Elektriker i Alstahaug

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Planlegger du et nytt prosjekt i boligen eller på hytta, vil du ofte ha behov for en elektriker. Elektrikere utfører mange ulike tjenester, og kan hjelpe deg med alt fra å montere stikkontakter og sjekke det elektriske anlegget, til større oppussingsprosjekter og totalrenoveringer hvor mange ulike fagområder er involvert. Det er viktig å ansette en faglært elektriker til å utføre arbeid på elektriske systemer i hjemmet. Dersom du forsøker å gjøre dette selv, risikerer du i verste fall at det oppstår farlige situasjoner som elektrisk støt eller brann. Som regel vil ikke forsikringsselskapet betale ut erstatning dersom det kommer frem at det elektriske arbeidet ikke er utført av en fagperson. Uansett om prosjektet er stort eller lite, er det alltid lurt å legge en plan før du setter i gang. Når du vet hva du vil ha gjort, er det lettere å finne riktig person eller firma til å hjelpe deg med gjennomføringen. Ved å planlegge godt og velge kompetente håndverkere til jobben, kan du være trygg på at du får et velfungerende og varig resultat.
Siste registrerte jobber

Bytte ut Brannsentral

8860TJØTTA

Har i dag en El tek Fireguard som må byttes ut da den ikke fungerer. Ny må ha oppsett bla mot sprinkelanlegg og nødlys

Litt smådiv

8800SANDNESSJØEN

Montere opp lys i stue m/trådløs bryter, montere opp lys på soverom m/dimmebryter, koble til ventilasjon på bad,bytte 2brytere i kjellern. Har lys og vifte klart.

Diverse el-arbeid

8802SANDNESSJØEN

- Bytte 3 termostater på gulvvarme til Heatit termostat (har kjøpt disse). - Trenger 3 nye stikkontakter inne i huset - Ny sikring og 2-3 stikkontakter i en bod

* Fortsatt ledig: Legge strøm på soverom

8804SANDNESSJØEN

Få lagt strøm på soverom i et nybygg

* Fortsatt ledig: Oppkobling av 5fas 400volt stikk

8802SANDNESSJØEN

Ønsker tilbud på koblingen av rød 5fas stikk 400 volt. Mulig å ha stikk i nær tilgang til sikringsskap (max 5 meter)

* Fortsatt ledig: Elektriker

8802SANDNESSJØEN

Vi trenger hjelp til å trekke opp nye ledninger til 2,5 mm2 fra 1,5mm2 i skjult anlegg. Legge opp nye kontakter og montere spotter i tak. Og å flytte sikringsskap.