønsker lys og strøm i 3 uteboder Adresse der jobben skal utføres er Taftøyveien 51 i Heim kommune.

Ny kurs for varmpepumpe i eldre sikringsskap

6694FOLDFJORDEN

Sette opp ny kurs for varmepumpe, 16A. Krever ny DIN-skinne, 35 cm bred. Kabel er lagt, trenger kobles til den nye kursen. Utendørs kobles skjøteledning fra varmepumpe og kabel kobles til med eksisterende wago. På hytte. Nøkkel legges ut. Sikringsskap oppe i andre etasje. Adresse: Fuglvågvegen , 6694 Foldfjorden

Montere en lampe inne og to lamper ute. Bytte vifte på bad

6590TUSTNA

En taklampe inne skal flyttes tilbake ca 1m. Ledning er lagt tidligere. To utelamper . Det er lagt opp tidligere lysbryter ved utgangsdør. Lage gjennomgang i vegg, montere en lampe ved dør og en lampe ved hushjørne ca 4m fra dør. Vifte skal skiftes ledning som er benyttes. Har kjøpt ny vifte

Trenger kurs til ny garasje.

6698LESUND

Jeg skal bygge meg en garasje og trenger en kurs ut ditt. Skal støpe sålen i nær fremtid, og lurer på hva som blir best å gjøre! Jeg har en kurs i dag som går fra hytte til annekset, men usikker på om den er stor nok, eller om det er greit med ny kurs fra sikringsskap i hytta. Garasjen skal ha strøm til lys, portåpner og stikk. Er vel greit om kursen er så stor at det er mulighet til lading av el bil i fremtiden. Ønsker da å få en pris på hva dette vil koste meg. Hytta ligger i Aure kommune, Åkvikvegen 42, 6698 Lesunde.

Nye kurser og stikk

6590TUSTNA

Jeg skulle hatt en del elektrikerarbeid utført. Huset et er Friskus Mørehus, https://morehus.no/node/398, fra 1994. Løftet er ikke innredet (delvis lagt gulv). Garasje er gjort om til lager og kontor. Bod er gjort om til soverom. Sikringskap står i første soverom når en kommer inn i hall, og det er klargjort noen trekk rør som går opp til loftet som antagelig kan brukes for nye kurser. Ny garasje er bygget et par meter nedenfor den gamle garasjen. Vil ha anbud på følgende jobb, pakkepris og pris per punkt slik at jeg kan vurdere om alt eller bare noe skal utføres. - En kurs til ny garasje, 2 stikk, 2 downlight/utendørs lys på bryter over garasjeport (det er overbygd) - Bytte 2 utendørs lamper. - En kurs utendørs på oversiden/veranda av huset (for robotgressklipper m.m.). Dobbelt stikk. - Lys kjøkken, det er i dag en dobbelt bryter ved inngang. Begge går til taket. Lys under kjøkkenbenker har ikke bryter for utenom i lampene selv. Hadde vært fint å fått de også på bryter (bytte dobbel til trippel bryter?), men vurdering vil bli gjort etter pris. Siden det ikke er gulv på loftet burde det være enkel tilgang for å gjøre om, men ikke sjekket selv. - Flere stikk til kjøkken, 2x2 eller 3x2, dagens stikk er en del av lampene. Bytte til stikk på vegg og nye lamper.

* Fortsatt ledig: Prosjektering og montering solcellepanel

6590TUSTNA

Hei. Ønsker pristilbud på prosjektering og montering solcelle anlegg på garasjetaket. Dette gjelder på øst og vest side på taket. Pluss sørveggen på garasje. Dette må diskuteres nærmere. Pfxp 5g6 kabel er framlagt til garasje og håper å kunne benytte denne. 400v TN anlegg.

Siste evalueringer
Inntakskabel, sikringskap, måler.

Regningen ble 12.000 mer enn avtalt. Inntaket utvendig ble plassert på feil side av veggen i forhold til avtalen, og på en slik måte at jeg må bygge om vindskiene. Ba om at dette ble utbedret eller en kompensasjon. Sur tone i korrespondanse etter oppdrag

Mars 2015
T

Trond om Kristiansund Elektro AS