Elektriker - Røros

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Kjekt å vite om prosjektet ditt
Planlegger du et nytt prosjekt i boligen eller på hytta, vil du ofte ha behov for en elektriker. Elektrikere utfører mange ulike tjenester, og kan hjelpe deg med alt fra å montere stikkontakter og sjekke det elektriske anlegget, til større oppussingsprosjekter og totalrenoveringer hvor mange ulike fagområder er involvert. Det er viktig å ansette en faglært elektriker til å utføre arbeid på elektriske systemer i hjemmet. Dersom du forsøker å gjøre dette selv, risikerer du i verste fall at det oppstår farlige situasjoner som elektrisk støt eller brann. Som regel vil ikke forsikringsselskapet betale ut erstatning dersom det kommer frem at det elektriske arbeidet ikke er utført av en fagperson. Uansett om prosjektet er stort eller lite, er det alltid lurt å legge en plan før du setter i gang. Når du vet hva du vil ha gjort, er det lettere å finne riktig person eller firma til å hjelpe deg med gjennomføringen. Ved å planlegge godt og velge kompetente håndverkere til jobben, kan du være trygg på at du får et velfungerende og varig resultat.
Siste registrerte jobber

Installere elbillader hjemme

7374RØROS

Har kjøpt elbillader for hjemmelading. Ønsker tilbud på montering

Flytte tv-kabel-boks

7374RØROS

Ønsker å flytte tvkabelboksen til annen vegg (ca 2 meter)⁰

Installere Elbillader enebolig

7375RØROS

Ny enebolig. Det er trukket rør fra sikringsskap til garasje. Gi gjerne tilbud på arbeid, sikring, ledning og lader.

Montering EL bil-lader

7361RØROS

Montering av en enkel elbillader på hytteveggen på Røros. Lader av typen Amina ( uten appstyring). Må ha overspenningsvern montert i tillegg da dette ikke er på anlegget pr idag.

Elbil lader

7372GLÅMOS

Ønsker tilbud på levering og montering av el bil lader i garasje på fritidsbolig. Sted Trøbakken , 7372 Glåmos. Pr nå er det 16A kurs fra sikringsskap i hytta ut til garasje. Montert 2017. Jeg ønsker at dette endres til 32A. Utvendig nedgravning i bakken gjør jeg selv. Avstand mellom hytte og garasje er 10 mtr. Sikringsskap er montert på yttervegg i hytta direkte mot garasje. Elbil lader ønskes på yttervegg garasje mot hytta. Pga snø og tele i bakken er sannsynlig tidspunkt utførelse tidligst 1. juni.

* Fortsatt ledig: Prosjektering og installasjon solcellepanel enebolig

7375RØROS

Hei Ønsker pristilbud på solcellepanel for enebolig. Huset er ikke ferdigstilt, men adressen er Djupsjøveien, 7375 Røros. Saltak, 25 graders vinkel, grunnflate 128m2. Taket er belagt med isola powertekk. Ønskes installert i andre kvartal 2023.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud