På utkikk etter elektriker på Hamar?

Trenger du en elektriker på Hamar til å trekke ledninger, montere stikkontakter eller utføre annet arbeid på det elektriske anlegget? På Mittanbud vil dyktige elektrikere på Hamar konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter elektriker på Hamar?

Trenger du en elektriker på Hamar til å trekke ledninger, montere stikkontakter eller utføre annet arbeid på det elektriske anlegget? På Mittanbud vil dyktige elektrikere på Hamar konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Planlegger du et nytt prosjekt i boligen eller på hytta, vil du ofte ha behov for en elektriker. Elektrikere utfører mange ulike tjenester, og kan hjelpe deg med alt fra å montere stikkontakter og sjekke det elektriske anlegget, til større oppussingsprosjekter og totalrenoveringer hvor mange ulike fagområder er involvert. Det er viktig å ansette en faglært elektriker til å utføre arbeid på elektriske systemer i hjemmet. Dersom du forsøker å gjøre dette selv, risikerer du i verste fall at det oppstår farlige situasjoner som elektrisk støt eller brann. Som regel vil ikke forsikringsselskapet betale ut erstatning dersom det kommer frem at det elektriske arbeidet ikke er utført av en fagperson. Uansett om prosjektet er stort eller lite, er det alltid lurt å legge en plan før du setter i gang. Når du vet hva du vil ha gjort, er det lettere å finne riktig person eller firma til å hjelpe deg med gjennomføringen. Ved å planlegge godt og velge kompetente håndverkere til jobben, kan du være trygg på at du får et velfungerende og varig resultat.
Elektriker-jobber på Hamar på Mittanbud

Oppgradere el-anlegg i 50kvm leilighet

2318HAMAR

Ønsker å oppgradere det elektriske anlegget i en leilighet sentralt i Hamar. Har revet ned eksisterende anlegg, ønsker å legge opp nytt til flere rom. Ønsker bidra med det jeg selv kan, legge trekkerør etc - div tilrettelegging for en smidigere prosess. Kjøkkenet blir flyttet, trenger nok noen nye kurser. Både åpent og skjult anlegg ok, dette tilpasses. Ta gjerne kontakt for en befaring eller ytterligere informasjon

Utskifting av gammelt strømanlegg

2316HAMAR

Trenger elektrikker til å bytte ut ledningsnettet og koble nye stikk, brytere og evt nye kurser. Evt også en pris på å bruke seg på det eksisterende ledningsnettet og montere nye stikk og brytere.

Befaring elektriker leilighet 64m2

2318HAMAR

Hei! Pusser opp en leilighet og skulle hatt befaring av en elektriker og ikke minst et tilbud på selve jobben. Har nå revet kjøkken og trenger derfor litt hjelp her + nye kontakter på stue og soverom x2.

Sluttføre ombygging av 3 fas anlegg. Koble opp utelampe på terasse.

2324VANG PÅ HEDMARKEN

Trenger noen som kan sluttføre 3 faseombygging. Fått melding om at det mangler 3 målersløyfe for at det skal kunne monteres ny måler fra Elvias side. Trenger også å få satt opp noe utelys på terrasse.

Elektrikerarbeider stue og kjøkken

2324VANG PÅ HEDMARKEN

Ønsker befaring og tilbud på elektriker arbeider med samsvarserklæring. I tilbudet ønsker vi at det fremkommer differanse ifra hvis vi trekker trekkerør selv igjennom avtalte vegger i stendere samt. at dere gjør hele jobben. Huset er ifra 1961 og har nyere el anlegg. Det skal legges walls to paint plater og vi ønsker skjult anlegg.

Oppussing kjøkken

2322RIDABU

1. Opplegg av fast gassanlegg til en gassplatetopp. LPG-gass gjennom rør til brannsikkertskap på utsiden av husveggen. Platetoppen skal stå der den gamle står nå (se bilde). Det som trengs å kjøpes inn til dette er det brannsikre skapet og eventuelle kobberrør og ventiler en rørlegger trenger etc… 2. Flytte opplegg vask til der oppvaskmaskinen er under vinduet. Det skal installeres ny oppvaskmaskin vask og blandebatteri og en waterstop. 3. Montere flere stikkontaker på kjøkkenet 2-3stk.

Siste evalueringer
Feste av stikkontakt etter eltilsyn

Bra service og rask respons

Mars 2024
F

Fredrik om BRØDRENE MELBY AS

Hamar
Utbedre avvik etter El-kontroll

Utførte arbeidet til avtalt tid og avtalt pris👍

Mars 2024
P

Per Arne om ARNE HANSEN INSTALLASJON AS

Hamar
Montere 2 lamper o 1 lysbryter

Vi er veldig fornøyde med både kommunikasjon underveis, kvalitet på arbeidet, effektivitet og prisen vi betalte. Vi kommer til å bruke firmaet framover ved neste prosjekter. Anbefales!

Feb. 2024
B

Barbora om ARNE HANSEN INSTALLASJON AS

Hamar
Montering av taklamper og kontrollering

Anbefales, veldig god service og gjennomføring 😄

Feb. 2024
H

Henrik om ARNE HANSEN INSTALLASJON AS

Hamar
Sette inn en avtrekksvifte på bad

Reiste 3 ganger for og hente deler. Brukte lang tid.

Feb. 2024
P

Per Arne om BRAVIDA NORGE AS AVD HAMAR ELEKTRO

Hamar
Elektriker

Flink og hyggelig. Kan anbefales.

Feb. 2024
H

Hans-Jakob om Lundsbakken Elektro AS

VANG PÅ HEDMARKEN
Sette opp Elbil lader

Kjempe effektive og godt utført arbeid til en grei pris.

Feb. 2024
V

Vegard om ARNE HANSEN INSTALLASJON AS

Ridabu
Litt veiledning om hvordan boksene til skjult anlegg skal legges

Dyktig elektriker som besvarte alle mine spørsmål om et senere oppdrag

Feb. 2024
B

Bjørnar om ARNE HANSEN INSTALLASJON AS

Hamar
Diverse elektriske reparasjon

bestillingen ble fullført veldig raskt og effektivt, profesjonell tilnærming til kunden, optimal pris for en godt utført jobb, jeg anbefaler det 100%

Jan. 2024
r

robert om Innlandet Elektro AS

Ridabu
Installere automatsikringer

Strålende fornøyd på alle punkter!

Jan. 2024
J

Jonas om Innlandet Elektro AS

Hamar
Varmekabel i rør og sette opp stikkontakter

Jobben utmerket gjenomført til avtalt tid og avtalt pris!

Jan. 2024
K

Katrine om KB ELEKTRO AS

Ingeberg
Bytte halogen takspotter til Led

Jobben ble utført godt og effektivt til avtalt pris. Fornøyd.

Jan. 2024
S

Sindre om ARNE HANSEN INSTALLASJON AS

Hamar